172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem mindenben van igazad mert azért tisztelet a kivételnek de nem vagy egyedül! a véleményeddel!én sem nyomom magyaron. és nem azért mert FÉLEK(lünk) vagy hogy is irta valaki anno -
petersz #67657 Nem érthető a kérdésed. Mit is akarsz pontosan, sodorni még egy spanglit, vagy mit? -
lécci kéne az info a bf2 letöltés ügyében me fontos lenne -
Köszi T4Ce a gyakot! -
TYuuu, ez az EU-s heli nagyon allat, siman lenyomna a cobrat, ha lett volna eszuk osszeengedni oket/De latom ahhoz a negyedik vilaghaboru kell/, persze a mi-28-al van egy palyan szegenynek eselye sincs.De nagyon szep palya a szeleromuveivel egyutt.
Az oke, hogy levon 1 EUt-t miutan, sikerult megbaratkoznod, hogy neked nem 10 dollar hanem 10 euro lesz a jatek :)
szoval 3 map 2600+260 forinert mar nem is olyan olcso. es mindezt azert mert a NOOB es hasonlo jelzokkel mindenki egy szerencsetlen statfuggo lama, kozuk valahol en is, mert a nem ranked, sokkal jobb ingyen mapjai a kutyanak sem kellenek :) -
petersz #67653 ja písz, de a noob akkor sem ez, hanem tényeg az, aki max párszor játszott még, azt sem tudja merre lépjen és lő mindenre ami mozog. Amit te modasz, azzal imho semmi gond nincs, vannak passzív stílusú emberkék, akik bujkálva tudnak jobbak lenni, más meg rusholva. Én szoktam mind a kettőt, de mindenhogy béna vagyok, annak ellenére, hogy nem vagyok noob :) -
honnan tudom leszedni ???
fizetek is érért ha fizus oldalon van csak:(
egy pontos linket ha lehetne-.- -
...érdekes felvetés :D eddig még nem volt rossz tapasztalatom...
Iszonyat jó amúgy az EF. az "Operation Smoke" full Öbölháború feeling, gyalog nem is érdemes mászkálni, max. beásni magad a homokba antitankként. Az európai angol tájszóláson meg baromi jót röhötem már az SF alatt is, itt meg pláne. -
jah ok! figyi ez oan dolog mint az anyázás vagy bármien káromkodás -
OculusDei #67649 ok. písz! csak gondoltam egy kis ellenkezés mára is jól jön. na, télleg nem akartalak vele zaklatni.
de legalább már nem lőnek hátba ahogy mész a heli felé... minden pecsnek van előnye is. -
OculusDei #67648 kösz a zsót ismerem. csak azt a metódust nem, ami alapján valakinek is joga lenne ezeket a jelzőket kiosztani... na, erre céloztam. -
tubifex #67647 En azokra hasznaltam ezt a jelzot jelen pillanatban aki - ugymond mint egy kezdo - elbujkal, es azt varja hogy valaki arra megy, aztan ha mar biztonsagban erzi magat akkor az olomkopkodojevel belelo parat. Bar egy kezdo legalabb mindezt egyedul csinalja, de ezek csordakban jarnak, szoval meg annal is rosszabbak.... na de reszemrol lezarva, tanultam az esetbol. -
ez igy tudományos de nem baj:DDDD -
noob kezdőt vagy hülyét jelent leet nyelven a newbie-ból származik -
OculusDei #67644 eddig meg gránátvetős "vérprofikkal" voltak tele a szerverek. mindig lesz valami aktuális őrület. egyébként mitől n00b valaki? más meg mitől nem az?
