172102
  • FCH kari
    itt ahogy valaki irta más a morál,szvsz nekem van játékélmény nem bill csapkodás meg mérgelödés,valamelyik nap egyfolytában karatyolt a commander valakivel de én is hallottam jokat röhögött eleinte idegesitett azt röhögtem én is magamban hogy min azt nemtudom.
  • Csacsy
    Csak próbáltam kicsit felvidítani a fórumot... :)
  • Csacsy
    :)
  • Csacsy
  • Csacsy
  • Csacsy
  • Csacsy
  • Csacsy
  • Csacsy
  • Csacsy
  • Csacsy
  • Csacsy
  • GameOverrr
    "gameover azert nem leszek, hogy egy evig nyomjam egy palyan :)" LOL

Egyébként még mindig nem unom Oman-t, pedig szerintem már különösebb kérelem nélkül megkapnám az omani állampolgárságot.
    Kezdek rájönni, hogy mást is lehet csinálni ebben a játékban a helizésen kívül. Úgyhogy ha azokra is rágyúrok még, akkor simán el leszek vele még néhány évig. Tegnap is bokorugróként nyomtam, erre rám szóltak, hogy

Biztos vesztésre álltunk...
  • tubifex
    Kivetelek mindig is voltak es lesznek is. nem kell mindenkinek magara vennie azokat amiket irtam. viszont akire raillik a leirasom, az - bar ugyis keptelen erre "eszkozhiany" miatt - gondolkozzon el rajta.

A szabalyokat be lehet tartani, egy ideig ahogy GCR is irta. De amikor egy no bc szerveren elindulni nem lehet a piroskarikas fobezrol az elegge bosszanto tud lenni, pumba fel es a legkozelebbi leendo alkalommal nem adni az ellenfelnek ilyen lehetoseget.

Szoval nem jo ez az egesz igy ahogy van. Es sajnos - ismet ne vegye senki magara - az adminjaink kozott is van par elfogult.

