172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #65883 Ez gyengusz volt Csacsy, újradobhatsz...
-
Kezd a tiéddel, pupák. Az biztos :) -
Landor #65881 Akkor az első dolgom lesz felülni egy Saigon felé tartó repülőre! 
(ezért kár volt kinyitni, 0 vevő
)
-
Landor #65880
-
willis #65879 én egy atomot dobok a tankodra azt mehetsz gylog -
Add meg a címet,.... meg a méretet.... hogy mekkora ágvágót vigyek!!!
-
Landor #65877 kinyitott a boltunk.. mindenki bekaphatja.. 
de ha hazaérek akkor átmegyek mindenki fején a tankommal!
az biztos!
-
willis #65876 nah reggel van nyomok egy kis harcot -
Büfi legyen utánna, máskülönben rosszul fogsz aludni...
-
Verzoo #65874 Én meg most vacsizok:D -
Én ilyenkor már ebédelni szoktam :D ! -
Nem vagy egyedül
-
Jó reggelt mindenkinek... (Ilyen korán keltem volna)???
-
Nekem kiszedett valaki egy hozzaszolasomat, szoval ha visszaszerzed, kimoderalhatod
-
Polemius #65869 Csak szólok, hogy az átlag 100 :) -
Mára leraktad a kocsit? Transzportkirály.
-
ez a szerverkereső úgy szar ahogyan van és még mindíg képtelen a valós ping mutatására az a 94 jó 34 is
ha valóshoz közeli pinget akarsz látni az ASE-ba nézd
-
Oké zsoké!
-
GameOverrr #65865 Nem, de hiában írja például játék közben is azt, hogy pl. 34, annak ellenére csak a legnagyobb jóindulattal nevezhető játszhatónak.
Meg karkandon amúgy sincs heli
. Bár 27 év alatt lehet, hogy csinál valaki egy helis modot hozzá
. Na peace!
-
De a 7th és a karkand pingje csak 94... (határeset, de nég játszható). Próbáltad? -
GameOverrr #65863 Íme!(Bár ez rövidebb.)
Én mondom, hogy szaggat nekem a teljes verzió, de Ti nem hisztek nekem.
Nem azt mondom, hogy ez az alap, de játék közben egy ilyen pingre való váltás kicsit zavaró lehet.
Szóval alma2-nek üzenem, hogy nem én vagyok kényeske
. Simán ráférne a gépemre egy kis memóriabővítés, sávszélesseg-növelés
.
-
Jah, jah.... moderáltuk mi magunkat...
-
GameOverrr #65861 Látod milyen rendes vagyok, én még Rád is gondolok. Olyan kisregényt írtam lenttebb, hogy azt beletellik pár percbe végigolvasni. Csak hogy arra az időre se mondhasd, hogy nincs munkád
. És mindjárt írom a következőt
.
-
Ja és mégegyszer utoljára figyelmeztetem az infantry klánokat, hogy ha nem kapok képeket az eredményről akkor nem veszem figyelembe azt. -
Na mi van makik rakjak rendet? 
Tök jó, mióta megy a 7th szervere, azóta ezerrel pörög a topic. Ja és végigolvasgattam miket írtok, de nem találtam moderálnivalót ma se, szeggyétek már össze magatokat, mert nincs munkám napok óta!!
Na jóccakát mindenkinek!! -
Semmi gond, ezen majdnem minden csapat átesik. -
Biztos örül a szolgáltatód!!
-
OFF
1040Kb/s -el töltök le. Eddig 276Kb/s -el jött.
Csak a tel. vonalam nem igazán bírja.
ON -
tubifex #65855 en nem tudok rola. nalam 3 eve nem emeltek. maradt a 10mbit.
-
OFF
470Kb/s -el töltök le. Emelték valakinek már esetleg a sávszélét??? Eddig 378Kb/s -el jött.
ON -
hábár én úgy emlékszem hogy volt valami bug hogy ha ugrálás közben még valamelyik gombot nyomkodta és akkor nem fogta a golyó
-
nnna az mekkora kecsegség volt a finalba az a messzire pontos pumpás
-
VeNYLaci #65851 Sorry a kellemetlenségekért, fegyelmezés folyamatban. -
TS Zolly #65850 Ö nem az a krisz.
Amugy emlékszek rá. Nem volt ö semekkora geci, csak eszméletlen jó játékos. Máig az emlékezetembe van, mikor egyszerre hárman löttük, 2 ak és egy pkm-el, erre ö szép komotosan ugrálva mindhármonkat lelött amcsi dugossal.
-
"Azért Pharolas az a 60-as IQ kicsit eltulzott volt..."
Tudod, én örök optimista vagyok
. Abból indúltam ki, hogy egy átlagember IQ hányadosa 110-120 körüli, egy dankórosé (már elnézést, hogy példálózom egy súlyos betegséggel) pedig 60-80 körüli.
-
erről a krisz névről eszembejutott a BB krissz az mekkora geci volt emlékeztek
-
TS Zolly #65847 Pedig volt ma bent az ex szerveren egy illen nevü játékos. Még el is ragoztam a családfáját, a vény klánnal együtt. Ha mégsincs illen nevü játékosotok, akkor sry a csuklásokért.
-
Szép eredmény
-
Chris...én még senkit sem rugtam ki azért, mert túl jól játszott, és arról sincs tudomásom, hogy a csapattársaim tettek volna ilyet. Ha a szabályok keretein belül játszol jól, akkor én még örülök is, mert szeretem a kemény harcokat. -
VeNYLaci #65844 Danee, ez volt a nikkje hogy [VeNY] Krapek?? (Alma2 is ilyet emlegett)
Csak mert ilyen nevű tagunk nincsen...