172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
MEgyünk lopni, megyünk lopni :DDD -
Idegbetegek előnyben:)
-
Mester01 #67779 Az EFhez adnak CD kulcsot? -
Az tényleg óriási különbség hogy az SF az külön játék ebből a szempontból ez pedig ráépűl az alapra. Kiváncsian fogom várni hogy hogy is alakul a helyzet 2-3 hét alatt. Aztán kiderűl mi is lesz ebből. -
Azért ebben ennyire biztos nem vagyok.
Pl a mi szerverünkön még nincs kilátásban az indítása. -
GBC JanekHUN, gratulálok a mai teljesítményedhez, TK mester.Ezt tanitanod kéne.Ja és az anyázást is
-
akkor írja ki, amikor csatlakozni próbálok egy szerverre -
köszike
azért legvégső esetre fenntartanátok nekem egy helyet Hordában

-
az utóbbi. Ugyan úgy működik, mint az SF -
Koszi, igy ok :D -
Megmondaná végre valaki, akinek megvan mán az Euro Force, hogy gyakorlatilag monden szerver átáll EF-osra, vagy a booster pack-kal külön szerverek futnak.
Másként fogalmazva : megy a sima BF2 ugyanúgy, vagy muszály booster pack-olni ? -
Megtörtént, sorry azt nem vettem észre! -
Szvsz ebből a 3 új pályából 2, kimondottan a technikáé, (járműveket értem ez alatt) és csak egy van belőle ami inkább gyalogsági. A mozgásteret viszont mindhárom mapon úgy megnövelték, hogy már kezd hasonlítani egy tényleges hadszíntérré. -
McKalton #67768 Ja csak arról megfeledkezel Schrank hogy ez beleépült az alap játékba és ez nagy köülönbség az SF-hez képest. Ergó a szervereken is fognak menni mert nem kell ujraindulnia a játéknak 
-
az sf-ben 8 új map volt 7 új járgány (2heli;2kocsi;BMP;dzseckí;pickup) plusz egy csomó új fasság éjjellátás könnygáz sífelvonó stb. és meg bukott akkor ez a 3 map-jával mit akar meg még a kocsikat sem voltak képesek lecserélni hummerek vannak meg DPV-k
-
Hüha lehet megvan az új kedvenc?
-
Még hajnalban kipróbáltam egy angol szerveren, és felveszi a versenyt szerintem a mig-el. Mig nem szedett le egyszer sem, viszont igla és AA igen!
-

-
Látod ez jó kérdés. Szeretném úgy hinni hogy nem fog ez tulzottan maradando lenni.
Viszont ez azért sokmindentől függ. SF esetében azt hiszem ez más tészta volt.
-
Uj Zeland az New Zeland, amirol te beszelsz az Izland. Foldrajzbol elegtelen, leulhecc kisfijam. :D -
ÉS az Eurofighter? Úgy olvastam hogy hasonló a MIG-29-hez de valamelyest nagyobb a fordulási ív. -
KOcsit fáradt vagyok, bocsi az elírásokért ! -
MOst mire gondolsz ? Nem láttam működni az EF-et, úgy hogy fongom sincs milyen lesz. Külön múködik mint az SF, külön szervereken ? -
az SF töredéke sincs ez a kis fos úgyhogy ha az SF-el nem játszik a kutya sem szerinted ez meddig lesz életképes
-
Az arab MI helihez képest az új Eurochopter látványosan "fürgébb", mozgékonyabb, még annak ellenére is, hogy termetileg nem marad el tőle...! Az már más tészta, hogy a beállásokat a levegőben külön meg kell tanulni, mert tud meglepetéseket okozni.
-
a helyes magyar megfogalmazása Izland -
Egy fórumon "beszéltem" két sráccal. Ők aztán kib* dühösek.
Szóval SENKI NEM TUDJA LESZ-E CD KIADÁSA AZ EURO FORCE-NAK ????????? -
-
Lol, ezt hogy kerested ki? Bár ezzel talán neked nincs gondod:) -
Szerintem csak szerda reggel. -
Ja meg hogy milyen rendes az EA, ICE-LANDON vagy ÚJ-Zélandon nem s lehet egyáltalán megvenni a jétékot ! Ott nics bank ? -
Önuralom. Egyszer fordul elő hogy lekempel, ha annyira zavar csinálsz 1 képet és beilleszted forumra. Persze nem ide hanem a milyenkre. Igazából ki is voltál te név szerint a 42-es csapatból? Azt tudom hogy COFB-os de azt hogy név szerint ki azt nem. -
Szevasztok elvetemültek !
Próbáltam visszakeresni a forumban az elmult napra, de nem találtam egyértelmű választ a következőre :
Ennek a szemét Euro Force-nak lesz CD kiadása, vagy nem, és marad-e egyetlen módszernek az ON_LÁNY letöltés ?
Ma reggel beléptem a játékba, és nagyon meglepődtem : alig vannak szerverek és azokon is csak tengenek-lengenek néhányan. Ez már az EF hatása, vagy csak szerda reggel volt ?
[HUN]SWAT forever !!!!!!!!!!!!!!!!! -
Rendben semmi gond, csak be kell látni hogy nincs 24 órás szolgálatban 1 admin sem.
Mi is játszani megyünk fel és nem biztos hogy egyből észrevesszük.
Mikor szoltál, már figyeltük merre mennek és ki is lettek téve.
Wolfguy is az uj szerzemény Sensei. -
Bemászni már ez alá sem lehet, viszont nem rossz a sebzése.
-
igen és ugysem engedett be a PB miatt ,most lefrissitettem és igy sem jo -
Én szintén! -
Bevett a Cor végleg? Gratula.. 
-
Én sose frissítettem, sose csináltam vele semmit....
-
sokszor hallom, hogy ki hányszor frissítette a pb-t, és mégis kidobja őket. Én még tavaj nyáron frissítettem egyszer, azóta egyszer sem és semmi gondom nincs vele