172102
  • joebacsi
    elég kis felbontást használsz :)
    (telefonhoz meg nagyon, szal nembaszolát :D)
  • mobal
    oks. én csak megörültem neki. na mind1 majd lesz jobb is
  • Robogo
    20%-nál lehetne jobb is az accurayim csak az a baj,hogy nagyon szeretek hülyülni és össze-vissza lövök.Ha pl várok egy helire akkor ellövöm unalmamba az összes töltényem meg ilyesmik szóval így nagyon szar az accurayim,de azért a SPM-em kb ha jól tudom 2,33 az szerintem joh.:)Jah meg ha nagyon ideges vagyok és nagy nehezen megölök valakit akkor addig lövöm a hullát ameddig elfogy az összes töltényem és ugye sokszor volt olyan,hogy ezt support fegyóval követtem el.

Szerintem nekem simán lehetne egy 26%-os accurayim ha nem hülyülnék.De igazából nem nagyon érdekel,mert waron nem a stat alapján győz egy csapat.
  • mNzJean
    Na jó elárulom neked , a bf2 egy nagy bug halmaz , néha robban a claymore ,néha nem.Ezért is irtam nektek war közben ,hogy forduljatok az EA-hoz.Sajnos a mi tapasztalatunk az ,hogy a warok 90% -ában ki kell használni minden kiskaput azért ,hogy az ellent legyőzzük , minden csapat ezt csinálja és aki jobban kihasználja a pálya ,vagy az adott fegyverek adottságait az lehet a nyerő.A claymore is egy ilyen szügséges rossz amit kénytelenek vagyunk warokon kihasználni.
  • Landor
    psszt
  • mobal
    a puskagránátról meg annyit ,hogy az a mandíner sokszor idegesítő. énis telibelőttem egy gbct vele még a shrqin mikor mászott a létrán és nem továb mandínerezett!
  • Jancsik
    nem, ez a berci206
  • Landor
    gcr?
  • mobal
    azt tom hogy verhetetlen! na mind1 én csak fun jáccok szvsz meg is láccik de accurayban és 18% vok a gaboca meg 20%
  • mobal
    jah lehet lejárt a szavatossága a klájmórnak. a 9 golyó na jó bevallom csak vaktöltény volt

hát sráccok S.o.S power
  • Jancsik
    18-25 között
    targoncavezető, sfben van targonca :)
  • mobal
    bocsi GBC de én nem ezt akartam elérni. a szerver configos cucc az csak pojén volt, na jó bevallom ideges voltam. én nem feltételezem hogy csaltatok! ezt kikérem magamnak és a vereséget is elviselem (nem a klán nevébe írogatok!) csak azé a győzelem jobban esett volna. de a claymoreos dolgot télleg mond el mert az eléggé érdekes és érdekel! köszi! és mégeccer bocsi! amugy jó volt a meccs.
  • Landor
    kapsz egy ilyen egyszerhasználatos meghívót, tessék:

• mesor
    Gránátvető nem sokat változott max annyit hogy kicsit jobban kell célozni vele + mandínerezni lehet vele.

mobal!
    GBC-től kikapni nem szégyen! Elég jók tanusíthatóm ja és nem verhetetlenek!
  • Boxer HUN
    Ha lenyomsz kb.: 800 órát, akkor esetleg "MEGKERESHET" talán egy nevesebb klán!! + kell még hozzá egy csipetnyi 18 év.... stb.
  • berci206
    Sziasztok!

Hogy lehet bekerülni egy klánba, mi szükséges hozzá, milyen feltételek vannak?
  • Landor
    Az új háttérképem
    ...legalábbis 1.21-ig
  • SigS
    Pedig volt ket utanfuto is, a csapatban
  • Amon Serrano
    Sarkin azért nyomtátok keményen! Nem voltak rosszak azok a koncentrált támadások!
  • Admiral Chris
    nem mindegy, hogy hogy rakjátok le a claymore-t. Amerről jöhet az ellen, arra nézve dobjátok le, mert ha az ellennek háttal, akkor meg tudják közelíteni anélkül, hogy felrobbanna
  • Cream78
    Ej 7th köcce a gyakot! Jó Sz..r estét szereztetek nekem(ünk)!
    Üdv Ranger778
  • Robogo
    Nálunk nincsen mester,líder vagy főnök meg ilyesmik,nálunk mindenki egyenlő mindenki kiveszi a maga feladatát a klánon belül.

Én supportal nyomtam,végülis mindenki tudja,hogy a patch óta a support fegyó egy állat közelről meg messzire is így is lett kb 28 killem és 8 halálom.:D
    Claymore-t meg ügyesen lehet kikerülne én sem tom,hogy hogyan.Lehet nem jó fajta claymore-t tettettek le,mert mi a legújabb claymore-kat vettük meg és azokat használtuk.:)
    A 9 golyó meg biztos azért van,mert új páncélt vettünk fel.Kicsit újítottunk.

