172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
semmiről, megy a szokásos nyavajgás
-
üdv
miről maradtam le?:) -
mobal #66491 akkor ezesetben kérlek fogaddel az eredményt. mindkét fél a gbc és a sos is egyetért vele! és bocsi legközelebb már lesz kép is! -
túl közel voltál hozzá és átért a fegyver csöve ugyanez az eset amikor köle fekszel a falhoz te a falat látod a kinti ember meg a buksidat ugy anez történt csak emberrel
-
Nagydög #66489 Persze, claymorekiraly. Stevenek meg tegnap a suru szakallaban akadt el az elso harom sorozatom. Ket lepesre sem alltam tole, es vegig lefele nezett. Mozgo ellenfelnel meg hajlamos vagyok a lagkompenzacio szamlajara irni az esetet, de itt eleg nyilvanvaloan az elb...tt sebzes modell jatszik. -
hozzá kell ehhez szokni, mindig történik az emberrel ilyen. tegnap is suppival soroztam egy specopost, máskor simán meghalt volna, hogy lövést sem tud leadni, most meg lefeküdt és ő lőtt le 
hitboxbug, lagkompenzációbug
-
HBD serrano :) -
ez már milliószor ki lett tárgyalva hogy vannak kasztok akiknek van mellénye(AT.assault...) és vannaek olyanok amelyeknek nincs(sniper,specop...) 
az nem füst hanem por ha kés éri a ruhát ha golyó przik
-
mmbike #66485 Amúgy ez a 8 töltényes dolog is lehet szerintem bug. Pl egy csomószor előfordult velem hogy lekéseltem valakit (füstölt egyet
) és nem halt meg. Ugyanez történt már golyó találatra is, hogy hangja volt a lövedéknek és látni is lehetet az emberen hogy rajta füstölt de mégsem sérült.
-
Egyszerűbb lenne a szövegelés helyet már felkerestetek volna msn-en, mindketten aszontátok volna h igen elfogadjuk az eredményt, eltárolom kiteszem és csókolom! -
Így van! Én viszont NEM szeretném újra játszani! Ha minckét fél egyetért az eredménnyel, miért nem lehet elfogadni? -
nemrégen még 10. volt a cél ... valszeg megakarták mutatni a dájszosok hogy tudnak ők gyorsan is dolgozni nemcsak szarul
-
hát ha az előzőt valentín napra kaptuk akkor ezt most nőnapra illett volna no persze usa időszámítás szerint azaza éjjel
-
hááát az alapot azt Drangtól loptam és ha jóltom a warszerverünk emblémája
a felirat az májne
így ojjan minn a statom .. gyengusz de elmegy
-
Temporal Vortex #66479 tudja valaki, hogy holnap már tényleg jön a "mindent újra elszaró" 1.21-es patch? Az official oldalon márc. 9-et hazudnak épp.
Nos? -
Tudom, tudom! Sok a láma, ez tény! De rühellem, amikor állandóan csak valami szaros géppel tudnak leszedni kárkándon!! -
ki csinálta ezt az avatart eltondzson
-
nekünk néha a 12-t is nehéz összehozni jelenleg egy warra 
egy kicsit irigyellek tikteket de csak egy kicsit
-

-
Hála az égnek hogy nem kerülök össze sokszor illen "jatékosokkal"
A kezdő pilóta nagyon jó sofőr DDD -
Hát még többen vagyunk vén csatalovak mint nyeretlen kétévesek :D
Olyan 8-10 öreg csocsi még van sztem. -
mobal #66472 oks de nem a szabályokba olvasható! elkerülte a figyelmemet
-
Landor #66471 Kettő 
Persze... Majd 2880*900-ba kapkodod össze vissza a fejed, azt sem tudod h ki kivel van..
-
éppen ezt akartam belinkelni énis ;)
ez tök egyértelmű akkor inentől -
- A meccsek eredményeiről screenshot készüljön, mert csak ezek meglétével számít az eredmény. Vagyis minden lezajlott meccs után kérem a 4 képet!!
forrás: http://www.bf2huncup.cjb.hu/ -
tényleg nálatok mennyi a "nagy öreg" - újonc arány?? -
Ez igaz..
-
De kettő már nem :)
Mellesleg én a Lockon miatt gondolkoztam el rajta ... mindegy ... távoli jövő még :) (Sajnos ...) -
pedig már jó régi :-) -
Landor #66464 Az összes Battlefield játék támogatja.
widescreengamingforum.com
Viszont aki nem akar filmet nézni rajta (mint pl én) annak tök felesleges a WS. Nézz meg egy weblapot raja.. elég vicces :) -
mobal #66463 ööö az az nbrigade klán még megy? -
thx :) -
Üdv emberek, ezt nemrég találtam: 

-
OFF: Épp most néztem, hogy a Dell új 24"-os widescreen TFT-jén lehet-e normálisan BF2-zni ... torzulás nélkül ...
És lehet
-
Landor #66459

Már csak a csajt kell hozzá beszereznem!
-
mobal #66458 hát nemtom még az jutott az agyamba ha nincs kép és mindenképpen kell akkor ha felvette a szerver a wart azt meglehet nézni nem? ugye van videjó
-
mobal #66457 na meg valami normális vga -ra sem...
-
CSak tudod nem mindenkinek futja TFT-re
-
mobal #66455 mér kö msn cím. arra kérlek ,hogy ha valami megvitatni valód van azt léci djhulkakl tedd mert nemakarok itt ilyen postás lenni ö a leader. ha meg érvénytelen lesz az eredmény maksz jáccunk megint nem? hmmm meg nem akarok kötöszködni, de a szabályok közt én nem látom a képet az eredményről pontot. a másik meg a GBC mondja az eredményt mi meg alátámasztjuk.
há akkor mi itt a baj?
-
Landor #66454 valóban nem rossz, de tft-n szebb