172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hehhe, a DAO 11%-os accuracyja lehuzza a statom :P -
http://www.drklan.fw.hu/tagok1.htm
Ha csak a memberlist kell, flash nelkul. -
engedélyeztem és annyi változott hogy kisem írja hogy blokkolja a felugró ablakot :(( -
nekem meg: 26.28%
néztem a gameslave.co.uk -on de ott sem lehet ez alapján listázni :((( szerintem nincs is ojjan stat szerver ami tud ijjen kitétel alapjámi listát csinnálni ..... SZAR EZ AZ EGÉSZ EA RANGLISTA ÚGY AHOGY VAN!!!
bocs..
-
GSJinn #67294 Müködik a taglista.... -
engedélyezni kell a felugro ablakot -
Nekem az overall accuracy 24%. -
de, de, de ne idegessíccsé má mosmá! 

tökmindegy, úgyis mindenki kipróbál mindenféle kasztot, ne mondd már, hogy van olyan aki csak sznájpol mióta kijött a játék, és ezért 75%-os az accuracy-ja...úgy mindennel együtt értem, ami nekem 23,90valamennyi%, abból mennyi a legtöbb? van akinek mittomén van 40%-os accuracy-ja???
-

nekem nemműxxik
-
Mukodik az. a hiba az on keszulekeben van.
-
Es flesh-el kezdodik, amit a tuzfalam nem enged. Kellene oda egy Skip intro v. valami -
nemtom mire gondolsz, mit nem érthettem azon az egyszerű kérdésen, hogy hogy lehet ellenőrizni, hogy infantry-n az ellenfél használ-e kommandert? 

de egyébként a választ télleg hüjén írtam, mejakulpa
-
te .. te szent.KOschwarz.ales.Úr 
nemmindegy hogy mijjen fegyverrel nézed az accu-t meeer sznipával meg űber
pkm-mel más minnha szubmásingánnal lőnél
-
köcce :)))
taglistájuk érdekelne de az nemműxxik az űberfasza szép kis honlapjukon :DDD -
Nem ám! Mégis tegnap infantin egy srác avval kergetett oszt olyan jól csinálta,hogy kinyírta magát a rakétavetővel!
-
izé, lövés(bármivel)/találat??? talán... 

-
Nagydög #67282 Az meg vegkepp semmire nem jo.
-
AT-t kihagytad! :D -
mekkora sztyupid vagy, természetesen igazad van, de tod mire gondolok 
-
Dr klán -
Nagydög #67278 Persze. Mer' mig a sniperek a claymore vetemenyuk ontozesevel foglalkoznak, a supportok mesterloveszkednek a sniperek helyet, az enginerek meg fel ala furikaznak a flancos tankjaikon, addig harcolni is kell valakinek, hogy a medicek ne unatkozzanak nagyon. Kire marad megint a melo? A szegeny egyszeru assaultra, meg a specopra. -
Mondja ezt az, aki abbol kiraly hogy 50 orat uljon mozdulatlanul egy femdobozban :) -
hááát azért az köztudott hogy az assault nem a legnagybb inteligenciát birtokló fajta
-
Nagydög #67275 Ha neked is sajat szovegedbol kene kihamozni, mire gondolsz, nem lenne ilyen nagy a szad.
-
Szerintem ha nincs legi celpont a palyan, akor a raketa sajat magat fogja be... ezert csinalt ilyen szuk fordulokat, majd mikor megjelent az ellen helije ujra, azonnal racsapott egy 20+ g-s forduloval :D -
Az only karkand szervert, biztos nem szamoltam bele :) -
nemigaz, 4(!!!)-en ment a k*rva karkand, nem hármon :((( -
hmmm olvasd el mégegyszer mert sokat romlott a szövegértelmezés-készséged az utóbbi időkben
-
Igy mar ertheto, ez nem egy raketas palya, a ket heli mellett ami a palyan van, sz*rra unhatja magat, te is megbolondulnal elobb-utobb :)
Persze a dice programozok be akartak bizonyitani, igen is mar talal az igla, ha barhol lett volna egy "repulo" celpont a palyan tuti beletrafal, ilyenkor ugralni se szabad nagyon magasra :) -
NEm lehet. Van 1 honlapunk, exbf2.ini.hu.
Ott találsz 1 forumot és oda beilleszthetsz képeket ha gondolod. Én fix rátolok az illetőre 1 bann-t ha admin progi közelébe jutok. -
Mert nem is volt, azert :) Kilottem ket iglat, az egyik leszedte a helit, a masik cel nelkul mar ezt csinalta. De kb. 30 masodpercig. -
Ha a lanyokat csak fele ennyire meg tudja szediteni az illeto mint a raketekat, mar jo dolga lehet :)
Bar a kepen semmi repulo celt nem latni -
-
és miben?? meer ez is egy nagy baromság hogy álltalános pontosságot ad meg a stat
-
de azert sokat javult a helyzet, ertekeld ezt legalabb :)
na meg mar hatrafele sem indul el a raketa.
De ami meg igen bosszanto, pl ralovik a balckhawkra, de mielott odaer 1 centivel elotte kilovika helit, erre vesz egy 90 %-os kanyart es belemegy masba.Szerintem oda kellene vesznie a raketanak, mint barkinek aki a robbanas kozeleben van.Netan tovabb menni egyenesen, de nem ujbol celt keresnie a masodperc toredeke alatt es azt eltalalni.
Bar nem tudom szerver lag, vagy valtoztattak a patchben, vagy csak felnottem a feladathoz, de egyre surubben sikerul tulelni a tunguskat is, ha latom hol van. -
Van amikor egy hetig nem jatszom :p
-
Tegnap csinaltam screenshotot, nem tudom sikerult-e, ha igen, bepostolom. Olyan cikk-cakkot vagott az igla raketaja, mint eddig meg soha. Ennyit a peccsrol. -
Landor #67261 100%
-
tuggya valaki, hogy mi a legjobb accuracy-eredmény???
-
mert az elmúlt pár napban, mióta a peccs kijött, még nem volt ideje jáccani? nem mindenki olyan kocka mint te...