172102
  • Running
    Mármint melyik színre gondoltál?
  • Mersant
    strand feeling, bár 0,2 sec nézegetés után már nagyon vakít
  • schrank
    "látják kedves honfitársaim ilyen színű az új SG oldal"
  • Me0w
    Üdv az SGTeam oldalán! Adataid (IP: 195.38.112.230, Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)) loggolva lettek.

Latom nem tagadod meg a AVH-s multad
  • schrank
    "overall small-arms accuracy" ezek szerint találatnak számolja lásd a grafikonom amióta (1 hónap) support-tal lövök minden olyan járművet(heli, kocsi, csónak, repülő) amit sebez azóta ez az érték meredeken ível felfelé
  • koschwarz
    fogalmad sincs miről beszélsz
  • Verzoo
    Borzalmas ez a kék
  • Crem

Nem sértésként, de a "dizájnert" rugd ki...
  • Polemius
    Mivan, kitiltottak az összes magyar szerverről?
  • PannonRobi
    Sziasztok!
  • Borg
    Megújult az SG Team HQ!

Az új oldal immár ezen a címen érhető el: http://team.sg.hu

(A régi címről is megy még.)
  • Nagydög
    Duma, kiseger, duma!
  • Looserke
    akkor világosíts fel légszi...
  • koschwarz
    meg is adtad a választ
  • Looserke
    Miért van az, hogy ha a szerverkeresőben olyan szerverre megyek, ami linuxos, vagy éppen 64 bites, akkor a Verify Client Data csak pár másodperc és egyből tudok Joinolni, de ha sima jelű szerverre megyek akkor vagy 1,5 percet tököl a Verify-vel????
  • Yan
    Joe-t álcáztuk tegnap. ;)
    jó lesz az új szerveretek, nem sok (0) laggal találkoztam/tunk.
  • Boxer HUN
    Loller.... Nekem 2600Ft -ba került (€) és még csak ki sem kellett tennem a lábam a lakásból. Ennyit a Media Markt -ról...
  • haxoror
  • ERykk
    Én viszont már láttalak
  • koschwarz
  • Nashville
    Szevasztok srácok!

Kb. 5800 hozzászólással előbb írtam ide utoljára , de olyan segítőkészek voltatok, hogy mindenképpen szeretném veletek megosztani, hogy végül mire jutottam a BF1942 hangrecsegésével kapcsolatban.
    Végül beszereztem egy SoundBlaster Live! 5.1 hangkártyát és minden probléma megoldódott, tehát az integrált AC97 nem bírta a strapát. Mással tökéletesen működött, de a BF1942 nem tetszett neki.
    Azóta a hangminőség fullosra van állítva és minden tökéletes! Köszönet nektek a fiam nevében is a jótanácsokért!
    Ha egy pár évvel fiatalabb lennék, szívesen bekapcsolódnék aktívabban is a fórumotokba. Néha azért benézek, és ha elakadok a BF2- ben, kérdezni is fogok, de nehéz lépést tartani veletek...ez a köszönet csak egy "porszem" a hozzászólás-tengerben...
    További jó csatázást!
  • Gundark1234
    Ezt inkább ne mondd. Épp a minap (asszem pénteken puffantottál le kétszer is az egyik magyar rankedon. Persze ha te vagy GBC-Jancsik. Ha nem, annál jobb.
  • Running
    Reggelt, be vannak nőve a szemeim, az nagy baj?

Köszönkük szépen az RDHA-nak a tegnapi gyakot, szerintem elég jó kis pifi-pufi volt...egyetlen gondom, hogy joebácsit nem találtam sehol, pedig úgy puskavégre kaptam volna.
  • Jancsik
    nem is láttál játszani, addíg ne szólj be, magyarra nem járok, mert ott nem tud senki játszani, csak spawnkempelni
  • Nagydög
    Ez titanok harca leend. En majd csak itt uldogelek, es figyelem a csatatokat. Egyebkent amit mostanaban lattam Daneetol a szervereken, az teljesen normalis jatek. Rolad meg nem sok jot hallani.
  • Jancsik
    annyira mint te... 8P
  • Danee
    még szerencse h nekem normális apám van... :)
  • Jancsik
    mitől? 8P
  • Kovács legény
    nemvagyok
    de attol lehetek még fáradt:)
  • uHs Gerzson
    munkásember
  • Kovács legény
    kéne egy kávé
  • uHs Gerzson
    reggelt
  • Kovács legény
    jóreggelt
  • GameOverrr
    Szerintem kővel is dobálná, ha lehetne.
  • JCSR Wolfguy
    Amúgymeg elég sok időd lehet, nameg türelmed ha PKM-el helire vadászol :D
  • JCSR ODIN
    Sztem azt nem számolja, ha a járműveket szórod.
  • schrank
    mostanában rakasz szám lövöm a lőszert a helikre de nem mozdul az a accuracy
  • JCSR ODIN
    Ő Piki 8) Egyébként meg lehet velem kötekedni, de az én statom úgy olyan amilyen (semmi különös), hogy nem gyúrok rá. Régen répeltem az tény, de az sem a stat miatt volt, hanem az az élvezet wáááááow
  • schrank
    ííííííííííí ezt pont "az év játékosa" mondja
  • tubifex
    Megvan mar koszi