172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kiráj mi, lopni tudok ezerrel.
-
jó a meccs összefoglaló:) -
KTC hordás? :o -
És ezt mind munkaidő alatt :D!
Nem rossz! -
nagyon jó! -
bascet #66651 Nem rosz kiss oldal! -
pofás -
készül a horda új oldala:
HORDA ÚL OLDAL:))
Na szerinted maki hova lett? -
Nagydög #66648 Szereztem egy ground defense ribbont, mert sharkin tartottam a TV tornyot, es sokat hasznaltam hozza a zaszlo melletti korlatra rakott geppuskat. -
Hova tünt a 66641 es hozzászólás ?
-
BANt neki!!!!!!!!!!!!!!!! -
De ha megfigyeltétek, 2005 nov. ben játszott utoljára. Akkor még cseppet más volt a repcsi. Most már nem olyan könnyű 0-1-2 halállal megúszni a repcsis köröket. Főleg, ha a másik oldalon is van egy közepes repcsis. Persze a 60-as k/d az atomdurva. Ugyanakkor lehet, hogy répből van a fele. Ehh. Akkor is durva ... -
Gundark1234 #66643 Hmm..."Csajozási tanácsok kizárólag férfiaknak". Nocsak, a DICE tényleg egy újfajta csatamező szimulátoron dolgozik
. Kiváncsi vagyok milyen alapfegyverek lesznek

-
Már sokat gondolkoztam a dolgon, össze kéne dobni egy modot, amin grafikailag semmit nem kéne belebarmolni, csak egy-két játékmenetbeli módosítást bevezetni. Pl leszűkíteni a kasztokat, legyen pilóta, mérnök, meg gyalogos. Aztán mindenki összepakolhatná a fegyverzetét, de a pilótánál csak pisztoly lenne, a mérnöknél meg max rövid, illetve behajtható válltámaszú cuccok, a gyalogos meg bármit felvehetne, kevlártól PKM-ig, csak ha sok cuccot visz, hamarabb kifárad.
Nem teljesen tiszta, de volt egy magyar reality mod. Azt kik csinálták? Nagyon sok meló lenne egy ilyesmit összebarkácsolni?
Na, mindegy, szép álom ez... Talán egyszer lesz ilyen is... Flashpoint 2ben, pl... -
A ranglista tényleg szart sem ér, abból csak azt lehet leszűrni, hogy ki a legkockább. Ha valaki 0.1-es k/d-vel játszik napi 24 órát, úgy is lehet első.
Ami szerintem összehasonlításul szolgálhat, az a score/minute... Bár ez sem túl pontos, pl az AT vagy a sniper nagyon sokszor csak sebez, nem öl, és még csapatpontot sem tud szerezni (csak zászlófoglalással).
Nagyon torzít az egészen az is, hogy lehet, hogy a világ legjobb mesterlövésze például csak tankozik.
Talán jó összehasonlításra megnézni az összes szerzett csillag/összes játszott kör arányt. De ebbe meg a "kör utolsó pillanatában joinolok be" szituk rondítanak bele. Illetve ha elképzelhető egy 2vs2-es ranked szerver, ott aztán lehetne gyűjteni a csillagokat...
Igazából egyetlen dologra jó: a saját fejlődésedet követni tudod. Ha az ember farmolással tölti az idejét, vagy késes/pisztolyos szerveren játszik, máris baszhatja, onnantól a stat semmit nem mond már, nem hiteles.
Szerintem. -
-
Tessék? :| -
Nyomi atisok /bar nekem is eddig azt volt :)/ aki meg mindig ezzel kuzkodik 6.3-as driver segit.
Battlefield 2: The game no longer exit to the Windows desktop after the game logo is displayed. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21660 -
Nagydög #66636 Bazz! Addig megy gyalog, mig a repulohoz er. Mar az is szep, hogy manko nelkul tud jarni. -
GameOverrr #66635 Én is láttam a videóját, de azt ne mondjátok már, hogy ez annyira túlzásba viszi a BR-t. Szinte csak néha-néha lövi a MEC repteret, ennél vannak sokkal dúrvábbak is. Ismerek egy két olyan spílert, akik menetrendszerinti járattal közlekednek az anyahajó és a másik reptér között. 
A múltkor is ki akartak szavazni egy jó repülőst/répelőst, én viszont nem is találkoztam vele. Éppen untam már a magaslati levegőt aztán kipróbáltam, milyen is a földön játszani
. Egyszer sem bombázott le, pedig foglalgattam rendesen, bár ez nem az én műfajom.
Szóval az a legjobb, ha az ellenségnél ilyen repcsisek vannak, persze csak akkor, ha nem repül az ember, nem zuhan le és nagyívben kerüli a repteret. -
ezért szar ezaz ea ranglista .. hogy lehet összehasonlítani egy at-st egy sznájperral vagy egy tankozós éndzsit egy medikkel??!!
-
Húúúúú 62-es k/d repcsivel az nem gyenge 8) De gyalogként a gyerek nagyon csicska 8D -
Ez sem látott még Fair Play játékot. -
2,75kill/min az átlaga Odiné 1,72!! repcsizében -
Ez a kölök 1 mocsok! 

-
ja -
és hogy lehet singliben unlockot használni?
-
ezt hivják cheatnak?? -
Kar :( Bar kollegam egybol el kezdett agyalni, hogy lehetne megcsinalni multiban, /en azt mondtam neki, hogy ez az/ mert szerinte nem lehet :) -
a második link egy 300m-ás video tölsd le és meglátod .. persze ez még pecs előtti időből van
-
piztos jól repcsizik :) -
tökmindegy mijjen csít
ség
de láccik mennyire
hogy még a csít mellett is soxxor duplán kellett késelnie 
viszont ezt nem tudom hova tenni

TopDukát linkelte be a battlefield.hu-ra -
gondoltam -
FlatlineHun #66621 Mint az már volt említve párszor, ez singe-player cheat volt..... -
Ezt a csítert! Pofám leszkad.
Anti tnk se semmi. Tiszt katyus...
-
Uberbrutal cheat, remelem egy ket kivancsi hazank fia is kiprobalja :p
-
Ja köszi, már rájöttem, tényleg érdekes, bár valszeg azért van mert pl az alap játékban nincsenek meg az Xpack os mappán bellüli cumók, így azt értelem szerűen valszeg kihagyja. Na mindegy most már jólesz remélem. "EA/DICE logika"
-
Úgynézki fellülírta, most újra pacheltetem vele az 1.2 el. ÉS ahogy látom az Xpack os mappába is irogat.
-
Ha felrakod az SF-et újra kell rakni az 1.2-es patchet is. Akármit csinálsz az SF-fel együtt települ az 1.1-es patch is és az felülírja az újabb fájlokat. EA/DICE logika...
-
ugye ez single player? :D