172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

-
[HTS]vs.[PCEF]
677-44
2 szabályos kört játszottunk, a harmadikban 4-en maradtak a nyolcból,és tankkal jöttek, pedig infantry szabályok szerint toltuk.GRAT PCEF, megmutattátok magatokat! -
Szóval nemtudja meg lehet-e venni Pay Pal -lal a BF2:EF-et????????????? -
Eltárolni eltod,lekell szedned az EA Downloadert és az EA-s felhasználó neved megőrzi amelyik játékot(kat) megvettél.Csak elne veszísd a Felhasználó neved és jelszavad mert akkor bukta,és akkor ciki lesz mint nekem Steam -mel 8Szerencsére megtaláltam az Account-omat a szemetes kukában egy papíron :))
-
figyi ha letöltöm akkor nemtudom eltárolni valahova esetleg kiirni?? -
spatrik,ne vedd meg.Elötte vedd meg a teljes BF2-t lehet hogy peccselni fogja mint az SF-nél és akkor nagyon megszívod,mivel most nemtod vissza vinni a boltba -
Csá,tudtok olyan oldal ahol meglehet venni a BF2:Euro Force-t Pay Pal -lal??
Mert a faterom nem hajlandó odaadni a kártyáját ha nem Pay Palosan veszem meg.
Plíz Help.
És az EA Site-on meg csak a kártya tipust lehet beállítani Pl.: Viza,Master Card STB. -
spatrik #68049 öö nem tudjátok hogy az EA fizetésnél elfogad Junior bankkártyát?(ha már az eredeti tört az Euro Force-ot és az Armored Fury-t megvenném) -
Multiba miért botokkal akarsz játszani? -
ma1x #68047 Hi!
Megvettem a játékot, de így se találok olyan beállítást, hogy multiba lehetne botokat betenni. Ezt nemértem, ha meg van írva a játékba, mert singleben vannak botok, akkor multiban mért nincs? Vagy csak én vagyok béna hogy nem találtam meg?? -
ok,lehet nem kerul annyiba,de az elozo hsz-emet olvasd vissza:)nem szeretem a netes bizniszt...olyan kartyat neztem,ami kulon van a folyoszamlatol,ugyanis elegge zokon vennem,ha a kis fizum eluszna...ha ket kartyam van,akkor kicsit rugalmasabb a dolog,elotte utalok x forintot...a fo folyoszamlamat SEMMILYEN korulmenyek kozott nem hasznalnam neten... -
épp nézegetem talán a leg jobb a cib és a Raiffeisen Bank feltételei
-
HORDA TESZT SZERVER ELKÉSZÜLT!
Ma 19:00-tól mindenki jöjjön aki tud, mert szeretnénk kipróbálni mennyi embert bír el a szerver!!
Csapatok, publicosok mind1, csak minél többet legyünk!
195.228.74.105
port: alap
jelszó nincs -
Cibnél 800Ft az éves díj! (internet kátya) -
szivi,ugy gondolom hogy inkább be mék egy botba oszt megveszem 4ezresér -
GSJinn #68041 Nem tudom de ugylátom egyre jobban terjednek Magyarországon a netes tranzakciok. Sokminen már olcsobb is neten mint egyébként. Ebböl kiindulva nem jön rosszul egy dombornyomásos. Amugy nem olyan megterhelö átcserélni a jelenlegit egy domborosra. Ugyanis évesdij kb 2000 + havi 150 ft és máris van egy domborosod. Semmi 5000 plusz... LOOL. Talán tájékozodj mielött beirogatsz butaságokat.... Persze van drágább is, meg ahol 50000 letét is kell. De gondolom a legolcsobb is megfelel mindenkinek. Amugy a #68033 hsz -nél találhato linket ajánlom figyelmedbe. -
Hm még nemtaláltam meg se a cdgalaxisnál, se az Automexnél, se az 576 nál a Euroforce-ot
Hol látta,vette az a kölök ??, vagy csak szivatás az egész??
