172102
  • Me0w
    Igen, 1994-ben meg az a4tech is eger volt :P
  • schrank
    ezzel a billentyűzettel lettem accuracy és transport király
    extrák:
    - lézergravírozás
    - ékezetes karakterek
    - állítható dőlésszög
    - és amikor anno megvettem azt mondta az eladó a olyan a billentyűzetek közt mint az autóknál a
  • SigS
    Napalm
  • Kisbaba
    kéne egy kis segítség
    a BF2- ben hogy lehet átállítani
    azt hogy ne 16 hanem több ember legyen játékban
    singleplayer-ben
  • Me0w
    Vegyel ujat b+ :) Meg egy uj billentyuzetet is... Borgnak veletlenul igaza van, evvel eveznek a dzsunkakban a kinaiak...
  • leveskocka
    en,mint az ugyveded,azt tanacsolom,berelj egy gyors eporapid szallitmanyt.szigeteloszalag is kelleni fog.
  • schrank
    ááá ragasztó kizárt max havertól kérek műgyantát meg üvegszálas paplant aztán amolyan fogarasi árpád módszerrel atombiztossá teszem az a baj hogy a gömbcsukló tövinél tört el de majd meghekkelem aztán küldök róla képet
  • Borg
    Ilyen billentyűzetet láttam a múltkor a 3sat-on, egy kínai paraszt dobálta be ládaszámra valami ladikba a jangce folyón, a csirkék meg a gyerekei közé :) Aszittem nem árulnak ilyet felénk.
  • leveskocka
    a ragaszto 1.0-at frissitsd 1.21b-re,de ahogy latom,egy reinstall is kell
  • Nagydög
    Driver frissites?
  • schrank
    nekem most egy hardware-es problémám akadt
  • Nagydög
    BLU-82-vel?
  • Kovács legény
    nádaratás?
  • SigS
    Ujabb gyongyszem :)
  • alma2
    Ja es lehetoleg, ne a windowsos defragmenttel, mert eleg otvarul dolgozik es lassan.Vannak jobbnal jobb progik helyette.
    Ezek az atas vinyok, meg nem szeretik, ha nyuzzak oket folyamtaosan.
    Volt munkahelyemen el is fustultettunk parat, pedig csak folyamatosan irtunk ra 2-3 napig :)
  • alma2
    Ja es lehetoleg, ne a windowsos defragmenttel, mert eleg otvarul dolgozik es lassan.Vannak jobbnal jobb progik helyette.
    Ezek az atas vinyok, meg nem szeretik, ha nyuzzak oket folyamtaosan.
    Volt munkahelyemen el is fustultettunk parat, pedig csak folyamatosan irtunk ra 2-3 napig :)
  • alma2
    Passz, mindenki mast mond, valaki szerver fuggove teszi a dolgot /itt irta valaki, majd meg is nezem/, nalam meg amit irtam is, eloszor gyors majd, ha disconnectalok valahonnan, majd uj szervert keresek, akkor jelentkezik a lassulas.
    Mindesetre egy bf2 install utan nem art egy defragment a bf2 particiora.
    Es nem naponta es nem is hetente, ahogy ifju okos titan es batyja gondolja azt.
    Ha nem modosul a file-ok helye, minek is kellene defragmentet inditani...
    De pont multheten eloszor sikerult elsonek lennem egy map betoltesnel kulfoldon, ahol azert gyorsabb gepek is akadnak, aminek igen orultem, egybol vittem a helit mar, mire a tobbiek beertek :)
  • leveskocka
    en arra gondolok,hogy egyeb hiba van...nalam minden faszaul mukodik...
  • joebacsi
    majd fogsz te még csodát látni...csak jussak el odáig :)
  • Running
    Az új peccs fícsőrei közé tartozik nálam h leakasztja a hangot, ilyenkor játékból+ts-ből ki, winamp indít, hang visszaáll, újra be játék és ts.
