172102
  • Boxer HUN
    Ez azért nagyon durva!!! Nem???
    Mármint a méretarány.

• Boxer HUN
    Nincs más megoldás!!! Azért kell az EA-tól letölteni, mert így egyből felejtőssé válik a warez. Ráadásul a letöltés is 3 lépcsős. (kizárólag EA downloaderrel)!!! Egyébként a game (BF2) regisztráció bekerül a Gamespy központi rendszerébe, ami szintén tartalmazza azokat a személyes információkat, amit az EA-s regisztráció. Az EA downloader ezért is kéri az egyik lépésben a Gamespy accot, hogy ellenőrizni tudja, valóban a hivatalos jogtiszta szoftverre kerül a boosterpack, és csak arra a cd-key -re vonatkozzon. NEM LEHET BECSAPNI. A csomag telepítéskor beépül az alapjátékba. Eddigi tapasztalataim alapján az EF -es fegyókat nem tudom használni azokon a szervereken, amik nincsenek átállva az EF -re. Természetesen Mindem más (régi) map-ot zökkenőmentesen el lehet érni. Innentől kezdve csak az szab határt az alapgémnek, hogy a szerverek mikor, és milyen mértékben lesznek átállítva az EF -re!!! (Durva példa: Ha minden szerver átáll EF -re, az alapgém nultiban használhatatlanná válik!!!)
  • schrank
    DC final-ban volt ilyen járgányuk az irakiaknak háromtengelyes könnyűpáncélos valami baszottnagy csővel nnnna annál sosem lehetett érezni merre megy a szekér mert ha az a cső belendült alig állt meg és nem lehetett látni belőle semmit csak baszott nagy csövet urban ziege map-on volt meg még az ilyen újabbakon érdekes képet nem találtam róla
  • Mester01
    Fiuk akinek nincsen Visa,MasterCard stb.. bankkártyálya amivel letudná tölteni a EuroForce BoosterPackot nincsen valamilyen alternativ megoldás?
    PL:Bankszámlaszámrol utalni?
  • alma2
    Ahh, latom nem sikerult egyertelmuen megfogalmaznom :)
    Ha vezeted a tankot, nem latod a tank elejet, nem tudod mihez viszonyitani merre all a torony, csak a menetiranybol, meg a lenti kis abrabol derul ki.
    Az ifanak se latod,/met nincs / mint pl a mercinek, ott a celkereszt, hogy bent birj maradni a sav kozepen, ifanal erzesbol kell nyomni, na meg ezzel a tankkal is :)
  • Nagydög
    Ja. Cram, itt vagy valahol? Az Easy-s sracaid valami zsenialisak. az egyik valami Eddie volt, a masikat nem tudom. Mikor beleptem a squadjukba, 3 masodpercen belul kib...tak. Viszont nem ugy neztem, hogy barmi masban is jaratosak. Masturon felmasztak a powerplant feletti hidra(sniper+support combo), es pikniket rendeztek. Nem zavarta oket, hogy szepen felmorzsolnak minket, es minden pontunkat elfoglaljak.
  • schrank
    nekem is vannak ilyenek csak akkor egyből megyek revansra pl kocsival fullgázzal belemegyek a tankjába de eddig a legdurvább az volt hogy DPV-vel ugrattam bele a kecseg punisholós tankjáb másodmagammal egyből -12 kick ban
  • Nagydög
    A'sszem az evszazad legszarab Masturjat jatszottam ma. Gyonyoruen vezettem a ranglista aljat -10 ponttal. Kerites mogott parkolt az urgepasztor Vodnikkal, en meg odaloholtam, es megkuldtem egy granattal. Csak nem figyeltem, hogy kozben csere tortent, es mar csapattars hegyel benne: Team vehicle damage. Kiugrott, a Vodnik felrobbant: Teamkill. Punish. -8 pont. Aztan meg kitarto munkaval leszedtem valakit messzirol, es a jol vegzett munka orormevel tovabbfutva kaptam meg egy punisht. Eskudni mertem volna, hogy ellenfel volt. Na ezt sikerult a vegeig visszakuszkodnom -10-re.
  • tomee14
    ez igaz
  • crow
    Köszi!
    Szerintem egy kérdőjel sokkal ésszerűbb lenne...
  • tomee14
    utasításra várnak
  • crow
    Elnézést a kérdésért, de parancsnoki módban mi az a villogó sárga felkiáltójel a szakasz előtt?
    (Ez nincs benne a használatiban...)
  • Beers
    Szerintem számíts rá ;)!
  • Robogo
    Engem kérem szépen össze zavartak.:)
    Végülis igazat mondtam,mert tényleg cofb-os volt Tubi csak kilépett.:)

