172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ásóval kiszeded és odébrakod
-
willis #66857 
multhéten 3 büntetőpontot kaptam, de másnapra visszavonták!
hát ez vagyok én -
#66723 latom nem valtoztal sokat... -
willis #66855 S.O.S
"régebbi varziód van mint a serveren"
igaz nem voltam erre jó pár napja, jött esetleg ki új pecs amiről nemtudok (pecsába) -
nem a padlót akarom felszedni :D -
fussál bele
-
hogy lehet a claymore-t felszedni?? nekem még sose sikerült -
Szentem te eltévedtél + különben is egy rakás lámasz..r
-
Nagydög #66848 A sniper nem eleg mozgalmas nekem, bar olykor jol el lehet vele szorakozni. Egyszer Omanon kertem el egyik sractol a Barettjet, mert be voltunk szoritva a MEC bazisra, es a gyerek mar az olajtartalyok mellett hasalt. Vagy tiz snipert szedtem ki a construction site melletti dombrol, akik azt hittek cellovoldeben vannak, de mindig szorgosan visszajottek, es eszukben sem volt engem megkeresni. -
GameOverrr #66847 Na akkor tessék! Erről a képről nekem először ez ugrott be: Ez a basecamp azért már nekem is DURVA!
Itt aztán minden játszik.
Kicsit megszálltuk a repteret.
-
Nagydög #66846 Inkabb... -
lammaer #66845 SZVSZ a sniper a legnagyobb türelmet igénylő kaszt (már persze ha nem kléjmórokat hajingál a tetőröl), és pont az a lényege hogy sunyi legyen és bújkáljon. Nekem úgy tűnt, nem is igazán a fraggelésről szól ez a kaszt, hanem a jó K/D-ről... -
Akkor még keveset éltél!
-
ez az egyik legjobb dolog amit életemben hallottam

-
Old+, hogy ne a demo-val nyomd játsz köztünk! Így olyan mintha Bf vietnam-mal, vagy más game-el nyomnád! -
Az SG szerver átállt 1.21-re csak még törtet nem enged be!!! -
Megszálottság a demo iránt???... Álltalában a "DURVA" és, vagy "ÉRDEKES" történeteket szoktuk itt megosztani, kitárgyalni. De semmiképp nem azt, hogy miért nem ugrik ki a muki az égő RIB-ből. Ezért hát az álltalános zúgolódás. Meg persze azért is, mert amivel te "nyomulsz", az nem AZ a játék, amivel mi!!! -
Öööö Érdekes ... nekem a Fősulin sokkal több barátom és ismerősöm volt mind szakközépben ... közelebbi és szorosabb barátságok ...
Játszani meg csak most érek rá ... meló mellett ... anno inkább kocsmázni mentünk
-
GameOverrr #66838
, de NEM. Nem hagyja abba, már csak azért sem.
"Azt varja, hogy valaki megsimizze a fejet vegre, es birja, hogy mekkora jo jatekos." - ez sem igaz. Csak míg korábban( a gimiben az osztálytársakkal) volt kivel kitárgyalni egy-egy jobb játékot, addig a mostani "begyepesedett" főiskolás ismerőseimmel erre nincs lehetőség.(Meg velük nem is kerültem szorosabb barátságba. Kicsit nehezebb megismerni 300 embert, mint 30-at.)
A régi ismerőseimmel meg nem igazán tarom a kapcsolatot. Egy van, de őt meg az Istennek nem bírom rávenni a BF2-re, inkább a Deus Ex-et viszi végig 220-adjára, mindenkit csak késsel megölve.
A családomat már lefárasztottam, úgyhogy most Ti vagytok soron.

Azt hinné az ember, hogy a magamfajta megszállott játékosokat talán érdekelhetik a hülye történetek, de kezdem belátni, hogy lehet, hogy tévedek.

