172102
  • Hatt
    Milyen kártya?:) Nem értem:D
  • Me0w
    Avval a krtyaval nem lehet ilyen dolgot fizetni, nem erem, hogy nem erted meg, pedig nem 14 eves vagy. DOMBORNYOMOTT vagy WEBKARTYA kell hozza. De ha kell, minden nap leirom neked.
  • FCH kari
    lool.na ja.az furcsálom hogy simán vissza dob de nem ir semilyen hibát
  • tubifex
    van rajta credit is?
    en kedden vasaroltam meg minden problema nelkul. jott is az sms hogy ennyi meg ennyi penzet levont az ea. szal elvileg muxik a dolog.
  • FCH kari
    tudom hogy má átrágtuk magunkat ezen a témán!meg érdeklödtem a bankártyámat (masterc)netes vásárlásra is alkalmas akkor mi lehet a baj?mindegy valami hir esetleg bolti kiadásrol van?
  • Hatt
    Engem viszont nem, becsületessen át is ugrottam.
  • koschwarz
    öhöm, bocs, engem már fáraszt(-ana, ha még mindig elolvasnám) a folyamatos élménybeszámolója arról, hogy a demó verzióban (!), omanon mekkora királyat freggelt már megint az ellenfél elfoglalhatatlan bázisán
  • Amon Serrano
    Milyen kedves vagy! Engem érdekel, meg a többiek véleménye is!
  • uHs Gerzson
    Oda vissza veseny és minden nehéz páncélos a másik oldalon, na? beválalod?
  • Nagydög
    De ha meg ellenseges heli. Tegnap a Kubra Damon korbe sunnyogtam egy tankkal, mert a hidon keptelenseg volt atkelni. Sikerult is kifeheritenem az egyik zaszlot, mikor erkezik a sajat helink. Megorultem neki, mert kicsit paranoias erzes itt ulni a placc kozepen egy boszme tankban. Erre gyonyoruen belem repul. Epp csak kibirta a tank, ugyhogy pucoltam is kifele belolle, erre eppen odaer valaki, es keresztullo egy nyamvadt legpuskaval.
  • lammaer
    Olyan futófrag versenyre gondolsz? Hogy nehezebben találhassanak el a bombák?
  • uHs Gerzson
    Rendezhetnénk dzsipversenyt a pályákon
  • lammaer
    Jajaja... 5 percet rázkódni a kátyúkon, hogy utána nézhessem a respawn képernyőt :)
  • koschwarz
    na mi van ezzel az euroforce-szal?

tök nem érzek késztetést a letöltésére...

még nagyobb pályák, hát az nem kell nekem, nem látom értelmét hogy beüjjek egy járműbe azért, hogy mikor a térkép másik végére érek, lebombázzon egy vadász, vagy kitvzzen egy heli
  • koschwarz
    úristen végig se olvasom ennyit pofázni az omanos-demos-helis kalandjaidról ...

ki nem szarja le?
  • lammaer
    Jó oldal volt az, csak nem tudom mit kell nekem "kötekedni" a gurukkal.
  • uHs Gerzson
    Vagy lehet hogy te voltál rossz oldalon? :)
  • lammaer
    Woww.... ezek szerint mastachillakilla2 az hirös helikopteres... igy már értem, hogy a Kubra Damon miért nem tudtam egyszer se kilőni földről a nyavajás helikopteréből, pedig kipróbáltam mindent. Tankot, géppuskát, légvédelmi kütyüket, mindent hozzávágtam, még a bukómat is, de sose akart leesni. Nagyon rossz ellenfelet választottam aznap :)
  • erdos
    Azért a demóba még ütősek voltak a helik.
  • ERykk
    Akkor mit keres a demoban?
  • Robogo
    Ő az??
    FLTSIM-2005

Mert ez a hapek tényleg jó a helibe.
    Helicopter kills:25,192 Deaths:3,381 K/D:7.45
  • Crem

Europe Force

Úgy látom europa területén csak € lehet fizetni, hacsak nincs valami speckó visa kártyád.
    Azért ez is egy kibaszás... a $-€ között van némi eltérés...
    Mellesleg aki gondolkozik rajta az ne tegye sokáig, mert 280 lesz a kurva euro...:(
  • Boxer HUN
    Hivatalos manual.
  • GSJinn
    Pontosan..... Nem tom mit paráznak eggyesek... Hogy minden átáll. Kétlem hogy minden szerver három pályára állna át... Ennyire nem gondolkoznak az emberek?!
  • GameOverrr
    Íme! Ő volt a mesterem: (Nevezetesen FLTSIM-2005.)

Szóval volt kitől tanulnom. Tőle láttam először azt, hogy egyedül ülve a heliben használja a TV-rakétákat. Mikor először volt hozzá szerencsém(?), akkor azt csinálta, hogy irakiként szarrá TV-rakétázott mindent az anyahajón. 6-osával szedte ki az emberkéket a Blackhawk-ból. Végül 49-2 lett a K/D-je.(Ez már jónéhány hónapja volt, azóta nem is láttam.)
    De úgy látszik időközben továbbképezte magát.

Csak a rend kedvéért, ezúttal ez lett a vége:

LOL, kicsit állva hagyta a mezőnyt.

Ez a spíler valami olyasmi lehet a demóban, mint a teljesben mastachillakilla2. De hogy a demóban ő a legjobb általam látott helis az biztos. (Azt nem mondanám, hogy heli pilóta, mondjuk 50%-ban pilóta, 50%-ban gunner.)

