172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
erről jut eszembe, álítólag a kléjmórnak kell 5 mp, hogy élesedjen, és csak akkor robban, de akkor is csak mozgásra.
na múltkor is ledobtam egyet magam mögé, az engem üldöző ellen meg ott ugrándozott rajta, én késsel, kergettük egymást a kléjmór körül, 5 mp biztos hogy eltelt, végül sikerült lelőnie, de ezek után is simán elsétált onnan
-
meg lehet azért azt oldani, publicon legalábbis egy összeszokott csapattárssal sikerült, nem is egyszer. persze ahogy mi védtük múltkor a doktor klán ellen a sharqi tornyot, úgy tényleg nehéz. (dobáltuk még a lépcsőre a gránátokat is, halomra hullottak, nem is próbálkoztak, csak még 1x, de akkor sem sikerült elfoglalniuk végül) -
berci206 #66212 Én a multkor elszaldtam egy ellen claymor mellett kb.20 cm-vel és nem robbant fel, majd amikor visszafordultam, hogy menjek ott vissza akkor láttam hogy hoppá az nem is saját hanem ellen-é! Spuri volt! Szerintem 100 méteren 200 métert vertem volna a legjobb futóra is! A játék megy a 77.30 verzió számú nvidia driver-től újabbal is? -
Az újjaid már megszokták az MP-18 és MP-40 markolatát és olyan mintha kanálal hadonásznál de ha kapsz egy M16A2-t akkor olyan mintha kinai evőpálcát fogtál volna meg
-
ó -
elvileg változtatnak,asszem csak 2db claymort lehet csak lerakni,de ez sem fog érni semmit,minimum még a sajátnak is robbania kéne tőle
csak az a gáz azzal amit mondasz hogy egymás után 20claymor van félméterenként és minden robbanás után basszák az ember nyakába következőt és közben lőnek a mindenhatő supportok. -
Jaja, a gyaloglás már megerőltető az én koromban
-
főleg hogy fekve a supportos erősebb most már minden másik kasztnál. korábban a gránátokat maguk alá lövöldöző ugribugrik idegesítettek, most meg a tömegbe hasra bevetődő supportosok. -
basszus, ha nem robbanna már 10 méterről, akkor ez tényleg így lenne...de azért kipróbálom. -
ez a claymor valóban ellet baszva
elégnagy fasságnak tartom hogy 6snipával és 3supporttal meglehet védeni az összes bázist. -
van esély, hogy változtatnak az 1.21-esben a kléjmór-rendszeren? 
egy módszer van a kléjmórok ellen, de gondolom mindenki ismeri már, és nem is mindig műxik, de a lényeg, hogy valaki önfeláldozóan beleroha, a medic mögötte éleszti.
-
Akkor azért látlak állandoan tankban
(igaz nem vagyok már nagyon aktiv
)
-
kb 1-2 méterről is fel lehet szedni, nem kell közel menni hozzá.
még múltkor próbáltam, a karkand only-n, mert olvastam vmelyik külföldi fórumban.
csak tartani kell a szerelő kulcsot és, mikor átvált a 'célkereszt' akkor lehet felszedni. -
ha magadra ismersz?:D
és egyet értek -
uwu #66200 Ez nem teljesen igaz_szerintem_, ha van aki lelövi a spawnolókat, egy csapattárs simán lehúzhatja a zászlót. -
Vazze lőni nem tudok akkor meg mi a szart dobjak utánad, a medikpakkot???
-
uwu #66198 Máshova is lehet spawnolni, ha nem bírsz velük. Add fel a zászlót, ha nem tetszik.
-
Te szedted már fel, mert eddig én csak belegyalogoltam.
-
ha túléled, hogy közel mész hozzá
-
Többen is próbálkoztak isten nyugosztalja őket :D -
de most frankón nem tudjátok, h engivel fel lehet szedni az ellen claymore-ját? :-) -
vagy készitene magából mégegyet és azzal vitatkozna
-
be is b@szna, ha összeveszne magával :) -
Mivaa gránátláma...láttam ám h micsináltál...szemközti ház tetejéről hajigáltad tizessével a gránátokat, na mondjuk ez se értem a játékban, de mind1. Azt tudom csak hogy az erdős ratyi gránátlámi. 
-
Saját magaddal értesz egyet te..teeee... egoista...
-
Egyetértek, undorító a rendszer így. Valahogy máshogy kellett volna megoldani. Pár gyakon nálunk is az volt, hogy ott a zászló és lehetetlen feljutni csak hatalmas veszteségek árán, tényleg ilyen öngyilkos belerohanások szükségesek.
-
Félre ne érts nem a ti hibátok hanem a játékmenet szar így. Nem tudsz ellene hatásosan védekezni infantryba mert még tankal takarítani se tudok :-( -
Háhá, annak én voltam a felelőse. Sajnos máshogy még nem tudjuk megvédeni a pontot. Mondjuk Omanon a vilage pontot ti is szépen körbe clayeztétekv bele is haltam csomószor.
-
hálistennek már nem lehet :-) -
Erről sokat dumáltunk mi is, a megoldás lehetne hogy a saját is robbanjon, mindjárt nem dobálnák ész nélkül, vagy úgy megcsinálni mint régen az egyik 42-es szerver volt belőve, hogy nem lehetett tölteni pl a gránátot csak a lőszert. Eldobtad és után csak ha újraszülettél akkor kaptál új készletet. -
régen még fel lehetett robbantani az aknákat és a claymoreokat sima gránáttal is... -
thx a lot... -
Nagydög #66182 Nekem az cseszi a csoromet, hogy nem lehet sehogy kiiktatni azon kivul, hogy belemesz. A multkor a tank geppuskajabol is kiszedett, mikor aknamentesitest csinaltunk vele. -
-
greenberet #66180 nem vesz le pontot de döntetlen kill számnál figyelembe veszi hogy mennyiszer haláloztál el -
Hát a horda ellen mire feljutottunk penisulán a tv toronyba addigra síkos volt a lépcsőház az aknáktól elesett csapattársaink vérétől basszus... 
Olyan 20-30 halállal fel is jutottunk... -
Nem is lehet elvárni egy új tagtól hogy egyből minden úgy menjen neki mint a karikacsapás. Ha megvan az esze a csapatjátékhoz és közepes képességekkel rendelkezik sokkal többet ér mint egy űberkommandós "egyedüllegyakokmindenkitcsaknézzetek" típus. Csak ugye ez idő mire beleszokik. -
mikor jelenik meg az 1.21-es patch, mert ez a claymore áradat már az idegeimre megy... -
Nagydög #66176 Nezd, ha nincs lo, jo a szamar is. Adjatok lejjebb az igenyeiteket. Meg mindig jobb ha a 12 ember kozott van 4 kozepes kepessegu, mintha 10 fegyelmezett, remek csapatjatekos terminatorral nem tudtok kiallni a ket hianyzo ember miatt. -
Nem tudta mi a dörgés mivel új tag, elmagyaráztam neki többet nem fogod látni répelni. ennyi. Mellesleg pont te dumálsz akinél nagyobb répelős nem nagyon volt régen. emlékszem még mikor a te képeiddel volt tele ez a fórum. Nomeg talán azért javulnak nálunk mert annyi eszük van a játékhoz amennyi neked sose lesz...