172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Amúgy tegnapi HTS elleni kupa meccsnek olvastam az összefoglalóját a HTS lapon, tudni illik volt egy pause (csekély 5 percig) mert leszakadt valami HTS ember. Hát rögtön úgy is tolta a srác a meccs utáni szöveget, hogy azért vesztették el mert leszakadtak. Ja csak azért irtam, mert ez az amit nem bírok, a kifgás keresés, hogy miért vesztettem el egy meccset. -
nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat...
-
Hatt csak számodra megjegyezném minden kötekedés nélkül, és itt erdossal kell egyetértsek részben :)
Egyéni tudás + éppen kifogott nap (skill) != Csapat tudás (teamwork) + fegyelem
Ha az első megvan, akkor borzalmasan nagyot lehet bukni ha a második hiányzik. Most nem akarok senkit fikkantani, de láttam nagyon sok egyéni skillt pl. kis csapatoknál is, viszont a teamwork... ugyanez van nálunk is perpillanat. Van több skilles ember elvileg erőből letolhatnának egy meccset, de a teamworkot inkább ne emlegessük, mert még nagyon újszerű az összeállítás. Mindenesetre, szvsz lesz itt még olyan meccs amit papirformának gondolnak és nem az lesz a vége...
-
Áááá... Így már mingyárt más -
Ne a kiskapukat keresd
-
asszem az kevésnek bizonyult...
-
Dehogynem:)
Tanuljanak a DRAGON klántól
Nagy adag önbizalom kell
-
Igaz! A kezdő 50% mindenkiben benne van.. -
Nagydög #66046 #66036
-
dehogy kell, ne szítsd itt a népet....
-
Biztos eredmény mindenhol van, két csapat jtáktudás béli különbsége akkor is előjön ha a jobb csapatnak rossz napja van. -
:P
Tessék versenyezni, hova tűnt a versenyszellem?
Mindenkit le kell zuzni
-
Mi a rezzenet tárgya??
-
Nagydög #66041 Bazz! Irom is at a nickemet (HUN)DAQ-ra. -
Az infantriban sosincs biztos eredmény, egy csapat picit jobb formát hoz és bárkit elverhet. szerintem. -
a beszólásodat értékelem :) azért arra emlékezzél majd később, h az frx mindig olyan mint a fekete ló :)
a 7th-val amúgy perpillanat nem kívánunk versenyezni, tisztában vagyunk vele, hogy az új csapatunk kissé friss még :) -
ez ismer minket?? 

-
majj a köv CUP-ra okosabban idultok nekije 
-
GameOverrr #66036 Skacok mostantól úgy csaljatok, hogy lebuktunk! 

-
Heh, ivadék...
Az tény hogy a Barca játsza az egyik legszebb focit viszont a Chelsea az egyik legokosabbat
-
Mind2-en tévedtünk 
I/1
IV/2
II/1
III/2
III/1
II/2
IV/1
I/2
-
Én úgy emlékszek hogy 1-3 2-4 csoportok szerint van. Meglesem a Doc fileban hogy tényleg így van e -
Igen, a csoportbeosztásnál történt a baki, mivel azt hittük, hogy az GBC-ET a no2 csapata a GBC-nek. A II. csapat került kiemeltként a 4. csoportba, amíg a no1 csapat került az 1. csoportba. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem úgy volt, hogy az 1-es győztese játszik a 2-es 2. helyezettjével és a 2-es első helyezettje játszik az 1-es másodikjával. és ugyanígy a 3.4. csoportnál? -
Ronladinho gurít egy hármast, idióta Maurinho ivadékai sírva mennek majd le a gyepről.
-
Akkor ellenünk mindig rossz napon játszotok?:) Ideje lenne jó napot kifogni
-
Nálunk ez nagyban attól függ ki milyen napot kap el :) -
Én már behűtöttem a söröket,nyugis meccs lesz ez a Barcának!
-
Pedig deeeee.
Továbbjutnak
-
Nem bizony 
De ha mégis legalább gyorsan végzünk mert sietős lenne és gyorsan legyalulnánk az ellenfelet
-
ja, remélem nem szerveztél meccset BL napokra...
-
könnyű ígéret, nem kell megosztanod senkivel 

Milan rulez
-
Akkor meg se vedd!
-
Holnap BL:)
Ha a Chelsea továbbjut, pezsgőt bontok
-
BL ben is megesik az ilyen...legközelebb kiírunk 1 bajnokságot ami 1 éven át tart mint a foci, és akkor mindenki mindenkivel 2 meccset játszik
-
Nem mellékessen a GBC-ET érzésem szerint bármelyik csoport elsőjét el tudja verni csak talán azt nem amelyiket megkapja. JCSR.
Már ez is egy döntőbe illő meccs lenne. -
Ahogy elnézem 3-4 csapaton kivűl minden csapat kb azonos szinten van.
Azt hiszem szegény GBC-vel erőssen kiszúr ez a csoportleosztás.
Eddigi tapasztalataim alapján 3 erős csapat van. (nem kizárt hogy van még)
GBC-ET,JCSR,7th
A GBC-ET csoportban megkapta a 7th-t és mivel erőssen úgy fest 2. lesz, megkapja a 3. csoport elsőjét azaz a JCSR-t.
Valami nem az igazi így szerintem.
-
juhuuu... 

-
Grat a meccshez. -
Megoldjuk 
Mindenkinek más szinű lesz
-
Infantry HUN Cup
HTS vs. FRX
229 - 362