172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #67901

-
crow #67900 oké -
160huf 1 napra regisztráció. smsweb. Én is ezt tettem:) egyszerre 1 szálon lehet rola tölteni szal elösszőr a barátok de nekik se lesz elég az idő szal. erről ennyit -
crow #67898 Aha, befizetsz, mi?
Köszi...
-
wanadoo.atw.hu
regisztrálsz, befizetsz, letöltesz:) -
crow #67896 Izé...
Más is megkaphatja a címet?
-
"na mellik kezemben van a töltény, amivel pár év múlva agyonlőlek guantamnamóban?" 
-
elküldöm Priviben -
ly -
ok, du. jelentkezek at FTPért 
-
Az:) adok neked FTP-t és szedd le:) Már most mocsok sok a szerver:) A Hangok meg vazze EAX-al istenkiráj 5.1ben:) -
hm...megnéztem a videoját, elég faszának tűnik...és csak 6ropi...II VH rules...
-
Meglehet, viszont ez tetszik. OFP is tetszett a maga idejében.
Ennek a játéknak legalább nincs műanyag hatása. -
ha annyira akartad volna az ilyesmit akkor ofp-nél
-
Nah megvan a BF2 utódja:) RO
bye bye BF2 -
nnna persze jóhogy nem már autóvezető oktató hamár transzportkirály 
- nnna gyerekek ki akar rosszalkodni schrank bácsival

-
mér, nem tanár vagy?
taniccs, mester!!!!!

-
imádom ahogy így szeretjük egymást, gyerekek 

én nem dombornyomású tejjesen hétköznapi, gagyiszínű sima maestro kártyámmal úgy szoktam neten vásárolni, hogy kérek a banktól egy 48 óráig használható virtuális számlaszámot, amivel eddig minden műxött...
nem mintha a juroforszot meg akarnám venni
-
mit puffogsz engem letanároznak a mai napig pedig ha tudnák hogy ... 
-
remélem a kártyával kapcsolatban nincs igazad.az ügyéntözö annyit mondott hogy csak a szerencse játék oldalak vannak letiltva a többinek müködni-e kell! -
Landor #67881
-
jaj! azért pénz még marad a számlán:)KICSIT LASSAN ESETT LE:) -
ugye ezt nem nekem irtad mert én csak tanácsot szerettem volna adni -
Te honnan veszed hogy en boltban dolgozom? :) Egy ingatlanos cegnel vagyok programozo, te szerencsetlen ;)) -
miért is???talán ennyire hülye lehetek?mindent ugy csináltam ahogy kell(persze ebben segitettek)elismerem sokmindenhez hülye vagyok pl igy neten sem vásároltam még. -
madvi #67876 Az is megérdemli aki úgy minősít másokat, hogy lövése sincs a körülményekről. Amúgy rohadt frappáns voltál pajti! Ha érdekel, pár sorban leírhatnám, hogy miért nem játszottam az elmúlt akárhány hónapban. BÁR ROHADTUL SEMMI KÖZÖD NINCS HOZZÁ VAZZE. Értve vagyok??????????????? -
Landor #67875 Na várjálmár Kari... Az ügygyfélszolgalatos picsa KIPRÓBÁLTA?
Azaz egy NŐSTÉNY VÁSÁROLT a kártyáddal?
Hát én most a helyedben gyorsan elgondolkoznék hogy miért is nem tudsz vásárolni... 
-
tudsz róla hogy h csak a hungary-t pipálod ki akkor nem mutatja a fél világot mert csak nálunk munkaszüneti nap márc.15 hétfőig nem mennek isibe a kis
-ök
-
nem szoltam be neki ugy álltalában ez a véleményem -
tumultus van -
ne szóljál be a meownak mert ha véletlenül náluk fogsz vásárolni majd blueray címszó alatt rádtukmál egy nagyflopit 30K-ért szegény berci206-ot lehúzta egy negyed terrás vinyóval 
-
a Faq mindenre választ ad,(nem lámáz le,nem néz hülyének)mint egyesek ebben a forumban ha az ember meg mer valamit kérdezni, -
aki fél éve nem játszott az meg is érdemli 
amúgy meg mi ez a nagy tömörülés a szervereken megint szénszünet van az isiben
-
madvi #67868 thx -
faq -
Telefonkartya b+ :D -
madvi #67865 Hali!
Bocs a veriláma kérdésért, de miért lehet az, hogy ha az AllSeeing Eye-al kapcsolódok magyar szerverre, akkor a játék indulásakor nem tölti automatikusan a magyar szerver pályáját, hanem vár és csak a jobb alsó sarokba klikkelve lép tovább, akkor is csak jó idő múlva, mintha végigfutna mégegy szerver scennelés?
A megoldás biztos tök 1szerű, bár én nem tudom...:(
Utoljára múlt év októberben játszottam, akkor simán ment a belépés a magyar szerverekre az ASE-val.
Válaszotokat előre +köszönve,
madvi -
Jo. Akkor kellemes vasarlast. -
GameOverrr #67863 Figyelem ez megint ÉN vagyok!!! Szóval akit nem érdekel -és esetleg nem tűnt volna fel neki, hogy én vagyok- annak felhívnám a szives figyelmét, hogy gyorsan hagyja abba az olvasást és ugorjon a következő hozzászólásra! Együttműködésüket köszönjük! 
Igen valószínűleg ő lesz az. Most is játszik. Gondolom melegít a demóra. Melegítsen is! Ugyanis kielemeztem a statját, úgyhogy legközelebb én leszek lépéselőnyben hozzá képest. És akkor visszaküldöm neki a nyavajás TV-rakétáit.

Legalálábbis remélem.
-
kedves "barátom"megfelelö informáciokkal rendelkezem arrol hogy a birtokomban levö dombor nyomatu master carddal lehet neten is vásárolni(a kedves ügyintézö hölgy ki is probálta és ott müködött!!