172102
  • item
    Hehe 2 db #66285 hozzászólás van...
  • Nagydög
    Megvartad, mig felszalnak, vagy meg a foldon?
  • Me0w
    Akar csak mint a demoban helizni. De azert csodallak teged, hogy volt 10k-d a BF2-re de arra mar nemvolt meg 20 hogy ne szalagos egyseg legyen a memoriad helyett meg abakusz a cpu helyett.
  • mesor
    Figyelj neked eddig csak a szád járt állandóan meg linkelgeted is a statjaidat(ami akár hamis is lehet ;). Minden hsz-ed arról szól hogy én így, én úgy, esélyetek nincs nektek ellenem stb!
    SZVSZ nagy a pofa egy kicsit!
  • Boxer HUN
    Más bibi van nálad. Jó a link.
  • Nagydög
    Akkor is, ha veled vagyunk. Sot, akkor meginkabb.
  • T4CeOBiNet noob
    óvass privátot ;))
  • schrank
    jó az 14m-nek is legalábbis tavaly még annyi volt
  • item
    "Asszem Claymore 8 méterről sebez és CSAK az egyik irányba (Szaknyelven fogalmazva : amerre "domborodik" )

A másik irányból fel lehet szedni ..."

Na ennek utánnajárok majd...
  • koschwarz
    én is jó voltam essexben, naccerűen irtottam a saját repcsiket
  • koschwarz
    íccse jó
  • GameOverrr
    Akarom mondani baromi.
  • koschwarz
    omg!
  • T4CeOBiNet noob
    http://www.youtube.com/watch?v=oTY9sttcmOw&search=crash
  • GameOverrr
    Az essex-hez aztán barima nagy tudás kell ám.
  • koschwarz
    mindig olyan helyre irányít a linked, amit nem enged a helyi seriff (informatikus-rencergazdag)
  • DummyBoy
    Jaja ... meg arra hogy egységsugarú kezdő, bemegy egy olyan szerverre ahol még nálla is gyengébbek vannak, nagy a ticket, mindenki láma, beül a kopterbe, aztán meg statozgat ...
  • GameOverrr
    Állok elébe! Gyere a demóba, ha van vér a pucádban.
  • koschwarz
    a statos részt először nem vágtam, de aztán igen. arra gondoltál, hogy a végeredménytáblázatot mindenki meg tuggya hamisítani hogy betegye a fórumba janizni (janekozni)

én a magyar szervereken elért eredményeimet nem is merem mutogatni
  • T4CeOBiNet noob
    nehh itt van egy videjjo a sok rotorláminak ;))
  • DummyBoy
    "Húúúú ... Ezt majdnem elhittem!"
  • koschwarz
    menten összesz*rom magam

a demo-beli állapotoknak már lassan 3/4 éve vége, akkor a repülők voltak az áltimét vepönök. nem vagyok nagy repülős, de azért megyeget valahogy, talán kiszednélek abból a heliből

és egyébként is, az én apukám erősebb
  • DummyBoy
    Asszem Claymore 8 méterről sebez és CSAK az egyik irányba (Szaknyelven fogalmazva : amerre "domborodik" )

A másik irányból fel lehet szedni ... (Valaki engi erősíccsen meg ...)

Valamint egy kis szösszenet a statokhoz ... abba kéne hagyni ... először is itt a nép nagy része ballisztikus ívben sz@rik a statokra ... másodjára pedig, fogom magam, átírkálom a Botok neveit, beteszek 60-at, 0,1-es skillel és 1000-es ticket-tel, mutatok olyan statot, hogy hetekig rosszat álmodik tőlle a sok statláma ... mi értelme erre verni?

Én is tudok qrvajó statot művelni, főleg ha az enemy gyengébb ...

Akkor lehessen statokat linkelni, ha magyar Rankeden készültek és az elenfél csapat csak JCSR,7th(exeX),Horda,stb enemykből áll ... a másik oldalon meg csak a sl egyedül ...
  • schrank
    mi a fullossal nem tudunk demo-ra menni te meg a demo-val nem tudsz a fulkl-osra és ez így van jól
  • mesor
    LOL!
    Mi meg a teljesben beülünk az Essex-be és csukott szemmel leszednénk a helidet!
  • Hatt
    Ezen most jót röhögtem. thx:)
  • FlatlineHun
    Hey, jó az új logó!
  • GameOverrr
    "van eredetije a láminak csak az laggol a demó meg nem" (Copyright by schrank) Itt a pont.
    Egyébként, ha már én nem tudok játszani a teljessel, jöhetnétek Ti a demóba, aztán ott megbeszélnénk a dolgokat.
    Bár az nem lenne fair, mert akkor én "hazai pályán" lennék, de akkor csak félkézzel játszanék.

• Boxer HUN
    Hagyod, hogy ilyen módon kibeszéljen ez a GameOverrr????? Ne hagyd magad!!!! Adjál a mocskos pofájára!!!!
  • schrank
    van eredetije a láminak csak az laggol a demó meg nem
    olyan mint ha lenne otthon sültkacsa csak azért eszed a nyakát mert a combja megfexi a gyomrodat
  • koschwarz
    ja. a demo nem szaggat?
  • GameOverrr
    Én úgy hallottam, hogy nem az a baj, hogy nem mer, hanem, hogy szaggat neki.
  • GameOverrr
    LOL! Milyen szép kis áradat lett belőle, pedig csak egy kuva link-re lett volna szükségem.
  • koschwarz
    gamovernek nincs már teljese? én aszittem már van neki, csak mer szó volt róla, hogy nem mer rendes ranked-okra gyünni, mer ott kicakozzák a helijének a pici rororját...
  • Hatt
    jah és a puszit köszönöm
  • Hatt
    Jah az enyimmel csak bajvan, végülis én nem fogom fel mennyien vannak rosszúl a napi szinten beillesztett helikemptől amit demoban visz véghez az ember:)
  • GameOverrr
    Nekem úgy tűnik, hogy mégsem fárasztalak annyira, hiszen nem fogadtad meg a tanácsomat és nem ugrottad át szó nélkül a hozzászólásomat. Vagy lehet, hogy amellett, hogy segítőkész vagy még a felfogóképességeddel is baj van?
  • T4CeOBiNet noob
    akkor monnyad én iszom szavaid

én csak egy gyalog-noob vagyok aki ha lát egy helit áhitatba esik mijj fennséges gépezet is az ... de ha véletlen beléhuppan akkor az a levegőben "megbokrosodik" és már anyira nemsi áhitatos a dolog
  • Boxer HUN
    Iszom a szavaidat "MESTER"!!!
  • Hatt
    Detto csak nem akartam hülyeséget írni. Ezek szerint annyira nem hülyeség