172102
  • Crem
    hát remélem,hogy átlehet hozni!:DDD
  • uHs Gerzson
    EA-től minden kitelik....
  • Me0w
    Np :) Nekem sincs dombornyomott VISAm, szoval szarok a booster packra :) Meg jo, hogy a boosterbol ugylatszik nem lehet athozni a fegyvereket, bar ki tudja...
  • item
    Értem, ezekszerint nem olvastam eleget, akkor sorry.
  • Me0w
    Kismillioszor le volt irva az EA honlapjan, hogy a booster packok online cuccok.
  • schrank
    de varsz azért lesz úgyé
  • item
    Uhh, már ezzel is spórolnak vazz!
  • Crem
  • item
    Remélem nem lesz igazad!
  • kBagyula #67489
    Nem jelenik meg lemezen, csak egy papírlapon lesz egy aktiváló kód a dvd tokban, letölteni azonban a netről kell majd továbbra is.
  • Me0w
    Tapogathatsz meg egy darabig, mivel ez _csak_ online jelenik meg. Jo varakozast!
  • item
    Nem engedélyezi az EA a változtatást!

Csak új accountal teheted meg ezt!
  • Axl Rose
    Hi.

Hogyha létrehoztam accountot a BF2-ben, és most meg szeretném változtatni a nevem, azt lehet ? Az EA honlapján ?

Vagy csináljak egy új mail címet, és ahhoz csináljak egy új accountot ?
  • item
    Az Automex-nél, meg a CDGALAXISNÁL még semmi.
    Én is illent akarok,de nem online fizetve, szeretem megtapogatni amit megveszek!
  • Crem

nálam még 18 perc. Nekem nagyon jön!

Mellesleg a képet azért szúrom be, mert ahogy nézem ez megjelenik dobozos kivitelben is.
  • uHs Gerzson
    Amugy sem voltak valami jók az EA szerverek, meg lehet mindenki most szedi ezzerel :)
  • kBagyula #67482
    ...és még 2 óra dánlód. Nem valami gyors.
  • item
    Nemértem, pl az EA Magyarországnál miért nem frissítik a letölthető javítások listáját ??? Minek vannak akkor,pancser banda. Nem mintha máshonnan nem lehetne beszerezni a patch-eket de ez azért gáz szerintem!
  • Crem
    kösz, hogy szoltál!
  • Crem
    jah!:)
    Én is!:DDD

327Mb!:D
  • uHs Gerzson
    Várjuk a képeket majd ;)
  • kBagyula #67477
    Épp most fizettem ki, jelenleg épp töltöm le.
  • Murry
    Az EA Downloader-en már kint van a
    Euro Force
  • Looserke
    miért van az, hogy ha linuxos, vagy 64 bites szerverre connectolok, akkor a verify data csak 5-6 másodperc, de ha sima szerverre csatlakozok, akkor meg 1 perc???
  • Gerbill
    mocskos kapitalisták
  • lammaer
    Engem leginkább a 3 új pálya érdekel a kiegből...
  • TerranceG
    Le is tudtad tölteni???
  • Amon Serrano
    Óóó köszi Gaboca...
  • Robogo
    Amon lehet még is jó lesz így a logo.Jó lett nagyon.
  • McKalton
    Hát lehet hogy te mindösszesen 2 percet játszottál az SF-el és csak a két unlock fegyóra hajtottál de van aki néha néha játszik is vele. És sztem frankó a kiegje csak sajnos külön progiként kezeli a játék.

Az euro force-nál a csekkolás meg valszeg úgy lesz megoldva ahogy más letölthetős játékoknál pl Lock on: flaming cliff ahol a regisztridbe írkál. És azt figyeli.
  • Amon Serrano
    Ha csak infantry mapok lennének, járművek nélkül, akkor kellen
  • schrank
    2 rugót kiadni 5 új fegyóért pláne ha ugyanúgy meg lehet majd schwarz-olni mint az SF-et
  • Hatt
    Nekem az nem tiszta hogy hogy is különbözteti meg az egyik embert a másiktól. Account függő? Vagy hogyan? esetleg 1 letöltés elég és onnantol jöhet a warez? vagy nem tudom
  • koschwarz
    elmondom: pengetsz, mint a kisangyal, és kapsz érte valamit...
  • erdos
    ehh, csak kell kiváltanom egy kártyát vagy Gaba meghív egyre :D
  • schrank
    tegnap néztem egy oldalt ahol úgy reklámozták a bf2-t hogy 1db 30$ 2db 50$ mocskos imperialisták
  • McKalton
    Mi nem tiszta rajta? Csak interneten keresztül letölthető! Szal a fizetés dombornyomatú bankkártyával online módban
    Ha bolti verzó is lenne az szerintem 4e-nél nem lenne ócsobb szal így jobb is.
  • Robogo
    Lol.
  • Robogo
    Lol.
  • erdos
    Ez a fizetési mód nekem még mindig nem tiszta....