172102
  • Nagydög
    "Es a P90-hez nagyon egyszeruen hozza tudsz jutni akkor is ha nem akarod megvenni az SF-et (az EF-et nem is kellene hozza). Megkered egy baratodat, akinek van SF-e, hogy lepjen be a te account-oddal es jatsszon egy picit."

Ha van itt egy baratom, akinek van SF-je, keressen meg privatban!
  • JCSR Apache
    Jó kis videó erre.
    Így kell sniperezni.
  • item
    Nem enged be ez a szar SF sehová, miért van ez ??

Ezt írja ki: This Server only allows player with unmodified content to join
    Revert your version of _Battlefield 2 to the Curent official version to Join.

Szétvágom! Eddig nem volt fenn az SF, de a sima BF2 őt patcheltem, ezt telepítettem lehet hogy felülírta az 1.1 es patchel ??
  • item
    Ott a pont. Ez így van!
  • schrank
    mit szarsz be az SF is full külön szerveren ment ezért az újak is külön szervereken fognak menni nem lesz keverés mert nem is lehet ugyanis a kieg mapokon csak a kieg mod játszható úgyhogy ne is álmodjatok arról hogy alap játék kieg mapokon vagy kieg játék alap mapokon
  • erdos

Apropó, most látom neked is kéne már egyenruha kollega...
  • FCH kari
    patch hirek
  • Templar75
    A P90 nem EF-es (inkabb SF-es) egyszeruen annyi tortent, hogy az 1.2 patch-el a mernok es a snipa kapott egy-egy plusz fegyvert, ha eszrevetted ekkor mindenki kapott + 2 unlock-oloasi lehetoseget (bonusz).
    Es a P90-hez nagyon egyszeruen hozza tudsz jutni akkor is ha nem akarod megvenni az SF-et (az EF-et nem is kellene hozza). Megkered egy baratodat, akinek van SF-e, hogy lepjen be a te account-oddal es jatsszon egy picit. Innentol kezdve ha te BF2-t inditsz es belepsz a BHQF menupontban, barmilyen SF-es fegyvert unlockolhatsz (persze ha megvan a megfelelo ponthatarod).
    Tehat pl. ha te eddig a sima jatekban 2 fegyvert unlockolhattal (nem szamit bele a bonusz unlock) akkor ha a fent leirtakat megcsinalod lesz ket ujabb unlock-od.
    Es ezt nemcsak SF-es fegyverek unlock-olasara tudod hasznalni.
  • T4CeOBiNet noob
    vagy magasabb
  • GCR
    A tied is lesz még mélyebb
  • item
    Ezt aláírom.
  • Boxer HUN
    A K/D ratio-ja sem olyan egetverő... Különben meg nem kell messzire mennünk, hogy magyar sas-ost találjunk. Lásd Verzoo. És szerintem eleve jobb. (Bocs Verzoo nem akartalak fényezni).
  • Jancsik
    múltkor hallottam beszélni, és nagyon mély hangja volt, mint a spektrumon az úfos dokumentumfilmekbe a magyar hang :)
  • Boxer HUN
    Új patch, új bug(ok), új kihívás, új doboz pirula...
    A gatyánk is rá fog menni a gyógykezelésre...

• uHs Gerzson
    Arról nem is beszélve menyi új bugot fog szülni az 1.21...
  • Boxer HUN
    Az 5 bug stimmel, csak annak a szorzóját nem közölték!!!
  • McKalton
    Az érdekes az hogy az 1.21-es patch-ről nem esik szó ebben a nyilatkozatban ahol bejelentették ezt a 15-ei dátumot. Pedig elvileg az holnap jelenik meg 10-én. Kiváncsian várom hogy így lesz e. És bővítették e a bugjavítási listát mert az az 5 bug javítása édeskevés!
  • uHs Gerzson
    Éljenek a modok
  • uHs Gerzson
    Következő patching elhalasztják
  • mesor
    Szal' átgondoltam amit írtam és rá jöttem hogy hülyeséget. (fáradt vagyok kicsit)
    Ha játszok rankeden amin pl Gulf megy de utánna jön egy ilyen kieges map akkor ki fog b*szni a server mert nincs meg nekem a kieg.
    Személy szerint engem nem nagyon érdekelnek ezek a booster packek(pénzért meg főleg nem :P).
  • Boxer HUN
    A logika ezt diktálja. Bár a EF megjelenése jóval korábbra volt eredetileg tervezve.
  • McKalton
    Abban szerintem ne reménykedjünk hogy ugye 15-én megjelenik az Euro Force és rá egy hétre meg az Armored Fury. Szerintem simán elhalasztják az Armored Fury-t hisz így többet kaszálnak vele mintha egyszerre kiadják
  • koschwarz
    én valahogy kibírtam, hogy ne vegyem meg az SF-et, bár volt már hogy majdnem...

