172102
  • Landor
    Mert te mostanában érdekes módon csak sniperkedsz gyologos pályán ezért ne fikázzuk a kasztot? Na nehogymár megmond nekem. A folyamatos rágalmazásaiddal meg elmehetsz a sunyiba, már unalmas vagy nagyon.
  • schrank
    mit pattogtok a sniperek miatt nem ők végeznek a az első háromban különben is az ne fikázza a sniper claymore-ját aki armorral kempel az összes gyalogos pályán
  • Landor

bár inkább a #66720 képét kellett volna beraknod
  • FlatlineHun
    Nesztek.

• Landor
    Rögtön sejtettem hogy a Dice a szarabbik megoldás választja a Claymore probélmára. Ahelyett hogy sebezné a saját egységeket (és ezáltal kétszer is meggondolná a sniper hogy hova teszi) lelimitálták két lerakható intelligens aknára. Mindezt azért, hogy felfuttassák a sniper kasztot. Bravo..
  • Mester01
    Kavics nem tudd olvasni! :D
  • T4CeOBiNet noob
    ez naon jó hír persze attól még minden 3raketta befog ragadni :(((
  • T4CeOBiNet noob
    kavics!! óvass privátot!!
  • kBagyula #66768
    Gondolom, hogy ne keresgélje a célt, ha nem találja el elsőre. Repül tovább amerre akar és nem fordul vissza 10m sugarú körben, hogy felrobbantson.
  • McKalton
    A jó hír viszont az hogy azt mondták hogy az Anti-tank lövedékei azért mentek át a célpontokon mert a kliens és a szerver nem volt rendesen szinkronban ezért nem is jól céloztál csak te láttad úgy. Ezért van az hogy a TV raksi átmegy a másik helin. Ezt viszont ez a pecs javította mármint a szinkronizálást a kliens és a szerver között. Le kell tesztelni de szerintem ez volt a fő oka a dolognak.
  • Mester01
    AA missiles tweaked
    Ez mi?
  • Hatt
    Jah és mire rájöttem mit kezdjünk a sok claymore-val a tv stationon addigra kijön az új patch:D
  • Hatt
    Persze, a multkorit is odaadtam KTC-nek. A napokban ezt is átadom neki.
    A gyakorlás meg tényleg erről szól. Újoncok warhoz szoktatása, taktika gyakorlás stb.
  • McKalton
    Na látod azt nem néztem viszont nem hiszem mert nem írták a changelogban
  • T4CeOBiNet noob
    AT rokettát meg tow-t javították?? vagy még mindig eltűnik a kilövés után némejjik???
    valamejjik napon teszteltem a szerveren és kb 30% AT rakéta kilövöd de mégsem ment ki effektet adja
  • Me0w
    Szembetalalkoztatok a kepessegeimmel es musturrol mar elmenekultetek aludni, ez az ego :P
  • McKalton
    Csak a saját szerverünk ügyében tudok nyilatkozni. Schrank igyekszünk ma késő délutánig-estig átállítani 1.21-re mert elég volt a claymore-ból!!
  • McKalton
    Na jelentem én leteszteltem. Amit leírtak az tényleg javítva van. Jobb lett így sztem a karkandos pálya is mivel nincs annyi claymore. Waron meg megint jöhetnek az új taktikák mert 2 claymore nem állít meg pl 3 támadó ellent egy zászlónál. Szal sztem jobb egy kicsit azigla ugyanolyan erős csak nem futkos összevissza a rakéta. Mükszik a képmentés is.
  • uHs Gerzson
    Tippelni tudok hogy mivel már nem fog cikk-cakkban menni lehet hatásosabb lett ki tudja :)
  • Templar75
    Egy link. Ha megnezed a 66643-as hozzaszolast es az idezet elso ket szavat egybeirod (ekezetek nelkul) es ele illeszted a www. utana pedig a .hu karaktereket akkor meglatod ;)
  • Mester01
    A légvédelem még mindig ugyan olyan erös?
  • Mester01
    nem küldte L az üzenetemet.. :)
  • DonC
    support ládás felugrálás :)
  • DonC
    mi a f***? :) sry a duplázásért, nem akartam
  • DonC
    lol te kisegítő munkás :))))
    amúgy nem tét meccs volt :) a második meccs szégyen az tény hehe olyan elbaszott meccset még nemigen láttam, de a tegnapi 7th-nak voltak eredményei. omanon hoztunk egy kört egy igen érdekes taktikával, viszont a másodikon qrv@ra elcsoportosítottuk az erőinket, pont fordítva kellett volna. peninsulán is mást játszottunk mint szoktunk, de a gyakorlás nálunk erről szól. a tétmeccs a lényeg.

ja hatt, majd a recordokat tegyétek közzé pls. azt mondtátok le lehet majd húzni tőletek.
  • schrank
    mikor állnak át a magyar szerverek vagy ha átálltak már akkor miért álltak már át
  • mesor
    Kisebb gödörbe kerültünk a héten, de innen már csak felfelé vezett az út! ;)
  • Amon Serrano
    Mi volt ebben a hozzászólásban?
  • haxoror
    Mégis hova menekülhetett volna? Mi a faxt kerestél egyáltalán apc-vel a hajó előtt? Szar dolog amikora csapattagok nem hallgatnak a líderre, még szarabb amikor a squadlíder a saját parancsára is szarik.
    Próbáld ezt a kempet egy olyan szerveren ahol vissza is lőnek rád a hajóró
  • koschwarz
  • T4CeOBiNet noob
    mennyé pihend ki magad ;))
  • koschwarz
  • T4CeOBiNet noob
  • uHs Gerzson
    Roger that! :DDD
  • koschwarz
    i am

• T4CeOBiNet noob
    áááá nekünk mindég szembe fúúújt
  • uHs Gerzson
    Megnyalod az újad és megnézed honnan fúj a szél így elkerülhető a veszteség
  • joebacsi
    mert abba benne van minden eddigi pöccs :)
  • T4CeOBiNet noob
    tennap tökjó kis gyakot nyomtunk Nyúlékkal !! Köcce nekik .. bár kikaptunk 20-30 tikettel ... de csak azért mert északi szél fújt és azt a sok suport (1 p!!!) magot felénk fújta
  • McKalton
    Ne legyél már bugyuta! Finoman fogalmazva a hotfix maga csak 16MB-os. Viszont a gyengébbek kedvéért és hogy ne kelljen több patchet is feltelepítened ha épp ujraraktad a játékot ezért hozzácsatolták az 1.2-eshez és ezért ha összeadod 351+16=367MB jön ki. Szal érted?