-
Valszeg igen :) Nem írják, hogy nem az ... -
Claymore továbbra is felszedhető??? -
Mester01 #66835 Jol mondtad TESO! -
Általában a Karkand-freggerek hisztiznek a Clamore miatt ... ott van a legtöbb ugyanis, és nem az övéké az a sokcsillió pont, hanem a sniperé :)
Ha rajtam múlna lenne Unlimited Claymore Karkandon ... aztán lehetne taktikázni UMSC-ként
-

hátha abbahaggya
-
mobal #66832 öcsém ezt a flemelést ami itt folyik! schrank vs landor csatáról csak ennyit: okos enged, szamár szenved! -
Azt varja, hogy valaki megsimizze a fejet vegre, es birja, hogy mekkora jo jatekos. De ez sosem fog megtortenni :D Mekkora egy szomoru tortenet :))) -
neked kórós magyarázom-a-bizonyítványomat függőséged van. már el se olvasom azt a fél oldalt, amit mindig írsz...
-
GameOverrr #66829 Persze a demóban is előfordul(ráadásul nem is ritkán), hogy kikapnak mielőtt elérnem a hajót. Ilyenkor előbb-utóbb belátom, hogy esélytelen, aztán maradok a szárazföldön. Ezúttal szerencsém volt. Ennyi. -
Nesze nektek felvettem a "cég" egyenruháját....
Amúgy mi baj a sniperekkel? Az életben is vannak, war-okon+ jó védekező kaszt. -
én nem értem, hogy egyesek miért sírnak a sniper miatt... Én ha látok egyet, akkor megpróbálom leszedni, vagy sikerül, vagy nem(elég gyakran sikerül
), de ha nem is látom és lelő, akkor így jártam... és kész. Claymore okozta halálaim száma meg elenyésző... Körönként átlagosan 1x ha találkozom claymore-val, vagy még annyiszor se. Ha látom kikerülöm, ha meg nem, akkor ismét csak így jártam...
ennyi... -
rohadt alma #66826 Még szerencse,hogy orral kifelé állt meg ezért tudtam gyakorolni a kamerás rakétás lövészetet. -
Utaljuk is az ilyeneket rendesen :) menj csonakozni inkabb, vagy vidd a helit.
Ilyenkor atfut a pilota fejen, jobban jar, ha maganak lo :p
Egy jo gunner eleve felporgeti a helit a pilotanak, ha nem igy tortent ismet atfut a fejen a pilotanak, jobban jar, ha maganak lo :p
-
GameOverrr #66824 Az izgi lehetett.
-
A 35-ös és az ESSEX is üresen ácsingózott. (Lekempelted a hajó fedélzetet?) Ezt a szitut public-on nemigen tudnád eljátszani... sőt a 2-3 death után lehet, kezdenél elgondolkodni rajta, hogy érdemes e egyálltalán APC-be csücsülnöd. Az égő járműből pedig az esetek döntő többségében senki nem tud úgy kiugrani, hogy ne halna bele. Így vagy úgy, de 80%-ban mindenképp halott!!! -
FerencFarkase #66822 Hát ehez muszály szólnom vortex. Én sniperral is foglalok zászlót és nem bujkálok az esetek 8o %ban.assaulttol sem szoktam megijedni hisz van még pisztolyis a sniperné. És 5 m ről is adok fejest nem csak a dombról
-
rohadt alma #66821 Nekem olyan esetem volt,hogy a hajón beszáltam a kobrába de rögtön átültem a géppuskás helyére.Vártam egy darabig aztán jött egy srác.Beszált pilotának és azt akarta,hogy kiszáljak.Én meg nem száltam ki.Én voltam az első ráadásul eltartott egy ideig amíg vártam.Senki elöl nem vittem el a gépet.Amikor beszáltam üres volt a fedélzet.Az meg csak nyaggatott,hogy száljak ki.Bevitt a hajó gyomrába ahol a csónakok vannak.A játék végéig nem jöttünk ki. -
Nem, de koszi a tippet, este ki is probalom :)
Cask a gyorsan fejre allitom a helit, en kiugrok o mire eszbekap meghal stilust ismerem.
De ez egyszeruen jobb !!! mar csak vak ellenseg kell hozza, hogy ne lassa az egyhelyben lebego helit.
-
Temporal Vortex #66819 Csak leírtam a szubjektív véleményem a fetrengős, alatomos játék style-ról, ami az "orvlövész", ahogy te hívod. Én nem hányom össze ezt a topikot nap, mint nap sokszor értelmetlen post-okkal(akinek nem inge...), csak olvasom. Ez egy olyan téma volt, amihez úgy gondolom hozzászólok. Jól tettem
-
a szaros apc-det kiszedi az essex is
-
GameOverrr #66817 Na most miért? Az általam leírtak közül mi működik másként a patch-ben? Talán csak az, hogy átment volna rajtam az antitankos rakétája és még mindig kempelhetném a hajót.