172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csak az a gáz, hogy aki akart, az szinte már mindenki csatlakozott valamelyik klánhoz. Publikon kiemelkedő képességű 7th-ba, vagy JCSR-be beférő játékos ritka, mint a fehér holló. Ha van is, (pld Hoze) nem akar klánozni, warozni.
Mi pld tegnap azért buktunk noshow-ra egy cb-s meccset, mert egyszerűen képtelenek voltunk 12 embert produkálni. Hiába van 12 kitűnő játékosunk, olyan nincs, hogy mindenki ráér. Akkor pedig máris gondban vagyunk. Jönnek a 12 vs 11-es meccsek, stb.
Annó amikor úgy tűnt a pt-6 teljesen megszűnik, próbáltuk mi is a szimpatikus játékosokat Neo-t, Echo-t és egy két régi arcot a JCSR-be bevonni, de csupán Neo játszott JCSR-ben néhányszor. A Rodat féle társaság bevonása után a pt-6-ben megváltozott légkör pedig tönkretette a két csapat kapcsolatát.
Véleményem szerint ha lenne még 4-5 aktív, jó játékosunk és mindig ki tudnánk állítani egy épp formában lévő játékosokból álló 12-es csapatot, nem nagyon esnénk ki a top5-ből CB-n jó ideig. -
. -
Elég tré 8P Egyébként meg nem értem az összefüggést 8D -
lehet hogy pesszárium-ot akart írni pedig ha akkoriba anyukája használt volna olyant akkor most nem írogatna ide a fiacskája
-
Ezek aztán a megbízható csapattársak!
Nevetséges!! -
nekem semmi bajom,elolvastam az oldalatokon az értékelés és aszerint az egyik játékosotok csak ugy gondolt egy nagyot és lelépett(ezért büntit is kap),erre irtam hogy bizti aludni ment.
"Megrovásban részesíten serginhoo-t,mert cserbenhagyta klánját holott jelentkezett a warra mégis lelépett."
-
ÁÁÁ kicsit felhúzták az agyamat és belezavarodtam az SG-s szerver jelszó próbálgatásába, segítsen már ki valaki please 
-
Látom Running ténykedik... ;) -
GameOverrr #66126 Ez egy demó szerver, a neve daddeltreff, ezek 32-esek és szinte mindig tele vannak.
Még szerncse hogy kettő van belőle. Át is mentem a másikra, de ott is kezdték a hülyeségüket.

-
.Akkor nem lesz kegyelem;)
-
GameOverrr #66124 Kb. 45-50. Nem tudom, miért de ez változó, van amikor csak harmincakárhány.
Ezek között van mindenféle(már ami a létszámot illeti), de több a kevesebb(na ezt jól megmondtam
). Szóval 32,24, vagy akár 10-es férőhelyesek.(Van egy hatos is LOL!)
Ebből a 45-50 -ből kb. 10 ami számomra játszható. -
Az a baj, hogy pause kzoben meg irni sem lehet ebben a buzi jatekban ,ergo megkerdezni, hogy most akkor jon vissza az ellen vagy nem, nem lehet. Nem tudom, nem lett volna-e helyesebb egy restartot nyomni. Szerintem is volt szerepe abban az ember elveszteseben, hogy vesztettetek, de inkabb ugy, hogy szetesett egy kis idore a csapatjatekotok (hiba volt meghuzni azt, hogy felmentek a Constructionnal szemben levo epuletre). De a meccs jo volt, izgalmas, es hamarosan ugyis meglesz a visszavagasi lehetosegetek. -
Az jo, akkor biztos van mindig egy szabad heli :)
de en meg 100 szerver es 2000 jatekosra tippelnek -
melyik szerver? -
Verzoo #66120 1
10 -
Kb hany demo szerver van meg mostanasag ?
mennyi jatekossal kb.
-
Verzoo #66118 ? -
most mi a franc bajotok van, hm?egyiket kivágta a gém a másiknak kiment a biztositék, de nemhiszem h ez akárkire is tartozna, ezért is "basztam" le jancsikot. Különbönben meg tudni kell veszteni, ezért írta be ez a kis girnyó a fórumba, mert mi elfogadtuk, hogy rosszabbak voltunk és nem keztünk el nyiltan kifogásokat keresni, hogy ezért meg azér kaptunk ki.Ha nem megy el a két ember, az utolsó kört akkor is buktuk volna, szoval nem sokat számitott, de azért rontotta a csapatmorált rendesen... -
aludni? -
mijafaszért mennek el meccs közben?
-
na tényleg, honnan tudod mindig, hogy hol van az ellenség? 