-
neztem,koszi
:)
-
most olvastalak 
valasz ide #68024
.masreszt,en eleve a folyoszamlaban sem bizom,a netes bizniszben plane.pl.:kedvenc bankod weblapjat megnyitod.beirod kodot.aztan konnekson problem.aztan ujra.itt mar semmiu gond.ilyenkor eloszor egy al-weblapot nyitottal meg,es valaki maris ismeri a kododat...persze lehet,hogy telleg konnekson error volt:) -
némeik kártyánál elég gatyás feltételek vannak,a link amit benyomtam tartalmazza azokat is -
nos igen...csak akinek nincs olyan kartyaja,amivel vasarolhat a neten,annak szerinted megeri csak ezert csinaltatni?a jatek 10 euro(kb 2600ft) a kartya csinaltatasa bankonkent valtozo,de nekem otp van ott egy dombor kb 5 rugo+az eves dij kb 3000.namarmost en nemigen fogok a kozeljovoben interneten vasarolni,ezert meg nem eri meg,mert kisse sokba kerulne a jatek:) -
nekem 1234561401321526326pont és a f@szom kilesz-ek:) -
előfordulhat, hogy valaki azért veszi meg boltban, mert véletlenül nincs megfelelő kártyája -
ha esetleg valakit érdekelneten használhato bank kártyák -
Ez is van vagy 300 mega... -
Vagy: SF, 1.1->1.12, 1.12->1.2, 1.2->1.21. -
Nem, mert az SF az 1.1-es patchet rakja fel, a 16MBos patch pedig az 1.2-ről javít 1.21-re. Ha felraktad az SF-et, akkor a teljes 1.21-es patch fel kell rakni újra. -
de ahhoz nem elég a 16mbos?
-
GameOverrr #68028 Én úgy tudom, hogy igen, vagyis az SF feltelepítése után a patch-et is fel kell tenni megint. -
fönt van alap bf2, patchelve van a 365mbos patchel. fel szeretném tenni az sf-et, és ha felteszem akkor megint patchelnem kell a 365mbossal vagy mitk ell csinálni? -
HORDA TESZT SZERVER ELKÉSZÜLT!
Ma 19:00-tól mindenki jöjjön aki tud, mert szeretnénk kipróbálni mennyi embert bír el a szerver!!
Csapatok, publicosok mind1, csak minél többet legyünk!
195.228.74.105
port: alap
jelszó nincs -
Örülnék, ha nem lámáznál, ez is csak téged minősit... -
GSJinn #68024 Ugye én megmondtam hogy meglehet venni a boltban.... És azt is hogy kb 4000 lessz.... Szoval ennyit arrol hogy az EA -nál mit mondanak és annak szöges ellentéte van mindig. Pénzkeresés szempontjábol tökre logikus lépés volt, és ugyis lessz egy csomo olyan nem éppen megfontolt bf-es aki botban veszi meg. Amugy a leghülyébb dolog ezek alapján botban megvenni. Mert! :ugylátom drágább , de mégis ugyan ott lessz az ember és ugyan azt kell tegye mint a online fizetésnél. Ergo tökre nem éri meg egy dobozért meegvenni boltban. -
Jaja a Mediamarkt-ban még a bf2-is 12400ft
-
nnna médimárk az tuti nem adja 5K alatt azok kecsegek
-
jah, igen, szerintem mediamarktban vagy 576-ban érdemes próbálkozni, vagy cd galaxisban -
McKalton #68020 Azt nem írta. Szal nem tudom. Egyébként a battlefield.hu fórumába írta be vki. -
Mester01 #68019 Most voltam nem látam..
-
valszeg minden olyan üzletben, ahol egyébként mindenféle más játékszoftvert lehet kapni, ajánlom a teszkót
-
Mester01 #68017 Hol lehet megveni és mennyiért?