172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jah, game közben??? Röhögtünk is Sig-el...
-
remelem tegnap nem sertodtel meg a beszolason:)csak technikai okbol kesett a kabbe utan a vigyorjel:) -
Láthattad, hogy nincs minden rendben. Van még mit finomítani... Vagy csak a képeket nézegetted eddig??
-
Gondolom kiakart ugrani a gépből és felrobbantani a parancsnok cuccait!
Pont az a típus! -
Livius #65719 Nagyon jó az eX klán Ranked servere.
Véger valakik rendet tesznek a magyar puplic serverreken a szabályaikkal.
Így kell csinálni! -
Rosszul sikerült a buli??
-
nekem tegnaprol nem szamolt el a szerver egy fikarcnyi pontot sem...
kesobb latogatott szerverek mar frissitettek,megvannak -
FlatlineHun #65716 Mesor-nak igaza van de szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni arra, hogy én leírtam,
HOGY EZ AZ ÉN SZEMÉLYES ÉRTELMEZÉSEM
És ha Odin valóban az iglát lőtte ki, akkor az ÉN szabályaim ellen nem vétett. -
hat hova?joreggelt... -
Egy fel nappal ezelotti irasodat idezem
"nem is terveztem hogy bemegyek a szerverre"
Lassan eljon az ido amikor a nemi identitasod el kell donteni, remelem ott nem ingadozol a ket lehetseges valasz kozott ilyen surun :)
Ha meg nem tudnad mirol beszelek ime egy kis segitseg
shemale
szivesen maskor is :)
-
lehet -
berci206 #65712 Helló!
Miujság? Se a servereken, se itt nincs élet? Lehet hogy még korán van??? -
Mivan makik cirkuszoltok mikor nem vagyok gépközelbe, hát mindjárt jól szétcsapok köztetek. 
Az eX szerverrel kapcsolatos bizonyítós képeket ne ide szurkáljátok már be büdös jóistenit neki, nem lepratelep ez h minden szarfoshugyot ide kell bebaszni meg beköhögni. Na jóccakát.. -
Azért mentem onnan is el , mert 20-an voltunk a 64-es mapon . De ez legalább csak 2 napja megy . -
menjünk az ex-re! -
Inkább azt áruld el miért nem lehet 8 hónap alatt beállítani véglegesen egy szervert ? Szinte minden nap más beállítások vannak. Egyszer van külső kamera , egyszer nincs ; egyszer van pinglimit egyszer nincs ; van country filter , nincs contry filter ; egyik nap ilyen maplist , másiknap amolyan ; ma az I.-es II.es megy , holnap az V.ös VI.os . 
-
Azokat már jó sokan szídták.. és még fogják is!!! -
Kontrolvézd fotosoppba. Vagy bármibe, amit el tudsz lopni... :)
Írtam én? Ööööö... Lehet ám, nem vágom... :) De inkább csak szidtam ÍÉDÁJSZ-ék rokonait, nem? -
miért mibe ctrl+V-zem be a print screen-t 
de én még egyszer nem írtam hogy nem tudok peccselni
-
Paint... Jézusom... :))) :P -
nincs cset és kész screen shot-ot nem tudok linkelni mert rejtélyes okokból kifolyólag köddé vállt a paint a gépemen
-
Szívesen máskor is. Egy ilyen gunner mellett könnyű a dolgom........:D -
a banner fölött a bal felsö sarokban:"fórum"fül,lámpi
-
Ja, foglamam sincs. :) -
Ha egy ici-picit tagolnád a mondataidat amikor frusztrált vagy, akkor talán értenénk is, hogy mi a probléma. Így sajnos nem tudok segíteni.
:P -
kell hozzá JAVA?? -
nekem a kedvencekben van a bf2 de sehol nem látok chat-et pedig küldött a buxa screenshotot de nekem nem úgy néz ki az oldal ergó nincs chat ablak
-
Láma!!
Balra fent, "fórum", klikk.
Picit vár, azt' kib*ssza a szemed, középen. (Nem klikk "Játékosok fóruma"-ra.) -
Ez csak feltételezés!
A kép szerint csak az igla volt az áldozat! -
Remélem én is, hogy szolgál némi tanulsággal ez az eset. Azért még egy szösszenetet leírnék:
Ha a NF bézen van telepítve fix légvédelem szerintem azért van, hogy az "eltévedt" helit, repülőt rendreutasítsa. Védekezésre telepítették, és az védekezik, akit támadnak. ("Berepülök, hogy meglessem a csapatmozgást")??? Rossz kifogás! Arra meg ott van az UAV. Speciel ezen a pályán aki a kínai NF bézhez keccsel, az biztos nem gombázni indul oda. -
hol a picsába van az sg-s cset itt
már 10 perce keresem
-
De senki mást nem gyilkolt le csak az iglás embert aki Boxer volt!
Részemről is ennyi! ;) -
nem lőtte csak hallotta a sípolást max bombázó üzemmódban látja a földi cuccokat de az akkor már támadó manővernek kell hogy legyen úgy hogy az ülést lezárom
-
Oksi,akkor sry.Mivel voltak apróbb véleményeltérések a szabályok alkotásánál,ezért nem voltam teljesen biztos benne,hogy ez lett a végleges verzió... -
Repülő ritkán lövöldözik a földről!
De mondhatok bármit most nincs igazatok! ;) -
áruld már el nekem honnan tudta hogy AA mért be vagy repülő és különben is faszér repked arra -
Flatline:
Tervezitek a szerveren a battlerecorder használatát? -
Itt most nem arról van szó hogy mennyit lehet befogni vele hanem arról hogy Odin nem vétett a szabályok ellen!
Ha meg ezt is igazságtalanságnak érzitek akkor szóljatok az eX-nek (mostmár 7th) hogy változtassanak a szabályokon! -
Jah.. ELhunyó. -
Csak próbáld ki egyszer, hogy mennyi vadászt, vagy helit tudsz befogni "AZZAL" az iglával. Nekem is már csak a kanyon bejáratától beljebb fogta be.