172102
  • FlatlineHun

• crow
    oké
  • Hatt
    160huf 1 napra regisztráció. smsweb. Én is ezt tettem:) egyszerre 1 szálon lehet rola tölteni szal elösszőr a barátok de nekik se lesz elég az idő szal. erről ennyit
  • crow
    Aha, befizetsz, mi?
    Köszi...
  • Hatt
    wanadoo.atw.hu
    regisztrálsz, befizetsz, letöltesz:)
  • crow
    Izé...
    Más is megkaphatja a címet?
  • koschwarz
    "na mellik kezemben van a töltény, amivel pár év múlva agyonlőlek guantamnamóban?"
  • Hatt
    elküldöm Priviben
  • Hatt
    ly
  • Mersant
    ok, du. jelentkezek at FTPért
  • Hatt
    Az:) adok neked FTP-t és szedd le:) Már most mocsok sok a szerver:) A Hangok meg vazze EAX-al istenkiráj 5.1ben:)
  • Mersant
    hm...megnéztem a videoját, elég faszának tűnik...és csak 6ropi...II VH rules...
  • Hatt
    Meglehet, viszont ez tetszik. OFP is tetszett a maga idejében.
    Ennek a játéknak legalább nincs műanyag hatása.
  • schrank
    ha annyira akartad volna az ilyesmit akkor ofp-nél
  • Hatt
    Nah megvan a BF2 utódja:) RO
    bye bye BF2
  • schrank
    nnna persze jóhogy nem már autóvezető oktató hamár transzportkirály
    - nnna gyerekek ki akar rosszalkodni schrank bácsival
  • koschwarz
    mér, nem tanár vagy? taniccs, mester!!!!!
  • koschwarz
    imádom ahogy így szeretjük egymást, gyerekek

én nem dombornyomású tejjesen hétköznapi, gagyiszínű sima maestro kártyámmal úgy szoktam neten vásárolni, hogy kérek a banktól egy 48 óráig használható virtuális számlaszámot, amivel eddig minden műxött...

nem mintha a juroforszot meg akarnám venni
  • schrank
    mit puffogsz engem letanároznak a mai napig pedig ha tudnák hogy ...
  • FCH kari
    remélem a kártyával kapcsolatban nincs igazad.az ügyéntözö annyit mondott hogy csak a szerencse játék oldalak vannak letiltva a többinek müködni-e kell!
  • Landor
  • FCH kari
    jaj! azért pénz még marad a számlán:)KICSIT LASSAN ESETT LE:)
  • FCH kari
    ugye ezt nem nekem irtad mert én csak tanácsot szerettem volna adni
  • Me0w
    Te honnan veszed hogy en boltban dolgozom? :) Egy ingatlanos cegnel vagyok programozo, te szerencsetlen ;))
  • FCH kari
    miért is???talán ennyire hülye lehetek?mindent ugy csináltam ahogy kell(persze ebben segitettek)elismerem sokmindenhez hülye vagyok pl igy neten sem vásároltam még.
  • madvi
    Az is megérdemli aki úgy minősít másokat, hogy lövése sincs a körülményekről. Amúgy rohadt frappáns voltál pajti! Ha érdekel, pár sorban leírhatnám, hogy miért nem játszottam az elmúlt akárhány hónapban. BÁR ROHADTUL SEMMI KÖZÖD NINCS HOZZÁ VAZZE. Értve vagyok???????????????
  • Landor
    Na várjálmár Kari... Az ügygyfélszolgalatos picsa KIPRÓBÁLTA? Azaz egy NŐSTÉNY VÁSÁROLT a kártyáddal? Hát én most a helyedben gyorsan elgondolkoznék hogy miért is nem tudsz vásárolni...
  • schrank
    tudsz róla hogy h csak a hungary-t pipálod ki akkor nem mutatja a fél világot mert csak nálunk munkaszüneti nap márc.15 hétfőig nem mennek isibe a kis -ök
  • FCH kari
    nem szoltam be neki ugy álltalában ez a véleményem
  • FCH kari
    tumultus van
  • schrank
    ne szóljál be a meownak mert ha véletlenül náluk fogsz vásárolni majd blueray címszó alatt rádtukmál egy nagyflopit 30K-ért szegény berci206-ot lehúzta egy negyed terrás vinyóval
  • FCH kari
    a Faq mindenre választ ad,(nem lámáz le,nem néz hülyének)mint egyesek ebben a forumban ha az ember meg mer valamit kérdezni,
  • schrank
    aki fél éve nem játszott az meg is érdemli
    amúgy meg mi ez a nagy tömörülés a szervereken megint szénszünet van az isiben
  • madvi
    thx
  • Me0w
    faq
  • Me0w
    Telefonkartya b+ :D
  • madvi
    Hali!

Bocs a veriláma kérdésért, de miért lehet az, hogy ha az AllSeeing Eye-al kapcsolódok magyar szerverre, akkor a játék indulásakor nem tölti automatikusan a magyar szerver pályáját, hanem vár és csak a jobb alsó sarokba klikkelve lép tovább, akkor is csak jó idő múlva, mintha végigfutna mégegy szerver scennelés?
    A megoldás biztos tök 1szerű, bár én nem tudom...:(
    Utoljára múlt év októberben játszottam, akkor simán ment a belépés a magyar szerverekre az ASE-val.
    Válaszotokat előre +köszönve,
    madvi
  • Me0w
    Jo. Akkor kellemes vasarlast.
  • GameOverrr
    Figyelem ez megint ÉN vagyok!!! Szóval akit nem érdekel -és esetleg nem tűnt volna fel neki, hogy én vagyok- annak felhívnám a szives figyelmét, hogy gyorsan hagyja abba az olvasást és ugorjon a következő hozzászólásra! Együttműködésüket köszönjük!

Igen valószínűleg ő lesz az. Most is játszik. Gondolom melegít a demóra. Melegítsen is! Ugyanis kielemeztem a statját, úgyhogy legközelebb én leszek lépéselőnyben hozzá képest. És akkor visszaküldöm neki a nyavajás TV-rakétáit. Legalálábbis remélem.
  • FCH kari
    kedves "barátom"megfelelö informáciokkal rendelkezem arrol hogy a birtokomban levö dombor nyomatu master carddal lehet neten is vásárolni(a kedves ügyintézö hölgy ki is probálta és ott müködött!!