viszont egyáltalán nem érzem a hiányát, tök jól elvagyok még az alapjátékkal is. szerintem ez ejurofórszra meg az armored furira sem költök egy petákot sem. addig biztos hogy nem, amíg alapvető bugokat és játékmenetbeli hibákat ki nem javítanak.

eadice
  • Boxer HUN
    Itt az ízelítő a közelgő két kieg-hez. (de csak röviden).
  • mesor
    Aki nem veszi meg ezeket a kiegeket az nem játszhat majd ezeken a mapokon illetve nem használhatja ezeket a járműveket?
  • item
    Egy kis infó: Armored Fury Járművek

AV-8B Harrier II
    SU-39
    A-10 Thunderbolt II
    Q-5 Fantan
    Eurocopter AS350

• uHs Gerzson
    Irhat bármit az EA ahogy ismejük öket mindig elrontan ak valamit, de bizakodni lehet :)

Amugy az Armored Furynál az A10 és Su25 melett lesz még pár jármű csak fingom sincs mi a nevük :DDD
  • T4CeOBiNet noob
    sznájper meg pkm lámulásra
  • T4CeOBiNet noob
    hááát én megvettem az SF-t és aszem pár órát jáccottam vele ... ánlokkos fegyók közül a daot p90et meg újabban (één hujje kocka publicláma) a pkm-t használom ... mert a kedvenc kasztom az AT és amig nem csinyálják meg a rakettáját addig szartse ér, viszont örvendetesen pontosabb lett az mp5 :))

... waron meg úgyis alapok vannak csak
  • Deniboj
    eladva
  • Hatt
    Főleg ha a pályák olyanok lesznek mint a wake island. Valamire jó, de mire?:D
  • item
    Viszont megtaláltam az általam leírt hibára az elvileg megjelenő javítást az EA oldalán! Ezt írják a többi javítással együtt!

Vehicles no longer disappear when viewed from some vehicles with a HUD (e.g. Tanks.

UPSZ, ez az 1.2 es patch-re volt irva... ez elkerülte a figyelmem.
    Sorry,,,
  • item
    Na meg ez is jön majd : Battlefield 2 : Armored Fury
    Megjelenés: 2006. március 28.

3 új pálya:
    Operation Harvest
    Operation Road Rage
    Midnight Sun
    2 új jármű
    Új fegyverek
  • Nagydög
    2000 forint egyaltalan nem sok, de nekem valahogy csipi a szemem ez a "Vasalolni uj puszka! Ara kici. Nem draga." hozzaallas az EA-tol, es inkabb lemondok az SF es EF cuccokrol, ha nincs mas lehetoseg.
  • item
    Eltaláltad, de remélem nemsokára megjelenik! Az ára meg ha jól tudom 2000Ft lesz. Ennyit megér, bár ha jobban belegondolok 3 új pálya:
    Operation Smoke Screen
    The Great Wall of China
    Taraba Quarry
    4 új jármű EUROFIGHTER-rel együtt.
    Új fegyverek a FNP90-től kezdve a Benelli Taktikai Shotgun-ig.

Nem nagyon erőltették meg magukat!
  • Deniboj
    ja. mióta megvettem játszottam vele vagy 2 órát összesen. Jó nagy csalódás volt.
  • Nagydög
    Hopp! Akkor hulyeseget beszelek? Ugy emlekeztem, EF fegyver.
  • Nagydög
    DAO-m van. Azert akarok egy P90-et, hogy nyiltabb palyakon se engem hasznaljanak futovadnak. :) Sz'al mi a modja a P90 beszerzesenek, ha nem akarom megvenni az EA-tol?
  • Cobra.
    P90-hez tudtommal SF alatt gyűjtött unlockolás kell, mivel SF-es fegyver. Meg gondolom az SF-et kell indítani, hogy választható legyen, de ezt már nem tudom.
  • T4CeOBiNet noob
    szerintem még senkinek sincs júroforsza és pl nekem is megvan már p90 ahogy még vagy xezer embernek ... szerintem nem kell hozzá a kieg, de mintha addig nem adná amig a dao nincs kilokkolva