172102
  • schrank
    párszor legyökerezném a gyengébb akcióinál aztán sírva rohanna barátokköztöt nézni
  • Me0w
    Lol
  • joebacsi
    sztem ha csatolnál egy hangportfóliót nagyobb sikered lenne :DD
    (amúgy ha már így kérdeztem, sztem nálunk létrehozhatnál egy "Büntetés" szobát, aztán ha valamelyik tagunk fegyelmezetlen meccsen, pár órára összezárnánk veled, tuti mindenki kétszer meggondolná az önfejűsködést :D)
  • Jancsik
    figy, mit kötekedsZ? amióta nemvagyok gbc-s folyton kötekedsz. most én is kezdjek el?
  • ERykk
    Van olyan, aki még veled akar egy csapatban játszani?Vagy a képzelt barátaidra gondoltál?
  • vsly
    Inkább vérovit
  • Landor
  • Nagydög
    Ez esetben kerlek, tajekoztass minket a fejlemenyekrol. A rem rendes csaladbol mar majd minden reszt lattam, es Monty Python is csak ritkan van.
  • Jancsik
    és ha igen?
  • mesor
    Csak nem alapítasz egy klánt?
  • Nagydög
    Terminator 2029? Magyar nepek irtak egy sorozatnyi konyvet ilyen cimmel. Hogy a jogokat hogy inteztek ne kerdezd. Egesz hangulatosak voltak, bar itt is becsuszott nehany gyengebb darab. Meg az egyensullyal is lennenek aprobb problemak.
  • crow
    Ezt nem is olyan régen megcsinálta egy magyar cég, íme az eredmény:

Terminator - War of the Machines
  • Jancsik
    nem tud valaki teamspeak szervert ahol csinálhatnék egy szobát?
  • mesor
    Bf2142 demó van már?
  • Me0w
    De arra azt mondanak, "Oh, hova tunt a BF feeling" :DD
  • Running
    Egyetlen egy formában tudnék elképzelni egy jó jövőbeli bf-et. Ea vegye meg a terminátor jogait és csinálja meg a gépek+emberek jövőbeli harcát úgy ahogy a filmbe is volt pár részlet. Városi harcok. Két fél, gépek és emberek. Abba lenne ráció, jó is lenne szerintem...
  • Platypus16
    De a Renegade az az ősrégi C&C: Tiberian Dawnt dolgozza fel, ha jól emlékszem. De olyan cuccok nem voltak benne, mint a Tiberian Sunban, pedig ahogy néztem ezt a 2142 videót, vannak hasonlóságok: két lábon járó robotok, orcak (helik), láthatatlan gyalogok (mondjuk az RTS-ben a tankok voltak olyanok, de valamivel a gyalogokat is el lehetett tüntetni).
  • joebacsi
    olyan már volt, és Renegade-nek hívták, és fosvolt a netkódja asszem :)
  • Platypus16
    Nekem ez az egész Battlefield 2142 úgy tűnik, mintha a C&C: Tiberian Sunnak (azok a régi szép C&C-s idők...) az FPS-változata lenne. Csak itt a Tiberium helyett a jégkorszak a "kiváltó ok".
  • joebacsi
    kacsincs rá Red Orchestrara is, mostmég úgyis lehet viszonylag szabadon multizni törttel...bár a bfnégyezrekhez képest minden jobbnak tűnik perpill :)
  • schrank
    akkor azért bukik mindíg a csapatod TV-király
  • erdos
    Hehe, itt is lesznek a pálya szélén pontgyűjtögető élesztgető majmok csak mivel láthatatlanok az admin nem veszi őket észre...
  • Mester01
    Igazat adok ODINak szerintem jo lesz ez a robotos + láthatatlan csávoka hogy ha ugy megtudjak csinalni hogy ne legyen benne annyi idegesitő BUG akor fasza lesz..
    Föleg hogy ezt is megcsinálja a EA RANKEDra akor 80% hogy befuto GAME lesz!
  • Danee
    tegnap voltam egy szerveren, és ott ha punisholtál lement 10 ticket a tieidből
  • uHs Gerzson
    programozás órán vagyok és már végeztem a feladatal a szervereken meg lejátszuk ezt a vitát
  • Running
    Mi hárman rohadtul ráérünk, úgy látom.
  • koschwarz

• uHs Gerzson
  • Running
    Leloptátok a ruhánk kecsegek....
  • FlatlineHun
    Hey, Oblivion, meg UT2007, én már ezek felé kacsingatok...
  • uHs Gerzson
    Hát kolega ha már majdnem megegyező logonk van mégsem egy csapatban, osztozhatúnk
  • Running
    Hé te nem bölcsnek születtél?
  • uHs Gerzson
    Valami sikerül valami befucsól.
  • Running
    Szerintem aszitték sikerül megváltoztatni, de nem sikerült. A próbálkozást egyébként becsülöm.
  • uHs Gerzson
    no comment
  • koschwarz
    a gbc miért vette fel egyáltalán janek/jancsik/albertót?

(minden tiszteletem továbbra is a gbc kláné, félreértés ne essék)
  • Boxer HUN
    Álnéven jelentkezett..... ki tudja hanyadikkal....
  • Me0w
    Nem jar semmi a fejeben, hulye kis idiota. Ezert mondtam, hogy klanozni csak 18+-al lehet, addigra kifejlodik az emberben par olyan dolog, ami elotte - habar az ember lehet nyitott gondolkodasu, felnottes - nem.
  • ERykk
  • Nagydög
    Mar csak az erdekelne, miert vettek fel a GBC-s sracok.