• Hatt
    úgy fest ráérek ha kell még.
  • Hatt
    Gabóca kamuzott:) Legalábbis félig meddig:)
  • tubifex
    nem voltam cofb-os csak par hetig, de nem jottem ki par emberrel. tubifex neven jaccottam akkor is. mas klanban nem jaccottam. ja igy nezzunk senki nem voltam
  • Jancsik
    nemazért lettem kirúgva, azért mert már 5* beálltál a repülő elé, letkztattad magad, aztán lec4eztél, és beírtam hogy menj onnan te fasz, a fasz miatt lettem kirúgva.
  • Kami
    Ok. köszi a felvilágosítást. Nem vásároltam még kártyával, csak házhozszállítással, ez lett volna az első eset, el is ment tőle a kedvem. :-) Mondjuk most esedékes a kártyacsere, úgyhogy valszeg le is cseréltetem a kártyát egy Visa Classicra, ha még mindíg érzek késztetést a letöltésre.
  • Landor
    el lett mondva 666* hogy csak dombornyomott kártyát lehet használni
    sztem sehogy nem ellenőrzi hogy warez, vagy nemwarez, mert ezek csak általános fájlok. Az egyediség, és amiért fizetsz az az, hogyha belész az ea.com-os accountoddal (amire regisztráltál és vásároltad a kieget) akkor ott meg tudod adni hogy milyen nick (a neved a bf2ben) használhatja a kieget.
  • Kami
    Akkor hogy ellenőrzik le, hogy megvettem-e, vagy warez. Egyáltalán ellenőrzi? Próbálom letölteni az EA oldaláról, de nem megy! Visa Electron a kártya, de nem engedi leszedni. Hibaüzenet nincs, csak mindíg visszadob az adatbeviteli oldalra. Valami 5let?
  • ERykk
    lool:D
  • Landor
    nem adnak
  • item
    Üdvözlet az uraknak!
  • Hatt
    Mivel mi nem nyitunk ovodát
  • Murry
    !

Hahóóó skacok!
    19.30 ra kéne nekünk 2 bíró az inf mecsünkre!!!

!

• Nagydög
    Lehet, hogy PKM-el rohangalsz, de a te kezedben mar akkor is gyakran lattam, mikor meg nem tartozott egy kategoriaba a halalsugarral. Kulonben is szukseg van supportra. Kiveve, ha mindenki support, mert akkor mindenki onellato.
  • schrank
    rá se ránts vagy inkább rántsál rá
  • atwe
    Kicsit viszább vehetnéd a szádat Janek
    7th szerveren csak ugy repültél le a szerveröl :D
  • Jancsik
    mivan, megsértődtél? Repülőztél egész körben, és megszólaltál hogy minden buzi az anyahajón van. és mikor te is ott voltál, mondtam neked hogy igazat mondtál, tényleg minden buzi az anyahajón van, igazad van. Te kis rinyagép.
  • Kami
    Ez engem is érdekel. Valaki?
  • ERykk
    ?

Nem ez a helyes modja annak, hogy elintézz vlmit.Abban a körben pl nekem sem jutott jármű, mégsem álltam le DTK-zgatni a hajón, és a másik 8 ember sem , aki ottvolt.Csak te "tiszteltél" meg minket ezzel.

Asszem erről ennyit.
  • Jancsik
  • ERykk
    hopp roszz embernek ment:D
  • Jancsik
    miről mentettél képet? arról hogy kitkztam a helikopterből? :D
    mi közöd ahhoz? már 2körrel előtt megmondtam hogy plz hagy vigyem el majd valamelyik körbe, aztmondta ok, aztán mégis beült.
  • ERykk
    GRATULÁLOK!

Elég sok közöm van, mert nem 1-leet meglep,-nem két ember játékát qrtad el ezzel.Ha jól emlékszem néhányan képet is mentettünk.
    A mondatod utolsó részére meg inkább nem is válaszolok...
  • Jancsik
    HEHE. Nemtudom mi köze ennek a szarházinak hogy hofgy játszom :)
  • schrank
    mivan jancsika fejedbe szállt a hazafias érzelem
  • SigS
    Pöpec kis rajz pikasszo-stilus?
  • GSJinn
    Nem tom ki hogy van vele, de ez az EF tettszik... A két desert pálya nagyon a DC-t idézi nekem és ezért rohadtul bejön. A kinai pálya hát.... AZT kicserélhetnék valmi másra elég xar lett. De a két másitol retro DC érzseim támadnak. Szoval k***** jo lett.