172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
párszor legyökerezném a gyengébb akcióinál aztán sírva rohanna barátokköztöt nézni
-
Lol -
sztem ha csatolnál egy hangportfóliót nagyobb sikered lenne :DD
(amúgy ha már így kérdeztem, sztem nálunk létrehozhatnál egy "Büntetés" szobát, aztán ha valamelyik tagunk fegyelmezetlen meccsen, pár órára összezárnánk veled, tuti mindenki kétszer meggondolná az önfejűsködést :D) -
figy, mit kötekedsZ? amióta nemvagyok gbc-s folyton kötekedsz. most én is kezdjek el? -
Van olyan, aki még veled akar egy csapatban játszani?Vagy a képzelt barátaidra gondoltál? 
-
Inkább vérovit -
Landor #68608
-
Nagydög #68607 Ez esetben kerlek, tajekoztass minket a fejlemenyekrol. A rem rendes csaladbol mar majd minden reszt lattam, es Monty Python is csak ritkan van.
-
és ha igen? -
Csak nem alapítasz egy klánt?
-
Nagydög #68604 Terminator 2029? Magyar nepek irtak egy sorozatnyi konyvet ilyen cimmel. Hogy a jogokat hogy inteztek ne kerdezd. Egesz hangulatosak voltak, bar itt is becsuszott nehany gyengebb darab. Meg az egyensullyal is lennenek aprobb problemak. -
crow #68603 Ezt nem is olyan régen megcsinálta egy magyar cég, íme az eredmény:
Terminator - War of the Machines -
nem tud valaki teamspeak szervert ahol csinálhatnék egy szobát? -
Bf2142 demó van már?
-
De arra azt mondanak, "Oh, hova tunt a BF feeling" :DD -
Egyetlen egy formában tudnék elképzelni egy jó jövőbeli bf-et. Ea vegye meg a terminátor jogait és csinálja meg a gépek+emberek jövőbeli harcát úgy ahogy a filmbe is volt pár részlet. Városi harcok. Két fél, gépek és emberek. Abba lenne ráció, jó is lenne szerintem... -
Platypus16 #68598 De a Renegade az az ősrégi C&C: Tiberian Dawnt dolgozza fel, ha jól emlékszem. De olyan cuccok nem voltak benne, mint a Tiberian Sunban, pedig ahogy néztem ezt a 2142 videót, vannak hasonlóságok: két lábon járó robotok, orcak (helik), láthatatlan gyalogok (mondjuk az RTS-ben a tankok voltak olyanok, de valamivel a gyalogokat is el lehetett tüntetni). -
olyan már volt, és Renegade-nek hívták, és fosvolt a netkódja asszem :) -
Platypus16 #68596 Nekem ez az egész Battlefield 2142 úgy tűnik, mintha a C&C: Tiberian Sunnak (azok a régi szép C&C-s idők...) az FPS-változata lenne. Csak itt a Tiberium helyett a jégkorszak a "kiváltó ok". -
kacsincs rá Red Orchestrara is, mostmég úgyis lehet viszonylag szabadon multizni törttel...bár a bfnégyezrekhez képest minden jobbnak tűnik perpill :) -
akkor azért bukik mindíg a csapatod TV-király 
-
Hehe, itt is lesznek a pálya szélén pontgyűjtögető élesztgető majmok csak mivel láthatatlanok az admin nem veszi őket észre...
-
Mester01 #68592 Igazat adok ODINak szerintem jo lesz ez a robotos + láthatatlan csávoka hogy ha ugy megtudjak csinalni hogy ne legyen benne annyi idegesitő BUG akor fasza lesz..
Föleg hogy ezt is megcsinálja a EA RANKEDra akor 80% hogy befuto GAME lesz! -
tegnap voltam egy szerveren, és ott ha punisholtál lement 10 ticket a tieidből -
programozás órán vagyok és már végeztem a feladatal a szervereken meg lejátszuk ezt a vitát
-
Mi hárman rohadtul ráérünk, úgy látom.
-

-

-
Leloptátok a ruhánk kecsegek.... 
-
FlatlineHun #68585 Hey, Oblivion, meg UT2007, én már ezek felé kacsingatok... -
Hát kolega ha már majdnem megegyező logonk van mégsem egy csapatban, osztozhatúnk
-
Hé te nem bölcsnek születtél?
-
Valami sikerül valami befucsól. -
Szerintem aszitték sikerül megváltoztatni, de nem sikerült. A próbálkozást egyébként becsülöm. -
no comment -
a gbc miért vette fel egyáltalán janek/jancsik/albertót? 
(minden tiszteletem továbbra is a gbc kláné, félreértés ne essék
)
-
Álnéven jelentkezett..... ki tudja hanyadikkal....
-
Nem jar semmi a fejeben, hulye kis idiota. Ezert mondtam, hogy klanozni csak 18+-al lehet, addigra kifejlodik az emberben par olyan dolog, ami elotte - habar az ember lehet nyitott gondolkodasu, felnottes - nem. -
-
Nagydög #68575 Mar csak az erdekelne, miert vettek fel a GBC-s sracok.