Ugyhogy kulfoldre fel ea at* ea de* 30-50ms teljesen jol jatszhato szerverek. Es a kulfoldi moral teljesen mas mint itt. Probat meger. gl@hf
  • GCR
    És ki kempelt közülünk ?
  • GCR
    Kicsit felidegesített hogy már harmadjára lőttek szét a hajón amikor én betartom a szabályokat .
  • Hatt
    GCR neked külön jelezni szeretném hogy ha szólni szeretnél hogy ha véletlenűl valaki titeket kempel akkor azt légyszives normális formában tedd meg. "Az a köcsök xy persze kempelhet ugye?" <-- na ez nem ebbe tartozik. Azt hittem ismersz annyira minket hogy ne így kelljen megnyilvánulni.
  • Landor
    menjél aludj inkább...
  • Hatt
    Felhívom a JCSR kedves figyelmét hogy ha egyetlen egyszer meglátok tőletek valakit kempelni akkor többet tőletek senkit nem látok szivessen a szerveren. Elegem van abból hogy klánosok igyekeznek bebizonyítani azt hogy faszagyerekek azzal hogy mikor nincs admin megszegik a szabályokat.
    Tudom nem fog titeket meghatni de ez forditva is igaz.
  • Hatt
    No és gondolom mi is a csürhébe tartozunk ha már nem sok közünk volt a 42höz.
  • alma2
    Az szerintem meg bug amit Crem is irt, mig lent van a foldon a heli gyorsan forogsz egy picit, es hiaba hagyod abba, mikor felemelkedne a feje tetejere all
    na ennyit az EU-rol meg alszok ra egyet, hogy megerte-e az arat :)
  • alma2
    Ja igen abbbol adodik, hogy olyan furan mozog a heli, mig a mi28-nal full gazon tolod, hogy korbe-korbe repulj egy celpontot, nehogy veszitsen a magassagabol, itt a harmada is eleg, szinte eloreszaltot is lehet vele csinalni tok alacsonyrol, annyire nem akar zuhanni.szerintem gyorsabban emelkedik mint a cobra joval, bar ossze kene vetni, ha lehetne...
  • alma2
    Viszont ezek a deltaszarnyu repulok nagyon rossszak, mindig egyenesen akarnak menni, tiszta erofeszites ravenni,hogy forduljon barmerre is.Szerintem barmelyik repcsi moge all egy-ket masodperc alatt es lelovi.
    Na meg amelyiken 2 bomba van, ahogy kivettem mindenkepp egyszerre dobja ki es a ket szarnyrol, tehat tipikusan mint a mi 28-nal a raketa kidobod a tankra a bal meg a jobb oldalan robban o meg rohog rajta.
    Meg szep es jo az uj heli, de 1 palyan hasznalhatom csak...gameover azert nem leszek, hogy egy evig nyomjam egy palyan :)
  • alma2
    hat jo hulyen mozogni :)
    dung-dung golyo van rajta, majdnem olyan furge mint a cobra, de bizonyos moozdulatban furgebb, bar iranyitani meg nem tudom, mert fene lassan dobja ki a segget, de tok jo erzes. Ja meg Dc- fanoknak, nem kezd olyan gyorsan veszteni a magassagabol, ha eloredontodaz orrat.Nem tudom eleg fura a tobbihez kepest.De valamit tud a kicsike, csak meg nem vagyunk kozos nevezon :)
  • Platypus16
    Én már láttam olyan szervert, ahol "chopper exploit"-ért kivágták az ipsét. Így szívta meg eccer Danee kolléga is valamelyik külföldin
  • schrank
    ha nem lenne ez a stat-os fasság sokkal jobb körök lennének én is muszályból expertelek minden kasztból mert fél évig csak AT+FAV-ot használtam aztán már azért noob-oztak a lámik
  • schrank
    de kell mert már egyre több idióta egyedül viszi el a helit és inkább TK-zik mint hogy legyen gunner-e nnna ez is pl. noob-ság hogy olyan fegyóval freggelnek ami ellen nincs ellenszer ezt sűrgősen javítani kellene és lesz is mert egyre többen csinálják majd és egyre több észrevétel lesz ezzel kapcsolatban
  • petersz
    Ja, ez schranknek ment volna.
  • petersz
    Hát lehet, nem akarlak cáfolni, mert komolyan nincs összehasonlítási alapom, csak ez a külföldizés nekem olyan idealizmusnak tűnt.
  • Pharolas
    Dehogy kéne
  • schrank
    külföldön a csapat érdekeit nézik a játékosok itt meg a sajátjukat nálunk már sok ember ismeri annyira egymást hogy baszik rá mindenre a lényeg a vendetta ma pl. albertó életét keserítettem meg fuse pass-on és egymást basztattuk aminek az lett a következménye hogy annyi mínuszt csinált helivel hogy kibaszta a szerver
    a következő patch-ben meg kéne oldani hogy a helipilóta netudja egyedül használni a TV-rakétát
  • petersz
    Nem ott könnyebb jobbnak lenni, ahol bénábbak vannak? Vagy mondjuk a németek olyan jófejek, hogy adnak neked néhány fraget ajándékba? :)
  • Platypus16
    Serintem is mostanság eléggé szomorú lett a helyzet. Én nem sokat bf1942-ztem meg DC-ztem interneten, de ha pl. beköszöntem akkor, legalább 10 ember visszaköszönt. És mára már mindenki lecsiterezi, lekempeli a másikat. Az egész tisztára röhejes
  • schrank
    a noob-ot akkor használják bf2-ben ha valaki olyan fegyvert használ amivel könnyű ölni ez sokáig GL noob-ozás volt aztán lettek a claymore-noob-ok most már csak a PKM-noob-ok maradtak inkább valaki használja az aktuális "csodafegyvert" tisztességesen mint hogy kempeljen mint nálunk szokás gyalogos map-okon armor-ral
    külföldön sokkal könnyebb jó helyezést elérni kint full más a mentalitás az itteni zűrzavarhoz képest
  • petersz
    és jobb máshol? nekem nagyobb volt a ping, és idegesített a sok német karattyolás.
  • petersz
    na, akkor szerintem felejtsd el a warezt, főleg azt, hogy fizetsz másnak a lopott holmikért. ha ki akarsz póbálni valamit, vagy nincs pénzed, akkor használj mondjuk bitlordot. aztán pedig keress rá a vágyaidra itt.
  • FCH kari
    én is a magyar szervereken kezdtem elég sokat nyomtam azokon de karácsony ota nem:)
  • petersz
    Hát nem tudom. Én főleg magyarokon játszok, 2-3 szerveren, nem túl sokat. Külföldin is játszottam párszor, de nem volt nagy különbség, ugyanaz a szinvonal, amire nem mondhatom, hogy rossz, mivel nem tudom, hogy milyen a jó...
  • GameOverrr
    "TYuuu, ez az EU-s heli nagyon allat"
    Miért, mit tud?
  • CheAteR88 #67659
    KB()jó ötlet():)
    de most nem a bf2-t szeretném leszedni valami varezos oldalról csak nem tudok egy oldalt se:(