vannak akik nem bírják elviselni, ha van olyan aki náluk is jobb. én sem
, úgyhogy ha jcsr vibri megjelenik a levegőbe futok amerre látok
-
nemtom ilyet ki mondott, de félig tényleg igaz...
az frx ellen 3 körön keresztül vezettünk, az utolsót meg naon elcsesztük és azon mult minden.Az igaz, hogy a két ember miatt hátránybsn voltunk, de nem emiatt kaptunk ki.
Ja és örülnék jancsikám, ha nem irogatnál be minden fasságot a fórumba...

-
GameOverrr #66112 Na ennyit a pályaismeretről:
Mondjuk a válaszom(I have played a lot.) valószínűleg nem volt elég kimerítő, mert valami "adminocska" simán kivágott.
Pedig ez volt az egyik kedvenc szerverem.
Nincs időlimit, van viszont néhány nagy spíler rajta és elég magas ticketszám. Így nem ritkán akár 40 percig is tart egy meccs. Persze ha nem fogom magam vissza akkor 15 perc alatt lepörgetjük az enemy-t.
De most komolyan, elmesélem a múltkor is, hogy jártam.
Megint rám szóltak, hogy nem bánnák, ha abbahagynám a baserapet. Mondom legyen. Ekkor már vezettünk vagy 100-150 ponttal. Ezt követően kezdett érezhetően feljönni az ellenség.(Mondjuk ebbe valószínűleg az is belejátszott, hogy felszállt egy komolyabb vadászgép-pilóta, aki háborgatott rendesen és le is szedett néhányszor.) Végül kikaptunk 1-0 -ra.
Korábban olvastam valaki hozzászólását, hogy a Desert Combatban ha valaki nyomta a BC/BR-t, akkor az valószinüleg bukta is a kört. Hát nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez itt nem igaz.
Jajj, de már megint témánál vagyunk, úgyhogy abba is hagyom gyorsan.
-
vagy a penium a latin penis kicsinyítőképzős változata
-
Azért két csapat összeolvadása nem olyan egyszerű dolog.
Lényegében mi 2x probáltuk, az első kudarc (ex)
A másik pedig már az elején nem feküdt a csapatnak.
Egy összeszokott csapatot, baráti társaságot összehozni egy másikkal nagyon nehéz.
Inkább 4-5 embert felveszünk mint hogy összeolvadjunk valakivel.
Könyebb megtanítani játszani 1 ujoncot mint összeszokni 2 külön társaságnak. -
Háhááá tényleg...penium:))))) Majdnem olyan mint a prémium. -
javítsd már ki az aláírásodban azt a kibaszaott peniumot B+
-
lol -
most írta nekem msnen az egyik hts-es, hogy kíváncsi lenne az eredményre egy hts vs. gbc waron, úgy hogy nem megy el tőlük senki, mert az frx ellen is azért kaptak ki mert elment 2 emberük :) -
nem csak miértelme lenne,azt akarnád hogy nelegyen ellenfelünk? nemakarunk teljhatalmu uraká válni (mégjobban
)
-
köszönöm!:) -
Ha van ket fellabu csapat, 7th meg a jcsr, mert nem tamasztjatok meg egymast?
Vagy ennyire a geneitekbe van kodolva, hogy utaljatok egymast ? :)
-
Kérd csak, kérd! -
Mi még 12vs12-re se tudunk kiálni. Nehéz az élet. -
Már csak azért is lekérem a névlistátokat:D -
Vazze de sokan vagytok 
Emlékszem egyszer akartunk asszem az OPC ellen játszani még nagyon az elején de nem jöttünk össze elegen a JCSR részéről, mire ők "semmi gond akkor gyakunk egyet egymás közt" felkiáltással enyomtak egymás közt egy 16vs16-ot
-
Glödzl #66098 akkor a 4. csoportban direkt 2.-ok leszünk és akkor tolhatunk visszavágót a 7th-val
-
Majd legfeljebb valamelyik csapat nem jelenik meg:) -
Igazad van
-
azért az elég érdekes lesz, szerintem maradnia kellene az eredeti csapatoknak, mert hogy néz már ki, hogy lejátszátok magatok ellen a meccset, aztán meg úgyis visszarendeződtök...vagy nem?