• mNzJean
    Ja igen kértétek a server configunkat , természetesen elküldjük nektek,és a hun cup szervezőinek is.
  • mNzJean
    Hát sok gyakorlás, és azért van már mögöttünk pár infantry meccs , nem kell egyből rosszra gondolni ,mi is kaptunk ki cb-n ugy ,hogy mire kettőt pislogtam halott voltam ,szóval azért mert egy csapat jobb azért még nem csal.Viseljétek férfimódra a vereséget.
  • mobal
    na tehát a kérdéseim:
    -hogy lehet a supportos pityut a símát ugy használni mint egy mesterlövészt?
    -hogy lehet kikerülni a claymore -t robbanás nélkül 1 méterröl? már volt olyan hogy ugrottam és a levegőbe robantot.

egyenlőre ennyi jah és hogy kell 9 golyót lőni torzóba ,hogy meghaljon vki?

(télleg csak érdeklődöm!)
  • mobal
    jó volt gbc görlz a gém! lehetne pár kérdésem a mesterekhez ,mert én csak és a mi klánunk fun jáccik ,hogy mit hogy kell csinálni (no csiterezés nyugi!)
  • Robogo
    GBC*ET vs S.O.S HUNkup infranty war.
    Sarki:
    127-69
    106-96
    Karkand:
    185-0
    147-0
    ---------
    565-165

GG!
  • Danee
    ott lehet transzportcigánykodni...
  • schrank
    én legalább elmondtam pedig nem én vagyok felelős a szerverért mindenki csak freggelni jár oda
    én az only mustárt szorgalmazom az nem olyan lineáris mint ez a ratyi karkand
  • GameOverrr
    Ja azt meg gondolom mondanom sem kell, hogy előtte milyen jót szórakoztam a demóval.
    Eleinte próbáltam normálisan játszani, de közben elmentem ebédelni és a következő körben csak késve csatlakoztam. Éppen egy artillery meg egy vadászgép bombázta a hajót, ill. egy helikopter írtotta a népet. Előbbi kettő mellé ment, utóbbitól meg elmenekültem.
    Na de mondom ha nektek ez kell, ám legyen, elővettem a kempelős énem aztán irány a MEC reptér. Ott aztán rendet raktam, a vége felé már az atyaúristen is antitankosként respawnolt. Voltak vagy hatan-heten, de nem tudom mit lőttek, annyi rakétával az anyahajót is el lehetett volna pusztítani.
    Most különösen jól ment, mintha csak be akartam volna bizonyítani Nektek, hogy tényleg nem vagyok olyan rossz.(Sajnálhatjátok, hogy nem láttátok..., ha azt mondanám, hogy oktatófilmbe illett, az nagyképűnek tünne?) Úgyhogy végül 28-0 -val zártam a kört.
    Szóval akárki akármit mond, DEMÓ RULEZ!
  • Nagydög
    Ja. Akkor egeszitsd ki meg ezzel is: stat-lama. :)
    En jatszani jarok a szerverekre, nem pontot gyujteni. A'szem a szerverek erre lettek kitalalva.
  • Jancsik
    azthiszem frx elleni waron volt, hogy aus klántársam a marketnál belőtt gránátvetővel a tömegbe, és 5en haltak meg :)
  • Pharolas
    Remélem, hogy neked számolja a minuszokat
  • Danee
    dejóóó
  • Pharolas
    Na úgy néz ki, hogy már adja a pontokat a szerverünk
  • Danee
    lol pont ma karkandon először kipróbáltam az uj pecsc drántávetőjét :))
    tapasztalatok:
    Igaz hogy nem robban akkorát mint eddig, de ha magad mellé lövöd a földre, akkor 1 mp eltéréssel robban, és ezalatt nem menekül el senki :)
    a sarkon bemandinereztem, egy GL-el 3 ember :)))
    messzire ugyanolyan, ha pontosan lősz vele
  • GameOverrr
    Na elkezdtem aklimatizálódni(), csak hogy nehogy szó érje a ház elejét. Kerestem az ASE-vel egy szervert, ahová 150 alatti a pingem és nem ranked. Sok ilyen nem volt, Gulf Of Omanos meg egy sem(legalábbis olyan amin lett is volna valaki), úgyhogy maradt a Dalian Plant vagy micsoda.
    10 perc játék alatt volt három connection problem, egy UAV, ami telibekapott. Meg szereztem valami spec ops-os izét is, bár azt nem tudom, hogy hogyan, mivel egyetlen golyót sem löttem ki gyalog, meg én direkt nem ranked szervert kerestem(szar ez az ASE).
    Ja, meg vadászgéppel lefejeltem a semmit kicsivel azután, hogy figyelmeztettek rá, hogy elhagyom a pályát.
    Szóval maradandó élmény volt.
  • item
    Hát ezek a fazonok nem egyszerű betühuszárok!
  • schrank
    én ilyesmit csak az only karkandon csinálok és ez a szerver direkt az éremszerzések miatt lett nagypályás és sok tiketes ha nem tudnád oda épeszű ember nem jár játszani csak gyűjtögetni
  • BurnBaby
    úgy, h fordító progi csinálta :)