172102
  • Verzoo
    KABBE
  • Running
    Eddig titok volt de igazság szerint megegyeztem GBC-aussal a meccs előtt, hogy a Horda győzzön mert ez nekik is jó a leírt dolgok miatt, meg a Hordának is. Meg is valósítottuk ezt, mindenki jól járt.
  • vsly
    Azért Néger,mert Roma karakter nincs a BF2ben

• Running
    Szerintem is direkt vesztették el.
  • Hatt
    Hát őszintén a Horda közel se áll olyan szinten hogy elverje a GBC-t. Mi igencsak megizzadtunk a GBC ellen miközben eddig rajtuk kívűl senki se szorongatott így meg minket az utobbi időben.
    Szerintem Meow felvetése teljessen jogos és észszerű.
    Kb 1 honapja feldobta 1 GBC-s a dolgot hogy akkor ők csak 2. helyen fognak végezni a csoportban hogy visszavághassanak nekünk.
  • Hatt
    Ez lol. Inditottak 2 csapatot és mind2ben játszhatnak ugyan azok?:) Ezzel az erővel mi inditunk 8 csapatot és akkor majd lerendezzük magunk között a bajnokságot:)
  • Verzoo
    Kamu az egész stat dolog mert én nem is vagyok néger...
  • SubZero911
    Szevasztok !

Az eddigi tapasztalatok alapján érdemes letölteni ezt a car Euroforce-ot, vagy sem ? Szerverek ??
  • Nagydög
    En bele szoktam nezni a statomba idonkent, de kulonosebben nem foglalkozok vele. Erdekessegnek jo.
  • joebacsi
    bár nemvagyok statbuzi, de sztem úgy működik a dolog, hogy ha nemtalálsz semmit az 0%, ha találsz (a sörétből 1 sörét megkarcolja a jobbkisujját az egyenértékű azzal, ha a gránát szétszakít egy egész squadot) az 100% aztán ezeket átlagolja
  • Verzoo
    Neked nem mindegy?Az előbb írtad hogy két méterről se találtad el Vibrit
  • Nagydög
    Jut eszembe. Ha kilovok egy golyot, es eltalalok vele egy embert, akkor ugye a accuracy 100%. HA kilovok egy ranatot, es eltalalok vele ket embert, az akkot 200%? Ugyanez soretesnel.
  • joebacsi
    hát ők mondták még anno, hogy a gbc-et be dobálták bele a top assi pléjereket :)
  • Polemius
    Az America's Army-ban van training amit először meg kell csinálni. Attól függően hogyan sikerülnek, lehet menni a további trainingekre illetve lehet használni bizonyos dolgokat a játékban. :)
  • Nagydög
    B+! Kepes voltam harom mondaton belul ketszer leirni az "all" szot egy "l" betuvel. Alberto, tudnal nyelvtanbol korrepetalni? Vagy a taxiherceggel kene beszelnem?
  • Nagydög
    Na en a multkor Vibritol lattam erdekeset. Bespawnoltam, es ott alt elottem, kb. harom meterre. Epp egy APC-t lott. HAtba lottem az M16-bol egy sorozattal. Ekkor megfordult es futni kezdett, de nem felem fordult, igy gyakorlatilag korbe futott, anelkul, hogy eszre vett volna. Elokerult egy kollega is (kezeben egy PKM), aki hasra vagta magat, es kb. ot meterrol vadul loni kezdtek egymast. Ezalatt en Vibritol cirka ket meterre altam, es kiuritettem ra a tarat. Mikor vegzett a kollegaval, felkelt, es meglepeteseben roviden keresztul lott. Csak azert nem csitereztem vadul, mert epp elozo nap muveltem valami hasonlot, egy APC-vel, es ket gyalogossal. Egyszeruen olyan volt, mintha otthon felejtettem volna a hit boxomat.
  • Running
    Bé csapatát?? Ott villogott az összes tápskill király, Gabocával és Jeannal az élen. Jean pl a tőrét dobálta úgy hogy fejre és azonnali halál volt. Nem is tudom h sikerült ez a meccs így...
  • Running
    A GBC-sek is csíterek mondjuk, mert pl a meccs elején ott nyomatták a tankkal meg minden...a végén már a fél horda késsel ugrott neki a tanknak h lenyomjuk. Meg Gaboca kiugrált mindig a desktopra, az örökéletet benyomni..stb.
  • joebacsi
    horda sokat táposodott mostanában (főleg infantryban), szóval sztem nemkell meglepődni azon, hogy megfogták a gbc b csapatát :)
  • koschwarz
    na jó, a 7th ellen veszteni nem nehéz, mikor teli van csíterrel a banda, különben nem is győzhetnének le egy Hordát, így persze világos, hogy idegesek vagyunk a meccs után

