172102
  • Nagydög
    Nem konnyu pedig. Szerintem egyetlen mas szamuk sem jutott ki a studiobol. :) Mondjuk, en gyujtom az ilyen "One hit wonders" cuccokat.
  • TS Zolly
    ja! Tényleg. Köszi. Ezt a két zenekart mindig kevertem.
  • Nagydög
    Green Jelly
  • TS Zolly
    Amugy mellik csaptnak volt a száma a kismalac? Little pig?
  • TS Zolly
    94?

Nem tudom hány éves vagy, de én már nyolcvanas évek elején médent halgattam. Hol van a grindé a ,,16,, évével a maiden közel 30 évéhez képest?

Anno a petőfi rádio garázs müsorát szoktam felvenni kazira. Volt egy Magyar banda, kik csinyátak egy q jó számot. Nekem már a könyököm jött ki az a szám, mikor az ország csak fél évre rá kezdte megtanulni a bálna repülését.
  • Platypus16
    Mivel én egy hardcore Green Day fan vagyok, én az összes albumot szeretem. De az American Idiot szvsz sokkal inkább rockosabb meg zeneileg "változatosabb" lett, mint az összes többi album eddig.
  • Nagydög
    Jobban is tetszett a regi Green Day, bar a mostani szamaik kozott is van, ami bejon.
  • Platypus16
    Hát kérlek szépen egy olyan együttes, mint a Green Day, akik már 16 éve zenélnek, nem hiszem hogy olyan szar zenét játszanak. Bár lehet, hogy te még csak mostanában hallottál róluk, pedig ők még 1994-ben robbantak be a Dookieval és nem a Boulevard of Broken Dreams-szel kezdődött a pályafutásuk.
  • Nagydög
    Nightwish detto. Nekem meg a numetal is bejon, mint stilus, de regi metalos cimboram csak kopni szokott a hallatan.
  • Mersant
    ja, ott voltam akkor is, és azóta minden Rage koncerten...most pénteken jön az új album
  • TS Zolly
    Azért az öfelsége kalózai sem voltak kutyák. :P
  • Platypus16
  • Me0w
    Hammerfall kiralyos nagyon :)) The Dragon Lies Bleeding > all.
  • Running
    90-es évek 4 atombandája amiket 300ft-os szarráhallgatot kazin volt meg a tesómnak. Iron Maiden+Helloween+Manowar+Judas Priest...
  • TS Zolly
    nem.
  • Me0w
    Jujj, az a 18-as karika tenyleg kllett hozzad. Remelem azert gatya volt rajtad b+ :D
  • Running
    Szigetes Rage koncerten voltál? Akkorát zenéltek majd belehaltam...mind1ik teljesen örűlt. Akkora hangulat volt mint az állat, pedig laposnak indult, mert nemsokan ismerik, pedig nagyon jók. Hammerfall volt akkor a másik amelyik tarolt. Aszittem szar lesz, erre olyan koncert volt, hogy teljesen készek voltunk. Mindkét haveromnak elment a hangja, meg az enyém is vagy 2 napra. Faszán megénekeltették azt a 3-4ezer embert.
  • TS Zolly
    Mikor én voltam illen ,,nagy rocker kölök,, még a magasszárú tisza sportcipő volt a menő. Mertesnsz és tesvérei sehol nem voltak. Max katonai surci. Akkor mén nem volt illen fika grindé meg hasonló divat majmok. Csak szintiszta zene!
  • schrank
    ]
  • TS Zolly
    Ezt mán láttad?
  • Nagydög
    Nem is azt mondanam, hogy zenei mindenevo vagyok, hanem inkabb azt, hogy mindent osszezabalok. :)

Szemelveny a zenek konyvtarbol:
    3 Doors Down, Bikini, Bob Marley, Elso Emelet, Flatout soundtrack, Genesis, Infected Mushroom, Kispal, Masfel, Napoleon Bld, They Might Be Giants, Vanila Ninja.

Az egyik kollegam metalos, egy masik goat hallgat, igy az ide vago zeneket ok taroljak, es meg van amit le se mertem irni.

• TS Zolly
    Jaja! Maiden mindenek felett!
  • dronkZero
    Ehm, jah, én meg már linkeltem képet, hogy mi fut nálam háttérben... Ezt máshol is csinálja, csak nem ilyen drasztikus mértékben. Full low, kivéve némi dynamic lighting, meg shadow off helyett low(SF-hez).
    Ha már _sok_ virtuális memória kellene, akkor már úgyis mindegy, jól nem fog menni.
  • Me0w
    Fulladj akkor valoban :DDDDDDDD
  • Nagydög
    Fulladjak meg, meg tole is van, amit kedvelek.
  • Platypus16
    Ez nem is annyira egy "rockercipő". Az acélbetétes bakancs vagy egy tornacipő, az már az Schrank bácsi
  • Platypus16
    Annyira azért engem sem érdekel a politika, félreértés ne essék:). Csak mostanában egyre többen használják fel a zenét politikai célokra. De engem nem csak a zene, hanem a szöveg is nagyon érdekel egy számban, mert a punkzenében azért eléggé durva és vicces szövegek szoktak lenni.
  • Me0w
    Es akkor pl. Blümchent hova sorolod? :D
  • Hatt
  • Nagydög
    "Egyebkent a rockzene a zene termeszetesen :)"

Marhasag. Nazarethtol az Iron Maidenen ,Blondien, es Sash!-on keresztul a Deep Dive-ig minden zene.
  • schrank
  • Platypus16
    Most is a 2004-es amcsi választások előtt kiadtak két válogatásalbumot az amcsiknál a Rock Against Bush címen/néven, amelyen punk/rockegyüttesek énekelnek. Vagy itt van a Green Day (Green Day rulez!!!), aki a választások előtt megjelentette az American Idiot-ot és a címadó számmal elég keményen beszóltak Bushnak.
    Akit pedig érdekel, hogy milyet játszik az Anti-Flag, az látogasson ide

És sorry az off-ért.
  • schrank
    azért néz ki ilyen szarul mert még nincs betörve na persze aki menő akart lenni annak fekete volt
  • Me0w
    Lol, ilyen nekem is volt, csak regebbi verzijjo :D
  • schrank
    bocsesz ezt kihagytam
  • Hatt
    Érdekes meglátás. Politika a zenében, nincs is jobb. Szerintem a zenében nem a szöveg a legfontosabb, inkább maga a zene a lényeg. Én szinte minden zenét meghallgatok a goa-tól kezdve a metálig. A szöveg 90%-ban nagy rakás szar.
  • dronkZero
    OFF: hátán OFF:... :)
    Jah, ott(meg az egyetemi haverok közt, úgy általában) Gyurma a "nickem" ;) Tavaly ilyenkor még nyitottam is nagyjából hetente...
  • alma2
    ALt+tabot nekem is birt, de egy ket ora jatek utan, elkezdte csinalni, hogy eltunnek az epuletek, sok fekete ezaz, 1Gb rammal.Bar gondolom itt fugg milyen reszeltezettseggel futtatod, gondolok a texturara.
    Aztan kilepegettem a hatterben futo marhasagokbol utana megjavult.
    Na meg par disconnect utan, a mai napig egyre lassabban indul el a kovetkezo jatek.Szerintem van ott meg par fel nem szabaditott memoria problema a hatterben.
  • schrank
    pár fontos viselet ami nélkül nem rokker a rokker

• Me0w
    Egen... a masodik-harmadik versszakig mar nem ment el a kampanyzene :(

Come back home to the refinery
    Hiring man says "Son if it was up to me"
    I go down to see the V.A. man
    He said "Son don't you understand"