172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
de ezt ugye nem gyalogosan? mert ha igen akkor minden elismerésem. -
tesóm eléggé hozzá értő, minden nap rendbe van téve, vírusírtás, töredezettségmentesítés meg minden naponta 2*. Rendbe van téve.
Attól lehet hogy a tápegység öreg, mert néha be sem tölt a gép és a vinyó se kap mindíg elég áramot? tesóm ezt mondja -
Polemius #68095 Ha nem maga a szerver okozza, akkor valami nagyon el van cseszve azon a gépen.
Talán nem kéne szexoldalakat nézegetni, hogy tele legyen a gép adware-től vírusokig mindennel.
Esetleg kérj meg valami hozzáértő ismerőst, tegye rendbe. -
GameOverrr #68094 Milyen "fantasztikus teljesítményről"? Miről beszélsz? 

(Ezt most hoztam össze septiben, direkt Neked.
Bár ezek tényleg nagyon kezdők lehettek, szinte szégyellem magam.)
-
GameOverrr #68093 Lol a múltkor milyen jól szórakoztam egy beszóláson. A vesztes csapat első helyezettje a következő kör elején beírta az övéinek(say to all-lal):
"Én vagyok az első, ti mind lúzerek vagytok."
Tény és való, hogy a csapattársai elégé el voltak maradva tőle. De akkor is remek vezető lenne belőle. Ez aztán ért a motíváláshoz!

-
hát az ati kártyákat nem szereti annyira az biztos , meg az 1.2 es patch óta is sokan panaszkodnak ,főleg az atisok . -
-
hy, konfigom: Intel pentium 2500, Ati Radeon 9800pro, 2*512 DDr.
És ezzel a konfiggal a játék 64es szerveren nagyon akad, kb 10-15 Fps, diavetítés az egész, és már nincs mit levenni a grafikán, mert 800*600 tök lowon próbálom, akkor sem jó. És 32es szerveren is akadozik, Pedig Mikor megjelent a játék ment 64es szerveren is rendesen, sőt majdnem mediumon ment 32es szerveren.
Akkori konfiom: Amd 2500+, Ati 9800pro, 2*512ddR, és az alaplapot nem tudom, de most másik van már, Lehet hogy a mostani Konfigom Cseszte el? -
GameOverrr #68089 
-
petersz #68088 Közben rájöttem, hogy igen. Csak azért érdekelt, mert lehúztam a eurot (mastercard), de közben bizonytlankodtam ezzel a GameSpy névvel, azt hittem regisztrálnom kell még külön valahol. -
np ;-) -
- halott a fantasztikus teljesítményedről 
- meg akarja mutatni hogy már nem csak demo szerverek vannak
-
GameOverrr #68085 Értem, köszönöm!
-
sztem valahogy véletlenszerűen meghív embereket. -
GameOverrr #68083 Vagy csak tök ismeretlenül hívogat mindenkit a drága?
-
GameOverrr #68082 Köszönöm, de nekem nem az angollal volt problémám, hanem csak azt nem értem, hogy ki az a user#1431595? Honnan ismer ő engem? -
egy user#1431595 nevű fickó meghívott a szerverére játszani bf2-t.
ha akarsz menni a szerverre, akkor Join this game.
ha nem, akkor ignore the invitation, ha azt akarod, h ne zaklassanak ilyen meghívásokkal, akkor kattints az always ignore ... gombra. -
ma1x #68080 Itthon van netem és itt csak hetente 1-2 napot vagyok. Koliban meg tudnánk többen lanba nyomni botok ellen, magában 6-an nincs sok értelme a bf2-nek:)
Ha vki tud esetrleg rá megoldást, az jó lenne! -
GameOverrr #68079 Éppen az ASE-ben ügyködtem, mikor bevillant ez az ablak:
Ez mi? Ki hív meg, hova és miért(pont engem)?

Thx. -
petersz #68078 Landor, ez a downloads info menünpont alatt a GameSpy account nevet jelenti? -
Köszönjük mindenkinek, aki eljött ma este a szervertesztre! Úgy tűnt, hogy egyáltalán nem laggol, stb. Egyelőre csak a Bf2cc daemon halt be valamiért és nem lehet vele csatlakozni. De majd ezt is megoldjuk valahogy! Még 1x köszi mindenkinek!
-
attól, hogy ő köcsög, neked nem kell annak lenned már bocs. -
Egész jó a HORDA szervere, csak ne lennének olyan idióták akik direkt TK-z nak, tiszta ideg vagyok ezektől!
Meg olyan sunyi majmok akik lelövik az embert mert ő akar beszálni a repülőbe! 

Amúgy ha beindul egész jó kis szerver lesz!
-
étkezési utalványt elfogadnak ? vagy azért még nem olyan hülyék
-
Mester01 #68072 Köszönöm. -
3850 a mediamarktban -
Hali keresek 1 embert aki hamachin keresztül akar velünk jáccani Valaki jöjjön pls -
KÖSZ SZÉPEN!!! -
Te meg miért kötsz bele állandóan a HTS-be!
Jó lenne ha befejeznéd mert már engem is kezd irrítálni... -
OneillSG #68067 Na jó akkor nem!
Ahogy a tanult kolléga mondta...
-
OneillSG #68066 De ha jól emlékszem akkor meglehet.. -
Verzoo #68065 NEEEEEEEEEEEEEEEM LEEEEEEEEEHEEEEEEEEEEEEET BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
OneillSG #68064 Euro Force Na ide menj fel BUY NOW! Aztán jelentkezz be a bf2 accountoddal, utána kiderül, hogy megtudod-e venni Pay Pal-al. Én nem tom mert mastercardal fizettem... -
Kussoljál most már be, fejezzed be a pattogást, mert kezdelek uncsizni..
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MON DJÁTOK MÁR HOGY MEGLEHET-E VÁSÁROLNI A EURO FORCE-t PAY PAL -lal VAGY NEM!!!!!!!!!!!!
Kezdek becsavarodni!!! -
Deqwator #68061 Nem tudnak veszíteni.
-
Ez LOL lehetett,de segítenétek??
Egyébként nincs Ranked serveretek? -
Nem, de ezt muszály volt beírnom:)ja és a többszöri kurvaanyázás és csiterezéss megvolt, mint pl k*rvaszájátezhogylőugrálva?
mekkoracsiterekvagytokb*sszatokmeg
stb -
NAh,látom vagytok itt.Elárulnátok hogy megtom e venni a BF2:EF-et Pay Pal lal?? Ha igen azt hol tom beállítani amikor az EA-n megakarom venni
-
és ti csak pcef ellen tudtok játszani? 8)