172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ha veszettül megy lefele a zászlónk, én inkább gránáttal szórom meg őket.... és csak utánna ugrok be. -
Ez igaz. Nekem is volt már hogy beugrottam a zászlóhoz és agyonlőttem az ott fekvő 3-4 embert. Pedig biztos mindegyik a helyén volt
-
azert ez nem teljesen igaz...hiaba van jo taktikad,gyakoroltad be,stb,ha olyan klannal futsz ossze,melynek tagjai egyenileg is nagyon jok...olyankor esetleg az improvizacio mentheti meg az egeszet,de ahhoz meg jol osszeszokott tarsasag kell,akiket a taktikavaltas nem zokkent ki...szoval,nem eleg iparosnak lenni
-
Most te jössz...überejj. -
:D Remek! -
Én egyszer lebaszta a squadot, hogy gyertel már húzni a zászlót miért körbe álljátok? Valaki csak ennyit mondott: Running nyugi már, az pont a miénk.
-
McKalton #68810 Én is azt mondom hogy ez már nem poénos váltsunk már témát!!!! -
Csak hogy ertsd:
Egyszer Matyi volt az, aki 2 percet panikolt, mikor buktuk squaret Karkandon, hogy most vege, leporgetnek. Amcsi oldalon voltunk :P -
Meow nem az lehet a baj, hogy sokszor ajánlkozol fel a meccseken a csapattársaidnak, mint nálunk is volt rá precedens? Ilyen megzavarodnak percekre, ki legyen az első és bukjátok a köröket. Nem ez a baj?
-
Nezd meg par korabbi meccsunket, olyan fejetlenseg volt, hogy neha 10 percig sem tudtuk a sorainkat rendezni. AWP-t is ugy tudtuk legyozni, hogy utolso korben isteni mazlival behuztunk ket zaszlot es pont meghalt toluk mindenki es igy leporrentek. -
Na na add már be nekem hogy jobbak vagyunk meccseken mint ti, mert szétnevetem a hasfalam... 
-
Az FRX maximum egyeni skillben jobb a hordanal, ami pedig egy meccsen edeskeves. Megfelelo taktikaval barmilyen eros csapatot le lehet nyomni. -
máramelyiken nem... hm...;-)
-
Nekem csak jó ha kifejti mindenki a véleményét mert pörög a topic és nem unom halálra magam.
Srácok bírok se voltak a meccsen...na hm...
-
petersz #68802 Köszi, a .NET fent van, nem az a gond, sajna annál bonyolultabb. Ma magint nekiveselkedek, bár kicsit elefánt a porcelánboltban szindróma, nem vagyok valami nagy geek :) -
Én leírtam a véleményemet de igazából nem érdekel hogy hogyan intézitek el ezt egymás között!
Egy biztos túl sok az egybeesés! (csak gondold át kicsit)
;)
-
Nagydög #68800 Tiszta. De a masik temahoz nem tudok hozzaszolni, mivel mindegyik tarsulatnak csak szetszort tagjait lattam jatszani, es csapat szinten csak kozelito becsleseim vannak az eroviszonyokrol. -
Mit tegyen? Vigye végig a kupát és nyerje is meg azt! -
-
Az FRX tizszer jobb csapat mint a horda, csoportotokon belül is jól álltok mégis az utóbbi 2 gyakon kikaptatok, hogy is van ez akkor?
Tudom a GBC feladta.
-
-
Most alapvetően nem cheaterezéssel van a probléma! -
Az egyetlen csapat amelyik minden meccsét letolta, csoportjában az első, mit tegyen még? -
alberto, janek, jancsik dreamteam
-
Egyetértek a 7th-val egyébként (nem mintha számítana a véleményem). -
Nagydög #68791 Ezzel a netkoddal, es bug keszlettel a cheaterezes tok ertelmetlen. Soha nem lehet megallapitani, hogy a halhatatlan urge elotted cheater, vagy csak szar a game. -
Ti csak ne magyarázzatok, inkább tegyetek róla hogy az 1-3.ben benne legyetek. Ennyi a dolgotok nem több. Ha elbasszátok, minden nap csak fiatal alberto csapatokkal kell majd játszanotok!
-
ez a kupa komolynak indult, de látom kezd megint 1 kalap kaki lenni az egész, jó magyar szokás szerint...bundagyanu, csíterezés, eredmények ki nem írása vagy téves kiírás...jó a buli, folytassuk
-
te meg adod alájuk a lovat 

-
túlkomplikálod a dolgot, de részemről ez itt le is van zárva, kár volt egyáltalán viccelődni vele, mindig van olyan, aki valamit gyanúsnak talál...
-
Gyűjtsünk petíciót h játszuk újra a meccset bundázás és csít miatt.
-

-
Ez nem gyanakvás, én tényeket írtam. Lehet mókázni bizonyos mértékig de ez nem volt poén. NE is haragudj de 1 hónappal ezelött előadja valamelyik tagjuk ezt az elméletet, most megtörténik és felhozzák hogy micsoda véletlen... Nem hiszem hogy kötelessége mindenkinek mindent elhinni. Nem én találtam ki a dolgot hanem ők maguk. -
Gyanús! -
Verzoo #68782 Akkor bunda az egész 

-
Szerintem nem kéne felhozni ezt a cheates dolgot ha nem gond. Volt már itt elég cheater ahoz hogy ezzel poénkodni lehessen. -
Deqwator #68781 nah szép
-
pedig ha jól emléxem, nem is ez volt az első alkalom, hogy GBC ellen nyertünk. running, jól emléxem? 
meg jó hogy itt viccelünk, de a hsz-eddel kezd egy kicsit gyanakvóssá válni a dolog
, úgyhogy a Horda nevében kikérem magamnak
-
Idézet msnből:
"aus - GbC üzenete:
Meg azt igérted, hogy odaadod a hordás csítet, ezért is hagytuk magunkat, de nem adtad, így most utáljuk egymást !
Horda_Running Wild üzenete:
na ne én elküldtem, nem kaptad meg?
aus - GbC üzenete:
nekem nem jött meg
de lámi
aus - GbC üzenete:
Akkor azt, hogy megigérted, hogy elcserélitek Janekot Badsec-re, de végül visszaléptetek.
Még Gabocát is kérjük cserébe, csak így áll az üzlet.
..." -
Legalább egy kicsit tagad már