172102
  • mNzJean
    de ezt ugye nem gyalogosan? mert ha igen akkor minden elismerésem.
  • Jancsik
    tesóm eléggé hozzá értő, minden nap rendbe van téve, vírusírtás, töredezettségmentesítés meg minden naponta 2*. Rendbe van téve.
    Attól lehet hogy a tápegység öreg, mert néha be sem tölt a gép és a vinyó se kap mindíg elég áramot? tesóm ezt mondja
  • Polemius
    Ha nem maga a szerver okozza, akkor valami nagyon el van cseszve azon a gépen.
    Talán nem kéne szexoldalakat nézegetni, hogy tele legyen a gép adware-től vírusokig mindennel.
    Esetleg kérj meg valami hozzáértő ismerőst, tegye rendbe.
  • GameOverrr
    Milyen "fantasztikus teljesítményről"? Miről beszélsz?

(Ezt most hoztam össze septiben, direkt Neked. Bár ezek tényleg nagyon kezdők lehettek, szinte szégyellem magam.)
  • GameOverrr
    Lol a múltkor milyen jól szórakoztam egy beszóláson. A vesztes csapat első helyezettje a következő kör elején beírta az övéinek(say to all-lal):
    "Én vagyok az első, ti mind lúzerek vagytok."
    Tény és való, hogy a csapattársai elégé el voltak maradva tőle. De akkor is remek vezető lenne belőle. Ez aztán ért a motíváláshoz!
  • mNzJean
    hát az ati kártyákat nem szereti annyira az biztos , meg az 1.2 es patch óta is sokan panaszkodnak ,főleg az atisok .
  • Zs0lt1
  • Jancsik
    hy, konfigom: Intel pentium 2500, Ati Radeon 9800pro, 2*512 DDr.
    És ezzel a konfiggal a játék 64es szerveren nagyon akad, kb 10-15 Fps, diavetítés az egész, és már nincs mit levenni a grafikán, mert 800*600 tök lowon próbálom, akkor sem jó. És 32es szerveren is akadozik, Pedig Mikor megjelent a játék ment 64es szerveren is rendesen, sőt majdnem mediumon ment 32es szerveren.
    Akkori konfiom: Amd 2500+, Ati 9800pro, 2*512ddR, és az alaplapot nem tudom, de most másik van már, Lehet hogy a mostani Konfigom Cseszte el?
  • GameOverrr
  • petersz
    Közben rájöttem, hogy igen. Csak azért érdekelt, mert lehúztam a eurot (mastercard), de közben bizonytlankodtam ezzel a GameSpy névvel, azt hittem regisztrálnom kell még külön valahol.
  • Zs0lt1
    np ;-)
  • schrank
    - halott a fantasztikus teljesítményedről
    - meg akarja mutatni hogy már nem csak demo szerverek vannak
  • GameOverrr
    Értem, köszönöm!
  • Zs0lt1
    sztem valahogy véletlenszerűen meghív embereket.
  • GameOverrr
    Vagy csak tök ismeretlenül hívogat mindenkit a drága?
  • GameOverrr
    Köszönöm, de nekem nem az angollal volt problémám, hanem csak azt nem értem, hogy ki az a user#1431595? Honnan ismer ő engem?
  • Zs0lt1
    egy user#1431595 nevű fickó meghívott a szerverére játszani bf2-t.
    ha akarsz menni a szerverre, akkor Join this game.
    ha nem, akkor ignore the invitation, ha azt akarod, h ne zaklassanak ilyen meghívásokkal, akkor kattints az always ignore ... gombra.
  • ma1x
    Itthon van netem és itt csak hetente 1-2 napot vagyok. Koliban meg tudnánk többen lanba nyomni botok ellen, magában 6-an nincs sok értelme a bf2-nek:)

Ha vki tud esetrleg rá megoldást, az jó lenne!
  • GameOverrr
    Éppen az ASE-ben ügyködtem, mikor bevillant ez az ablak:

Ez mi? Ki hív meg, hova és miért(pont engem)?
    Thx.
  • petersz
    Landor, ez a downloads info menünpont alatt a GameSpy account nevet jelenti?
  • badsec
    Köszönjük mindenkinek, aki eljött ma este a szervertesztre! Úgy tűnt, hogy egyáltalán nem laggol, stb. Egyelőre csak a Bf2cc daemon halt be valamiért és nem lehet vele csatlakozni. De majd ezt is megoldjuk valahogy! Még 1x köszi mindenkinek!
  • Zs0lt1
    attól, hogy ő köcsög, neked nem kell annak lenned már bocs.
  • item
    Egész jó a HORDA szervere, csak ne lennének olyan idióták akik direkt TK-z nak, tiszta ideg vagyok ezektől! Meg olyan sunyi majmok akik lelövik az embert mert ő akar beszálni a repülőbe!
    Amúgy ha beindul egész jó kis szerver lesz!
  • schrank
    étkezési utalványt elfogadnak ? vagy azért még nem olyan hülyék
  • Mester01
    Köszönöm.
  • DonC
    3850 a mediamarktban
  • Sunyi RóKA
    Hali keresek 1 embert aki hamachin keresztül akar velünk jáccani Valaki jöjjön pls
  • bandika64
    KÖSZ SZÉPEN!!!
  • mesor
    Te meg miért kötsz bele állandóan a HTS-be!
    Jó lenne ha befejeznéd mert már engem is kezd irrítálni...
  • OneillSG
    Na jó akkor nem! Ahogy a tanult kolléga mondta...
  • OneillSG
    De ha jól emlékszem akkor meglehet..
  • Verzoo
    NEEEEEEEEEEEEEEEM LEEEEEEEEEHEEEEEEEEEEEEET BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • OneillSG
    Euro Force Na ide menj fel BUY NOW! Aztán jelentkezz be a bf2 accountoddal, utána kiderül, hogy megtudod-e venni Pay Pal-al. Én nem tom mert mastercardal fizettem...
  • Running
    Kussoljál most már be, fejezzed be a pattogást, mert kezdelek uncsizni..
  • bandika64
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MON DJÁTOK MÁR HOGY MEGLEHET-E VÁSÁROLNI A EURO FORCE-t PAY PAL -lal VAGY NEM!!!!!!!!!!!!
    Kezdek becsavarodni!!!
  • Deqwator
    Nem tudnak veszíteni.
  • bandika64
    Ez LOL lehetett,de segítenétek??
    Egyébként nincs Ranked serveretek?
  • ERykk
    Nem, de ezt muszály volt beírnom:)ja és a többszöri kurvaanyázás és csiterezéss megvolt, mint pl k*rvaszájátezhogylőugrálva?
    mekkoracsiterekvagytokb*sszatokmeg
    stb
  • bandika64
    NAh,látom vagytok itt.Elárulnátok hogy megtom e venni a BF2:EF-et Pay Pal lal?? Ha igen azt hol tom beállítani amikor az EA-n megakarom venni
  • Jancsik
    és ti csak pcef ellen tudtok játszani? 8)