Most csak az volt a baj, hogy én MEC-es voltam. Márpedig ha én MEC-es vagyok akkor nem szoktam helizni. Egyrészt rühellem a MEC helikoptert, másrészt meg a demóban a legtöbb szerveren nincs no BC/BR szabály(illetve egyet ismerek, de ott nem vagyok sűrű vendég, tiltaná a vallásom), így mindenki úgy kempeli/répeli szarrá a MEC repteret ahogy nem szégyelli, vagyis ha egyszer lelőnék a helit, az újbóli sikeres felszállás valószínűsége az esetek többségében igencsak közelítene a nullához.
    Nekem ugyan semmi kifogásom a BC/BR ellen, de különösebben én sem szeretem ha szarrá kempelnek/répelnek, így MEC-esként inkább zászlót védek/foglalok, próbálok mindent megtenni azért, hogy ne szorítsanak be minket a reptérre.

De lehet, hogy ezzel a sráccal kivételt kell tennem. Történt ugyanis, hogy ezúttal sniperkedtem, majd mikor megláttam, hogy már 61-1 a "mester" K/D-je, akkor mondtam: "Na majd én leszedem!" Fogtam egy FAV-ot, bevágtam magam a susnyásba aztán vártam. Jött is a heli füstölve, aztán elkezdtem lőni. Úgy voltam vele, hogy ezt már túlmelegedés előtt is szét kell tudnom lőnöm a kicsi kocsommal, de csak meglépett. (Érdekes, én néha teljesen épp helivel sem tudok elmenekülni egy FAV elől, na mindegy nem hiába ő a legobb.)
    Tudtam, hogy észrevett, pozíciót is váltottam. Átmentem vagy 30 méterrel arrébb egy ház fedezékébe. De a csákó onnan is kiszedett, TV-raksival elsőre(!), úgy hogy gyakorlatilag ki sem látszóttam a fedezékből. Ezzel gyakorlatilag vége is lett a körnek, aztán meg kilépett.

Szóval lenne mit visszaadnom, úgyhogy legközelebb lehet, hogy mégis viszem akár a MEC helit is. Bár a MEC heli egy-az-egy elleni küzdelemben minden tekintetben rosszabb választás a Cobra-hoz képest(nehézkesebb, vastagabb-->könnyebb célpont, lassabban emelkedik, a rakétákkal mindent el lehet találni, csak azt nem, amire céloz az ember(egy tank simán körbelőhető vele), a TV rakétája is bugosabb(gyakrabban sül be, nehezebben is irányítható), de gondolom ezeket nem kell ecsetelnem Nektek), de majd meglátjuk mi sül ki belőle.
    Egyébként kezdetben jobban szerettem a MEC-helit(nem lógott bele a gunner feje a képbe, a hangja is jobban tetszett(ezzel még ma is így vagyok), meg az egész ütősebben, félelmetesebben néz ki, nem úgy mint az a mű Cobra, amely úgy néz ki mint egy játékmasina. Meg ezt a srácot is csak abban láttam korábban. Lehet, azóta ő is rájött a hibáira.

Bár tartok tőle, hogy nem a legjobb ellen kellene erőltetni ezt az ócskavast(meg már vagy fél éve nem is vezettem ezt a "típust"), így a saját épségem érdekében remélem, hogy legközelebb én leszek amcsi. De a legjobban azt sajnálom hogy nincs két Cobra, vagy akárcsak két hasonló képességű heli is, amivel fair küzdelmet vívhatnánk. Így egyikőnk mindenképpen handicappel indul.

Szóval nagyon fenem rá a fogam, tehát ha minden jól megy az elkövetkező napokban összecsap "mester" és "tanítványa". Úgyhogy szúrkoljatok!
    (Bár a fenti okok miatt egyértelmű győztest sehogy sem lehet majd kihírdetni, akármi is lesz a vége.)
  • Boxer HUN
    A szerverek nevei a keresőben fehér. Ha más verzió, akkor piros. Nem??
  • schrank
    nincs és a ranked rendszer az milyen
  • schrank
    kék de ezt a reklómokból is ki lehet találni
  • schrank
    "Durva példa: Ha minden szerver átáll EF -re, az alapgém nultiban használhatatlanná válik!" nnna ez pont egy olyan dolog amitől nem kell félni
  • Boxer HUN
    A szerverkereső milyen szinnel jelöli az EF- es szervert???
  • uHs Gerzson
    2* magasabb a Challenger 2 mint a T-90 ez nagy hátrány a harcban igaz nem mindegy a sebbzés és a páncél ;)
  • mesor
    "NEM LEHET BECSAPNI."
    Olyan rendszer nincs amit ne lehetne megkerülni!
  • Robogo
    Grat.
  • VeNYLaci
    Köszi a gyakot, tanulságos volt! :)
  • Hatt
    VéNY vs 7th
    107 - 473

Köszönjük a meccset, azt hiszem veletek is kell még gyak, nagyon jók vagytok.
  • Hatt
    grat
  • Pharaoh
    Nem csak ledob a szerver, ha egy EF-es pálya jön?
  • leveskocka
    grat:)
  • ERykk
    grat
  • Robogo
    GBC vs MAD 32-es CB ladder.Első 32-es ladder warunk.
    Karkand:
    297-216
    253-260
    Sarki:
    279-248
    342-228
    ---------
    1171-952

Nagy mázlijuk volt,mert a sarkin utolsó körbe minden zászló a milyénk volt és 1 emberük élt 342-228 ticketnél,de sajna nem tudtuk megölni és letelt az idő.:(
    Jah és karkand első körbe is minden zászló a milyénk volt amcsi oldalon,de akkor is letelt az idő és nem tudtuk lepörgetni őket.:(
    De GG volt!