172102
  • Boxer HUN
    Jah, game közben??? Röhögtünk is Sig-el...
  • leveskocka
    remelem tegnap nem sertodtel meg a beszolason:)csak technikai okbol kesett a kabbe utan a vigyorjel:)
  • Boxer HUN
    Láthattad, hogy nincs minden rendben. Van még mit finomítani... Vagy csak a képeket nézegetted eddig??
  • Beers
    Gondolom kiakart ugrani a gépből és felrobbantani a parancsnok cuccait!
    Pont az a típus!
  • Livius
    Nagyon jó az eX klán Ranked servere.
    Véger valakik rendet tesznek a magyar puplic serverreken a szabályaikkal.
    Így kell csinálni!
  • Boxer HUN
    Rosszul sikerült a buli??
  • leveskocka
    nekem tegnaprol nem szamolt el a szerver egy fikarcnyi pontot sem...
    kesobb latogatott szerverek mar frissitettek,megvannak
  • FlatlineHun
    Mesor-nak igaza van de szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni arra, hogy én leírtam,

HOGY EZ AZ ÉN SZEMÉLYES ÉRTELMEZÉSEM

És ha Odin valóban az iglát lőtte ki, akkor az ÉN szabályaim ellen nem vétett.
  • leveskocka
    hat hova?joreggelt...
  • alma2
    Egy fel nappal ezelotti irasodat idezem
    "nem is terveztem hogy bemegyek a szerverre"
    Lassan eljon az ido amikor a nemi identitasod el kell donteni, remelem ott nem ingadozol a ket lehetseges valasz kozott ilyen surun :)
    Ha meg nem tudnad mirol beszelek ime egy kis segitseg
    shemale
    szivesen maskor is :)
  • leveskocka
    lehet
  • berci206
    Helló!

Miujság? Se a servereken, se itt nincs élet? Lehet hogy még korán van???
  • Running
    Mivan makik cirkuszoltok mikor nem vagyok gépközelbe, hát mindjárt jól szétcsapok köztetek.

Az eX szerverrel kapcsolatos bizonyítós képeket ne ide szurkáljátok már be büdös jóistenit neki, nem lepratelep ez h minden szarfoshugyot ide kell bebaszni meg beköhögni. Na jóccakát..
  • GCR
    Azért mentem onnan is el , mert 20-an voltunk a 64-es mapon . De ez legalább csak 2 napja megy .
  • Jancsik
    menjünk az ex-re!
  • GCR
    Inkább azt áruld el miért nem lehet 8 hónap alatt beállítani véglegesen egy szervert ? Szinte minden nap más beállítások vannak. Egyszer van külső kamera , egyszer nincs ; egyszer van pinglimit egyszer nincs ; van country filter , nincs contry filter ; egyik nap ilyen maplist , másiknap amolyan ; ma az I.-es II.es megy , holnap az V.ös VI.os .
  • Boxer HUN
    Azokat már jó sokan szídták.. és még fogják is!!!
  • dronkZero
    Kontrolvézd fotosoppba. Vagy bármibe, amit el tudsz lopni... :)

Írtam én? Ööööö... Lehet ám, nem vágom... :) De inkább csak szidtam ÍÉDÁJSZ-ék rokonait, nem?
  • schrank
    miért mibe ctrl+V-zem be a print screen-t
    de én még egyszer nem írtam hogy nem tudok peccselni
  • dronkZero
    Paint... Jézusom... :))) :P
  • schrank
    nincs cset és kész screen shot-ot nem tudok linkelni mert rejtélyes okokból kifolyólag köddé vállt a paint a gépemen
  • JCSR Wolfguy
    Szívesen máskor is. Egy ilyen gunner mellett könnyű a dolgom........:D
  • vsly
    a banner fölött a bal felsö sarokban:"fórum"fül,lámpi
  • dronkZero
    Ja, foglamam sincs. :)
  • dronkZero
    Ha egy ici-picit tagolnád a mondataidat amikor frusztrált vagy, akkor talán értenénk is, hogy mi a probléma. Így sajnos nem tudok segíteni.
    :P
  • Boxer HUN
    kell hozzá JAVA??
  • schrank
    nekem a kedvencekben van a bf2 de sehol nem látok chat-et pedig küldött a buxa screenshotot de nekem nem úgy néz ki az oldal ergó nincs chat ablak
  • dronkZero
    Láma!!

Balra fent, "fórum", klikk.
    Picit vár, azt' kib*ssza a szemed, középen. (Nem klikk "Játékosok fóruma"-ra.)
  • mesor
    Ez csak feltételezés!
    A kép szerint csak az igla volt az áldozat!
  • Boxer HUN
    Remélem én is, hogy szolgál némi tanulsággal ez az eset. Azért még egy szösszenetet leírnék:

Ha a NF bézen van telepítve fix légvédelem szerintem azért van, hogy az "eltévedt" helit, repülőt rendreutasítsa. Védekezésre telepítették, és az védekezik, akit támadnak. ("Berepülök, hogy meglessem a csapatmozgást")??? Rossz kifogás! Arra meg ott van az UAV. Speciel ezen a pályán aki a kínai NF bézhez keccsel, az biztos nem gombázni indul oda.
  • schrank
    hol a picsába van az sg-s cset itt már 10 perce keresem
  • mesor
    De senki mást nem gyilkolt le csak az iglás embert aki Boxer volt!
    Részemről is ennyi! ;)
  • schrank
    nem lőtte csak hallotta a sípolást max bombázó üzemmódban látja a földi cuccokat de az akkor már támadó manővernek kell hogy legyen úgy hogy az ülést lezárom
  • vsly
    Oksi,akkor sry.Mivel voltak apróbb véleményeltérések a szabályok alkotásánál,ezért nem voltam teljesen biztos benne,hogy ez lett a végleges verzió...
  • mesor
    Repülő ritkán lövöldözik a földről!
    De mondhatok bármit most nincs igazatok! ;)
  • schrank
    áruld már el nekem honnan tudta hogy AA mért be vagy repülő és különben is faszér repked arra
  • Boxer HUN
    Flatline:

Tervezitek a szerveren a battlerecorder használatát?
  • mesor
    Itt most nem arról van szó hogy mennyit lehet befogni vele hanem arról hogy Odin nem vétett a szabályok ellen!
    Ha meg ezt is igazságtalanságnak érzitek akkor szóljatok az eX-nek (mostmár 7th) hogy változtassanak a szabályokon!
  • Boxer HUN
    Jah.. ELhunyó.
  • Boxer HUN
    Csak próbáld ki egyszer, hogy mennyi vadászt, vagy helit tudsz befogni "AZZAL" az iglával. Nekem is már csak a kanyon bejáratától beljebb fogta be.