172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jobson #66254 Ő még a demóval játszik? -
Good morning "evribádi"... -
Ennek ellenére nekem ez nagyon AK-nak tűnik... -
De megfordult, még most is forog 
Világosíts fel pls
-
mondod ezt úgy hogy a peccset csak hírből ismeri
-
Necsináld, tényleg?
-
GameOverrr #66248 Egyébként meg nem is olyan egyszerű helikpterrel kempelni, mert ha sokáig vagy (közel) egy helyben, az már régen rossz.
-
GameOverrr #66247 Az gondolom meg sem fordul a pici agyadban, hogy esetleg nem neked címzem a képeket. Egyébként ha annyira fárasztalak szó nélkül átugorhatod azokat a hozzászólásokat, amiket én írok. 
Én például szivesen olvasgatok hasonló történeteket, mert azokból is lehet tanulni. És én úgy vagyok vele, hogy az ide látogatók többsége talán hozzám hasonló megszállott és esetleg őket is érdekelheti, esetleg ők is jót derülhet(né)nek rajta. -
nem mind1:D -
GameOverrr #66245 Most speciel nem azt tennék fel. Egyébként meg nem mindegy? Legalább van mit nézegetni, olvasgatni, van mihez hozzászólni
.
-
Vannak bizony, viszont unom a statisztikás képeidet meg hogy mennyire szarrákempeled a demoban az embereket. Szal vannak még fárasztó emberek is -
GameOverrr #66243 Gondoltam, hogy valami hasonló választ kapok. Szóval vannak még segítőkész emberek... -
En is ide szoktam feltolteni, tobbet enged mint 20kb-os kep, ha emlekeim nem csalnak. -
az nem így nézett ki nem? Nem értek a fegyverekhez -
Ha a szuper statisztikás képeidet akarod linkelni akkor nem segítek:D -
GameOverrr #66239 Sorry, egy kis OFF.
Valaki tudna mondani egy normális helyet, ahová tölthetek fel képet, és belinkelhetem ide. Az itteni csak 20 Kbyte-ot engedélyez a VIP joggal nem rendelkezőknek.
A képfeltöltés.hu kilőve, mert onnan nem lehet ide képet belinkelni. Találtam néhány másikat is, de ott meg azt írják, hogy majd előbb megnézik aztán lesz elérhető, de basznak csinálni vele bármit is. Olyan is van, ahova ugyan különösebb gond nélkül fel tudom rakni, csak éppen nem tudok rá hivatkozni. Szóval egy normális kellene. Thx.
-
Amire te gondolsz az a type 53 , a type 56 az az egyik sniper. -
ez már restaurált :D -
Ha ez a type 56 akkor hol van rola a diszkosz?:D -
Ez olyan TVshopos előadás szerű:D Rendelnék párat
-
FSG szavaival élve: Macséta vágó kés :DD -
Régi kedvencek ;-)
-
konyhakés
-
A felvilágosítást elfogadom, viszont szólok lehet többet tudok róla mint te. -
-
Norboss ott bujt el mint leader én meg rá spawnolgattam:) Az már csak szerencsétlen véletlen volt hogy mindig ott jelentél meg:D Ha jól emlékszek én csak 1x öltelek meg -
Szia Rambóóóóóóóóóóóóó! Szia Mindenki! -
mint a peccsig
-
claymorbol meg 8at tudsz lerakni,
max 2t kéne ugy hogy a saját is robbanjon tőlük -
ddt500 #66225 Szerintem azt kéne csinálni mint a special-os a c4-gyel. Ott ugye csak 5-öt tudsz lerakni, hiába tölt fel a supportos, ha még egyet ledobsz egy eltűnik. Tehát nem tudod telerakni a pályát c4-gyel. -
Nagydög #66224 A mozgas tuti szamit. A GS szerveren jatszottunk harman. Ket GS-es srac amcsi volt, en meg MEC, es Karkandon a hotel korul szorakoztunk. Gondolom, az eselyek kiegyenlitese vegett gondosan beclaymoreoztak a spawnpointokat, es tobbszor elofordult, hogy a claymore ele spawnoltam. Mig csak hasaltam elotte, es lodoztem, addig nem robbant. Mikor odebb akartam menni, rogton kinyirt. -
Annyira szeretlek én is titeket 

-
tsá -
Így is nyuzható vagy
-
barogabi #66220 Aha ! Szóval nem csak 1-szer kell a basic-hez hanem +1szer (7kill/round)?
Oké akkor megyek probálkozni
-
Na most már én is az új ruhámban köszönök mindenkinek, Hello everyBody 

-
Egy körben kell ha jól emlékszem 13 kill a késsel/pisztollyal.
más: a Claymorenál meg tényleg hülyeség, hogy a saját ember nem aktiválja, azt hittem ez csak szerverbeállítás, de akkor nyugodtan átgyalogolok rajtuk ezentúl. -
Ahhoz, hogy megkapd, egy köörben kell 7x késelned, csúzliznod. -
berci206 #66216 így már érem! -
barogabi #66215 Hali
Ki tudja,miért nem kapom meg a veteran knife+pistol-t a basic-ek meg vannak és 50 kill fölött vagyok már ? ? ?
A helpet köcike elöre is