(egyébként a 7th elleni meccsek egyikén sem voltam még, valahogy így jött ki)
  • ERykk
    Na, látom béke van:)
    Van 1 kis gondom: Megvan a teljes verziós fraps, és szeretnék játék közben elindítani egy felvételt.A felvétel elindul, de csak kb 20-40 mp-et vesz fel és egy-két szaggatás kíséretében leáll... Mi lehet a gondja?(teljes verzió, tehát nem az a gond, ohgy csak egy bizonyos hatarig lehet felvenni.)
  • Running
    Tök jó hogy mindig ha ellenetek játszunk, a meccs után összebalhéztok. Mi a 7th vagyunk így. Letolunk velük egy meccset és biztos összekapunk valamin. Vagy valami változás követi a meccset.
  • Robogo
    Nem erről van szó!Akkor nem lett volna a klánba olyan nagy "balhé"(vagy minek nevezzem),de ez belső dolog ezeket nem írom ki publikosan.
  • Robogo
    Mindenki olyan jó fej!
  • uHs Gerzson
    VAgy nyugalmi állapotban voltál és nem ment a magyar nyelvtan legszebb szavait felhasználó TS utasitások
  • Robogo
    OKé!
  • Running
    Ja értem, bocs sügér vagyok.
  • Me0w
    Vagy azert mert nem jatszanak teljes erobol. De mindegy, csak furcsa, hogy epp akkor vesztettek, mikor kellett.
  • Running
    A Horda egy funcsapat, ha néha győzünk az azért van mert béna volt az ellenfél.
  • Me0w
    Ugy gondoltam, hogy nem akarom megbantani a Hordat, hogy azt feltetelezem, hogy nem tudjak megverni a GBC-t.
  • koschwarz
    meow

(gaboca, a többit később megbeszéljük, ok?)
  • Robogo
    Hehe de jó fej vagy!
  • Verzoo
    Szerintem Meow rátapintot
  • Robogo
    Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ez fájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
    Tudtam hogy lesz valaki aki ezt fogja írni.Erről szó sincs.
  • uHs Gerzson
    Tudod hol találsz meg
  • Running
    Nem akarom a GBC-t bantani, mert jo sracok nagyon, de ugye te sem gondolod..."
    aszem ez így helyesebb nem meow?
  • Robogo
    Gerzson mostmár valamikor tényleg össze kéne futni,hogy oda adjam neked a piát.
    És elhívom a Datát is és 3-an 4-en össze futhatnánk.:D
  • Me0w
    Nem akarom a hordat bantani, mert jo sracok nagyon, de ugye te sem gondolod komolyan hogy mindenki beveszi, hogy nem azert 'adtatok el' a meccset, hogy ne kelljen a GBC masodik squadja ellen jatszani...
  • uHs Gerzson
    Jobb egy punciba, mint holnap egy Cd meggajtóba bele KOCKULNI :DDD
  • Robogo
    Hát sajna papucs vagyok.
    Nincs mit tenni a bnőmnek meg kell mondani,hogy többé nincs papucsság az van amit a férfi mondd!