172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #65923 Csak az öbölbe vagy jugoszláv háboruba ha valaki meghalt, nem volt lehetősége ujraszponolni. Ez egy játék. -
Landor #65922
-
Szvsz kár fikázni az uj játékosokat, mert mindenki elkezdte valahogy,ki igy ki ugy.ez a BC téma meg már lerágott csont szerintem, a szerver tulajdonos(ok)ugy gondolják akkor állitsák be a szervert ugy,hogy figyelmeztesse a játékost következö bc-re kirugás,nemtudom hogy csinálják ezeket a beállitásokat de tapasztaltam ha repcsivel berepültem az ellen hajoja bázisa fölé és lövöldöztem akkor azonnal figyelmeztet,elöbb utobb csak megszokja mindenki hogy nem bc-nek -
Grat! Mé kell leugatni egy kezdő bf2-est? (Alba) Mert hív játszani embereket? Jó ok, hogy nem a legjobb szerverre, de könyörgöm kezdő! Nem ismeri még a szervereket!
-
Igen igazad van, ez egy tarsasjatek, mindenki szorakoztatasara, pl. mint regen a Gazdalkodj okosan, csak ott ha valaki tisztessegtelenul jatszott (ellopta a sporolt ezresemet amit a porszivora tettem felre
) akkor nyakonvertuk es tobbet nem csinalta.
Sajnos ezt itt most nem teheted meg ...
-
abból a 7-ből mindíg legalább 4 üres 
ja és 3100 ranked szerver van
-
BSZN Kornél!
-
Nem szeretek gondolkozni. Gondolkozzon az, akinek sok van belőle. Egyébként te sem vagy különb...
-
Boldog szülinapot Kornél! 
-
Mester01 #65914 Komolyan fiuk olvasgatom ezt a topikot mar jo pár napja és komolyan mondom szomoru ami itt folyik nem hogy örülnétek nki hogy enek a kis országnak van kemyén 7db RANKED servere TI azon sirtok igy BC igy BR stb stb...
(a BC és BR is nézöpont kérdése aki csinálja neki nem BC és BR akit meg megöl anak meg pont az nem szép dolog DE EZ VAN ez egy JÁTÉK)
Amikor volt a Jugoszláv és az Öböl háboru meg kitudja milyen háboru volt még ott betartoták a Genfi egyezményt hogy nem lehet a fogságba esett katonákat kinozni,megalázni a Civil nöket megrontani gyerekeket megölni,megverni. stb..
Ez 1 Háborus játék...
Akinek nem tetszik menjen Tetriszt jatszani..
Örüljetek neki hogy van 7db RANKED server ahol BCnrk vagy BRnek lépj ki menj át máshova + ezen belül van még 2795db RANKED server a világon játszatok ott!
(Igaz én az uj pecs ota szinte nem jatszok mert SZVSZ nagyon szar lett.)
Ez egy külsö hozászolása volt gondolkozatok rajta L. -
FlatlineHun #65913 :)) dehogy :))
A bf2-zést nem hagyom abba, de a klánozást azt hiszem egy időre felfüggesztem... aztán majd meglátjuk. -
Landor #65912 -
Kivettem, és boldog szülinapot..
-
:O
(remélem az nemjátszott közre, hogy tegnap úgy 10ből egyszer le tudtunk lőni egy ismeretlen gunnerrel :)) -
hbd beléd :) -
köszi, játszunk a magunkéval
-
David2006 #65907 szegény Landor ott aszálodik a munkában
-
Landor #65906 
-
David2006 #65905 nem
-
nem jöttök játszani?
193.202.85.138
-
David2006 #65903 Ugye azért a BF2-t nem hagyod abba??
-
Boldog szülinapot!!!!
-
Köszi srácok! :) -
Landor #65900 naaa... most miért vagy ilyen schrank?! 
tök leégtem már most a hónap elején; épp hogy kifutotta a pénzem a 600$-os TFTre..
-
pannonos kecseg aki az előfizetők nyomorából él nem is alárhogyan lásd :300$-os borotva
-

Én azért még beszélek majd a fejeddel -
FlatlineHun #65897 Kedves fórumtársak!
A mai nappal a 7th/eX klán és az én útjaim különváltak. A továbbiakban a ranked szerver adminolásával kapcsolatosan sem vagyok illetékes, ezért az én szabályértelmezésem sem mérvadó. -
Tényleg csak 100?
Hova süllyedünk 
-
Sg szerver újra jó, nem lag-ol akit érdekel mehet.... -
nagy játék én nagyon szeretem -
lol :D -
Landor #65892 a kékvirágosat 
-
David2006 #65891 A PCEF már párszor megvillantotta a tudását BC,BR stb. 
multkor karkandon bementek az USA főbase-re és ott osztották az embereket -
willis #65890 milyen boltot nyitottál ki? -
bszn Kornél! -
Boldog Születésnapot Kornél!
-
Boxer ne használd légyszi a nevemet az aláírásodban. Köszi. -
lol szgabika az egyik, a másik meg valami GYILOKOLI4 vagy valami ilyemi.
Sharqin heliztünk. Lelőttem őket egy párszor, már nagyban ment a csiterezés, meg qrva anyámat meg minden egyéb..... -
Mit panaszkodsz, ha olyan helyen dolgozol, ahonnan tudsz netezni?
Hogy ontopic is legyen: A drága 1.2 patchben a J-10 rakétája minden szögből betalál, vagy esetleg valaki besegít neki? (flame on
) Persze az F-35-nél ha én vezetem, akkor az ellenkező irányba kanyarodik a rakéta, mint az ellenség gépe.
-
Wolfguy jót osztottunk tegnap , tudod mikor egyedül heliztünk, és tv-vel irtottuk egymást :)
Ebbe legalább volt esélyem :) Csak aztán az a drága JCSR esTeege elkezdett répelni és nem tudtam többet felszállni.
Flatline: ez asszem nem a ti szerveretek volt, de akárhogy is, NEM VOLT KIRUGVA, én léptem ki mikor meguntam.