172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mi is alig győzzük megbeszélni az új ellopott elemeket. 
-
Tényleg élveztem... Jó pap, holtáig tanul. Úgyhogy most állatira kiokosodtam!!!
-
Nagyon köszi a meccset, nagyon sok dolgot lestünk el. Kicsit bénák voltunk, meg nem is igazán ment, de azért remélem nem volt gond nektek!!! -
Running egyik granatja jo volt. Egy egesz squadot vegzett ki
-
Mi is köcce a gyakot élvezet volt.... -
Köszi a gyakot Horda.
Én most igazán élveztem, úgy festet hogy az egyik társatok kárára.
Mikor meghaltam belémeresztett 2 supportos tárat:D -
Glödzl #67332 megelöztél jean én szerettem volna felrakni ezt a képet :) -
amugy az eredmény :GBC vs Navy Seals CB infantry 391-99 GBC win. -
Mai cb infantry ebből is látszik ,hogy sehol se vagyok 
-
Field Ops koppintják a gammánkat legfrissebb topikokban
-
Ahhoj hol az asszony? én is megismerkednék vele :DDD -
jót játszani az asszonnyal kell, bf-ben meg pontot szerezni :DDDDDDDD -
Néha elgondolkodom hogy azért mennek fel az emberek hogy egy jót játszanak vagy pontokat szerezenek... -
én már voltam 17-dik transport-ban 
-
Mar paran azthiszem elmondtak elottem, attol vagy csak elol, mert nincs mas dolgod csak ezt a hulye jatekot basztatni. Attol meg sehol sem vagy, hogy 336 orat tudtal seggelni a gep elott. -
tényleg csak a kézi cuccokra számolja akkor már nem félek mindenre sokat lőni járgányból megyek is kipróbálom
-
szerintemsem számolja a rögzített fegyverek lőpontosságát ... akkor schranknak 50% lenne meeer fojjamatosan helire puffog pedig aztatra minden kis lámi 'képes'
hihi
még énis
-
GameOverrr #67321 Szólított valaki?
-
tudtommal az accuracy-t csak a kézifegyverekből számítja -
Ha te se tudod pontosan, hogy szamolodik akkor senki se tudja itt :)
tenyleg kiprobalom single playerben :p
-
Grat! -
Elmondjam neki? Heh?
Akkor neked annyi, kampec, nyikiric, gemover
-
Csáknorisz bekaphatja, hejj....!
-
Hát nekem nincs valami jó K/D -m és mégis : , hozzátenném csak szerényen ,hogy nincs elöttem senki kis hazánkból
-
TS Zolly #67314 Pedig asztem, hogy az emberek csáknoriszos pizsomát vesz fel, csáknorisz meg Gabocásat.
-
Csakknorisz KDR-nem kiszámítható ... 0-val nem lehet osztani 
Csak Ő tudná kiszámítani ... hisz Ő már elszámolt végtelenig ... kétszer is
-
csakknorisz meg szetgyalazza Gabocat ugyhogy ne reklamozd
-
KB rátio rulezz, Accurancy semmit nem ér, Gabocának 18% körüli, waron mégis mindenkit szétgyaláz :) -
miköze az eltelt időnek a találati képességnek a legjobb akkor volt amikor only AT voltam akkor 35% volt csak amióta mindenféle szir-szar plecsnikre gyűjtök azóta ilyan silány ez a mutatóm is
-
Schrank, ha en is a vodnikban meresztenem a valagamat egesz nap 60%-os accuracym lenne, szoval
-
itt van egy-két transzport király utolsó száguldása
-
de akkor sem lősz jobban, mint csáknorisz, mert ő félköríves rugás közben is mindig pontosan lő.
ha bruce banner bedühödik, hulk lesz belőle, ha hulk bedühödik, akkor chuck norris lesz belőle

transzport-akkuraszi király

-
nnna végignéztem az első tíz gyökérnek a célzóképességét és arra a következtetésre jutottam hogy nyugodtan hívhattok accuracy királynak is 
-
29.32%
-
lammaer #67304 Pedig az nem nehéz :) -
Polemius #67303 Nem a squadok, hanem a játékosok pontjainak átlaga számít. No meg ha nyer a csapat, akkor az ő pontjai duplázódnak. -
énis így vagyok :))) még ahhoz is 
vagyok hogy a pörpűlhártot is begyűjjcsem
-
köcce :))) -
igazából ez EA ranglista (van ilyen
) nem lehet mérvadó, mer ha én kocka lennék, és napi 12 órát játszanék (a többi alvás, evés, szarás), akkor lehet, hogy én lennék a bf2 félisten. az ilyenek számítanak, hogy pontosság, pont/perc, k/d...
még a medálokkal meg ribbonokkal is gondban vagyok, mert nehezen tudom rávenni magam, hogy mittomén egy körben csak heal-pontot gyűjtsek. ha kilő egy apc, elborul az agyam és AT-vel jövök vissza...

-
Ma MEOW a forródrótos..

, hozzátenném csak szerényen ,hogy nincs elöttem senki kis hazánkból