  • Block
    Most jövök csak én :P
    NAh offvihart érzek a levegöben.
  • alma2
    Persze, csak poenbol irtam, mar csak egy egyszeru probelma lehet amire gondolhat az ember, 256 mega van a gepedben :)
  • Nagydög
    En arra gyanakszok hogy az uj pecssben elkurtak megint valamit, memoriakezelest pl.
  • SigS
    Arra tudsz magyarazatot adni hogy miert van az hogy 10 perig is eltart egy map betoltese?? Nem fut semmi a hatterben.
    A masik meg eszrevettem kb. 2-3 hete, azt csinalja hogy az elso mapnal semmi gond, betolt , fut szepen, de a kov. 3.-4. mapra mar szaggat a jatek. Neztem a vga huteset, nem meleg, sot vettem melle egy ventit meg pluszban.
    Arra gyanakszok hogy az uj pecssben elkurtak megint valamit, memoriakezelest pl.
    Otlet?
  • dronkZero
    Nem, az tényleg nem a rendszer része. Az azért kell, hogy explorer nélkül kezelni tudjam a gépem... My Documents gomb->Wincommander, My pictures gomb->TS, My Music gomb->BF2, Messenger->explorer. Csodás M$ multimédia kíjbórd. De nem hinném, hogy annak bármi köze lenne a BF2 grafikai bugjaihoz...
  • Kovács legény
    .
  • Running
    Te fehér ember vagy, neked nem is lehet fekete izéd.
  • alma2
    Mondom nekem, nem egyforma kartyank van/volt stb.Omegak alabol szarok amugy, pl nem volt kepes a secondary displayre overlayben kitenni a feliratot es hasonlok.
    Bar most megint nvidiam van, egybol hackelt drivert tettem fel ami jol meg is szivatott.Vissza a gyari es minden ment ami elotte nem, pedig aztan en mindent kiprobalok ami a kezembe akad.
  • alma2
    Mondom nekem, nem egyforma kartyank van/volt stb.Omegak alabol szarok amugy, pl nem volt kepes a secondary displayre overlayben kitenni a feliratot es hasonlok.
    Bar most megint nvidiam van, egybol hackelt drivert tettem fel ami jol meg is szivatott.Vissza a gyari es minden ment ami elotte nem, pedig aztan en mindent kiprobalok ami a kezembe akad.
  • Me0w
    Hardverzseni vagy komolyan! Erdekes, ATIm van, omega driverrel, huzva is van es nincs ilyen fekete izem.
  • Running
    Ja fejezzük be az offot, mert szétmoderálom a topicot.
  • alma2
    az a 700 kb-os type32 nem a rendszer resze, lodd ki es lass csodat :)
    De jut eszembe, pl bizonyos drivereknel alapbol csinalta meg atin, az osszes omeganal es a hasonszoru baratainal elojott.Na meg ha huzva van a kartya memoriaja es neha teveszt talan.Bar utobbi csak talalgatas.
    Bf2 miatt vegul visszaraktam a gyari, bar legujabb drivereket is.Egy probat meger.
  • Nagydög
    Ok. Bar nyugodt voltam, mivel Runninggal offoltunk. :)
  • mesor
  • tomee14
    jaja
  • Borg
    Be kéne fejezni lassan az offot.
  • TS Zolly
    Azt hogy elcsórtál egy postomat. De nem irom le megint.
  • haxoror
    Jézusom mi megy itt!
    Rockerek punkok
  • mesor
    Uhh!
    Lehet hogy eltévedtem a topicok között? Pedig nem mert a banner bf2-es!
    Akkor meg mi folyik itt? :P
  • Platypus16
    Persze mindezt elhiszem meg szép is, de a 16 év is egy szép szám szvsz és én egy szóval sem montam, hogy a Green Day a legjobb (míg mielőtt valaki azt olvasná ki), mert ízlések és pofonok különbözőek. De azért nem kéne egy együttes a maga 16 évével csak úgy "lefikázni".