([gsn00b#1]oculusdei akinek amúgy az m16 a kedvence...) -
tubifex #67643 ezekez nem lehet felidegesiteni. es leloni is nehez sajnos, mert meghuzodnak valami arnyekos helyen es arra varnak, hogy majd valaki arra megy. akkor viszont hatulrol - miert is ne - lelovik. szoval szembe nem talalod magad veluk. max waron. ott viszont szarra lehet az osszeset fragelni... -
nézd a jó oldalát:
legalább felidegesíted őket, ha lelősz közülük valakit :D -
köszönöm -
tubifex #67640 Jatszottam ma egy kicsit magyar rankeden. Ismetelten sajat magamat tudom megerositeni, hogy tobbet nem kell. Klanjelzessel rohangalo noobokkal van megtuzdelve az egesz. 90% PKM, 9% sniper, 1% a tobbi. Es csodalkoznak hogy ha unlock nelkuli fegyver van a kezukben lofaszt sem tudnak loni vele mondjuk egy infantry waron...
Most rogton kifilterezem a tuzfalamba az osszes magyar szervert, hogy meg csak veletlen sem tudjak felmenni ezekre....
Sajnalatos, hogy a remek 1942-es kozosseg utan ennyire szetzilalodott a csurhetol a garda... remelem ezzel a velemennyel nem vagyok egyedul.
-
kBagyula(originál) megszívja -
Es akkor mi lett volna ha valaki mas kBagyula neven regisztral?
10 pontos a kerdes
-
Most örüljek vagy buslakodjak mert nem tudom megveni az EF-t? szerintem mindenki tudja a választ, ja és EA suxx
-
misaab@a #67636 mér az mekkora genyóság, hogy ha regelsz egy EA accot a netes letöltéséhez a kifizetni kívánt játékodhoz még felszámolna + €1 -t. erről sehol semmi nem írnak így tudtodon kívül emelik le az összeget a kártyádról! jqa! -
Kösz,majd csak lesz valahogy ;)! -
Valaki kerdezte, hova tolti le, nekem ide:"C:\Program Files\Electronic Arts\EA Downloader\cache\" -
GSJinn #67633 Jol olvastam, hogy egy héten csak háromszor lehet megváltoztani, hogy melyik nicken akarok játszani EF-el?? Vagy félreértek valamit meglehet... Amugy nem tom de szerintem kijön cd-n is ez a pack ugyanis a képen egy cd borito van amikor letöltöm a gamet... Jah a másk meg hogy nagy átverés ez a EA is... Azt irja 9.99 dollár ehezképest 9.99 Euroért adták el ami azt jelenti hogy drágábban mint ahogy meghirdették. Nem mintha az a 400 FT olyan sokat jelentene, de valyon ezért a megtévesztésért mennyit perelhetnék ki az EA bol? Mondjuk még egy BF2 + SF + EF -et?!
-
ezt nem is tudtam te kis móka marci... -
interneted van:D -
mostanság ezt az üzenetet kapom vissza, miért? :(
nincs tűzfalam...
-
még egy kis help :) -
Xian #67628 Én is más néven regisztráltam, nem is engedett játszani,
de az EA oldalon át lehet irni a nevet arra amire akarod és
azzal enged játsztani.
Nem kell előröl kezdened, -
F@sz@,úgy látom mail-ezgethetek! -
Euro Force FAQ -
Csináltam egy új account-ot,de nekem le sem engedi tölteni!
Fuck EA! -
Szerintem ez csak egy teszt volt. -
Na ezt szépen összerakták, vagy csak szarul tervezték meg?
-
...szóval kezdhetem az egészet előlről private-ként.
-
Euro heliken robbanó lőszer van. ez jó... Ami furcsa, hogy nem lehet a földön fordulni vele, illetve ha gyorsan teszed le rögtön dob egy hátast!:(((( -
Na szóval megvan a gond.
- kBagyula néven regeltem magam EA-nál anno, de nem játszottam soha egy percet sem a játékkal ezzel a névvel.
- A normál BF2 ben RogerNyul a nickem, ezzel nem enged játszani Euro Force-ot egyátalán, ellenben készítettem egy új acc.-ot kBagyula névvel és lőn csoda működik az EF.
Szerintem ebből parasztlázadás lesz.
Egy jó okot tudok csak az EA mentségére felhozni: Nem akarják, hogy Te esetleg más nevén/névvel is játsz az EF-el. Lásd: SF unlockok esete...
-
kicsit szétesnek a dolgok