172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lammaer #66174 Miért, a halálok száma von le pontot? Tudtommal nem.... -
bagoly mondja ... :P -
greenberet #66172 Nem csak a kill számit ,lehet hogy valamelyik másik statija jobb volt ,pld kevesebbszer halt meg, -
-
Nem szoktam ideírni,de gondoltam megosztom veletek tegnapi bf2zésem siker(telen)ségét. Pontosan nem tudom a mapnevet az a sivatagos pálya volt, ahol a parton van 3 amcsi bázis kezdetnél + 1 anyahajó.
Toronymagasan vezettünk egy arccal a pálya végéig(ő is amcsi énis) és a végén 72 ponttal második lettem. Mennyi lett neki? 73.... Brrr bazmeg, gondolom bele tudjátok élni magatokat....Káromkodtam is egy szépet utána. -
hátha neked ez szép, akkor te beteg vagy :DD -
szép emlékek :Ð -
"támogatni a foglalást"
régi duma, de még aktuális, mi? :DDD -
Wazz, nektek egyre cifrább logótok lesz napról napra :) -
És támogatni a foglalást???
Legközelebb figyeld meg jobban mi történik.
Egyébként mi is elitéljük a spawncampet,ha az kifejezetten a fraggyüjtésről szól. -
az eX-es szerver már nem először meghal és a transzport pontjaimat ilyenkor bukom
jjjja hogy amúgy sem számolja jjjja az mááás
-
Kedves 7th-esek világosítsátok fel Norbosst és Hatteyt a Spawnrape fogalmáról, köszönöm.
(Mashturon ugyebár a középső zászlót nem lehet a házból elfoglalni) -
Szóval akkor lelámázol 
Nade kérem...én úgy vagyok vele, hogy a BC/BR az a warokra való, nem a public játékra
-
én is ezt mondom,az adminok kickelgessék azokat akik BC/R-nek ,és mindenki lefog szokni róla
mi is szoltunk minden játékosunknak hogy szokjanak le róla,szépen lassan de menni fog.
Amugy elég viccesnek tartom hogy általában azok ugatnak akik még ahoz is lámák hogy egy normálisat kempeljenek és bassza csörüket hogy más meg """profi""" szinten tudja csinálni.
Hozzátenném hogy én nem kempelek mert én is láma vagyok hozzá:) -
GameOverrr #66160 Húha akkor már senki nem játszana a demóval... 
Ott ugyanis ez mindennapos (minden 35 másodperces
), szóval volt hol edződnöm.
-
-
az ilyeneknek ban...akar jcsr akar nem
-
Nem, mert azt jelenti, hogy Danee meg a basecampereket is a foldbe campeli :P -
nem túl erős egy kicsit ez az avatar
-
Verzoo #66155 

-
JCSR-be egyre több az újonc.. de valahogy sokkal jobban játszanak mint mikor még nem volt JCSR a nevükben (vagy talán még 1 kis progi se volt a játékukban 
)
Nomeg bc rulez -

-
MSN-en képeden nem ilyen frizurád van szöszi
-
-
-
""Publikon kiemelkedő képességű 7th-ba, vagy JCSR-be beférő játékos ritka, mint a fehér holló. "" ezt a dumát
-
hát a láz az megvan
-
Axl Rose #66147 Sziasztok.
Felraktam az "SG_HU_BF2_mappack_v1.zip"-et és az Updatet. Nekem eltűnt a Mashtuur City pálya.
Találkoztatok már ilyennel ? Vagy Medina Cityt csinált belőle ? Mert olyat találtam. Viszont ha azt elindítom kivág az asztalra.
-
Hát nem akartam mondani. -
-
Nahh,kész az új ruhácskám.
Thx Hatt(y Potter)
-
HAHAHAÓ! -
Mi pont ezért játszunk mostanság csak Infantry meccset. Csakhát a patchóta ahoz sincs sok kedve az embernek:) -
-
Sziasztok!
-
TS Zolly #66139 Háát, mi is most a szép csendes csapatépítésben vagyunk ép. Vagyunk ugy 16-18 már a felvételisekkel együtt. Inf cup után indulunk a CB-n. Az elöző Hun Cup visszahozta a warozhatnékos lázt a tagjainkba. -
Sg szerver tegnap este le volt zárva,oszt asszem rajtamaradt a jelszó...
Amúgy Jelszó: puncifagyi -
TS Zolly #66137 Desrt Combatba a Ladderen és a publikon iratlan szabály volt a no BC/BR. Éles CB waron, mégha elötte nem is volt leegyeztetve, csinyáta valamellik oldal, akkor elbukták a wart. Publikon egy picit vicces lett volna, ha egy kecseg nekiáll kecsegeskedni, akkor azt mondtuk a publik népnek, na akkor ezt a kört most buktátok. Simább volt bannolni a maflát publikról. -
top1ből:) -
soxerenécst a tagszerzéshez :)
)