172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kezdünk OFF:-ba kanyarodni...
Hát, nem tudom. Dorina az unokatestvéremmel zenélt együtt(Numb) a MSz-ig, elég kellemes zenét toltak rock témában. Van egy demóm tőlük, ha érdekel, privizz rám. Aztán amit azóta nyomat, azt inkább nem jellemezném. -
mer a hüje amcsik úgyis csak azt értették, hogy boooorn indö juesszé!!
-
:) Errol jut eszembe, amerikaban a hulyeseg az ilyen szuletesi kovetelmeny, anno pl Reagan mikor az ujravalasztasert kampanyolt, Springsteentol a Born in the USA c. szamot valasztotta kampanyzenenek, ami, ha megnezi valaki a szoveget, elegge durvan kormanyellenes. -
Nemtudom, 1g ram mellett a bf2 elturi ha alt+tab-olok, hatterben fut altalaban a Remote Admin is, nem nagyon pruszkol miatta. Lehet 512 vagy 768 memoria eseten mar nem lehetseges. -
Platypus16 #68332 Nekem semmi bajom a popposokkal, csak már nagyon rühellem az ilyen Britni Szpírsz-féle hülye rinyálós picsákat, meg az "I can't live without you"-féle szövegektől már egyenesen hányok, ráadásul az ilyenfélék nem is maguk írják a zenéket, az pedig sz*rt sem ér szvsz, mert nem a saját véleményéről ír. Ezért is szeretem nagyon a punkzenét, mert azok rávilágítanak korunk problémáira.
Most is pl. Anti-Flaget hallgatok, akik Amérikában nagyon ismertek, és erősen bírálják Busht meg az egész iraki háborút. -
Ezt mar irtam parszor, amikor anno ilyennel szenvedtem.a BF mindent akar, es semmit nem tur meg maga mellett, ami kicsit is elvesz a nagy memoriaehsegebol.
pl azureus, bongeszok a hatterben stb. Hiaba van az egekbe allitva a virtualis memoria.
-
ha már itt tartunk ápr. 7 Rage, jön valaki?
-
Drönk, mi? Elképzelhető, hogy látásból ismerjük egymást! Néha szoktam oda járni! Laca, Greg, Szecső, Gonda a haverom!
-
U2 rulzik!!!!!!!
-
Nem, csak elotte mar neztem ma 2-3 klanos oldalt, az mind ilyen templates ize volt. -
McKalton #68326 Frissiteni kéne a Magyar kupák honlapját! -
Figy, a megasztar nem lenne egy hulyeseg, ha nem az emberek altal bekldott sms-eken mulna, ki marad bent, ki nem :)
Egyebkent a rockzene a zene termeszetesen :) -
-
Most miért fáj nektek, hogy van, akinek bármilyen szart le lehet nyomni a torkán...izé...fülén? Akinek a tüctüc vagy a megaszar okoz örömet, annak ez már eleve magában hordja a büntetését is. -
Platypus16 #68322 Punk's Not Dead!!! Le a popposokkal!! 
-
Azt az interjút visszavonták már... :P
Azért eléggé sokkoló élmény lehetett a meginterjúvolt kollégának az a pár meccs... :) -
Nem akarok senkit megsérteni de METAL FOREVER!!! Hujjanak a poppos makik!! 
-
Borg #68319 Az "is"-el remélem nem az sgteamre céloztál, nálunk 100% egyéni munka az oldal :) web templateket nem szeressük.
Amúgy: Az új oldalon a BF2 részlegben indítottam egy nyílt szavazást, vegyetek részt rajta minél többen. -
Pedig épp KoRn hallgatok! Persze még a régebbit!
-
Nem tudom meghallgatni
-
tnx
-
Persze, de átrajzolgattam, meg a logókat is sajátokra cserélgetem! Ez kifejezetten klánoknak készült oldal! -
1. P.O.D. - boom aszem
2.- 4. nemtom.
5. korn
6. nemtom -
le tudnád írni a zenék címét, mert jók, de csak a 3ast meg az 5-öst ismerem:( -
'Postée par aus le Thursday March 16 2006 à 18:19'
Latom a honlapot ti is csak letoltottetek... -
Dragon klán bf.hu-s interjúja után vicces az aktuális állásuk
5 Dragon 2 0 0 2 -946
-
Nana! Most állj!
-
jaja, ezért mondtam én is, ettől függetlenül szimpatikus, vagy épp ezért?
-
Faca ez is!!! -
TS Zolly #68308 Jujdebelelöknékottvalakitavizbe!!!!
-
Jó helyről loptam...már csak ki kéne fizetni a jogdíjjakat.
-
ezt meg én:
gbc -
TS Zolly #68305 De mé ismerős nekem az a logo??? 

-
A 3-as trackat valahogy nem tudnám letölteni?
thx! -
Ez jó lett!!! Örülök, hogy megtartottad a Faludzsa-s képet!:) -
nagyon jó:)
-

-
jujj, de ügyi vagy 

-
jól néz ki, különösen a logó....grat -
Na tessék ezt meg én csináltam. A maki fejem is láthatjátok a tagoknál...
www.hordateam.fw.hu