172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ÉN sose sírtam. Ez olyan marhaság. Épp az a lényeg, hogy jó szakaszok legyenek nem... Ezek biztos bénák voltak.. -
Polemius #68855 Itt fent a banner alatti linkeket ajánlom.
De a kedvedért idézek belőle :)
-Hogyan beszélhetek a társaimmal?
-A veled azonos osztagban levő emberekkel a B gomb megnyomásával beszélhetsz.
-Hogyan beszélhetek a Parancsnokkal (Commander)?
-A Parancsnokkal csak az Osztagok vezetői tudnak közvetlenül kommunikálni, ugyanígy a Parancsnok is csak hozzájuk tud ezen a módon szólni. Ez a V gomb segítségével lehetséges. -
Nem tudom... Én találkoztam olyan "csapatokkal" külföldi szervereken /NEM KLÁNTAGOKKAL/, akik nagyon spílerek voltak.
Több klántagot láttam magyar szerveren játszani régebben, és nem voltem le-nyü-göz-ve. Ezzel ellentétben külföldi szerveren /mondom nem klántagoknál/ olyan szervezett csapatmunkát láttam, hogy ihajjjjjj. Ha ragszkodunk a konkrét példához : Pl. SNIPER nem lövöldözött vaktában, hanem figyelt, leadta rádión, amit látott, és folyamatosan rá SPAWN-oltak a többiek... -
Figyelj ha már 4-5 ember egy klánból egy oldalra áll akkor már megy a sírás publicon! -
Szeretnél olyan meccset látni ami kb 30 percig tart? Ez magában foglalná a 2 pálya 4 körét...
Mikor egy valamicskét szervezett de az alapoknál járó klánokat 5-6száz 0 arányban vernek a jobb csapatok akkor szerinted 1 publik team mire képes? -
McKalton #68851 Jajj Boxer ezt mindenki ismeri 
További tippek itten vala! -
Amúgy megnézném, hogy a nagy klánok mit tudnak amúgy a pórnép között.
-
Nagydög #68849 Az el. Az nagyon el.
-
a htx az a thx, csak el van írva :D -
Handras #68847 Köszi! Este kipróbálom. De ez csak szakaszban müködik (push to talk)?
-
Én tudom, hogy nem pont ezen ment a vita, csak unom, hogy mi "MAGYAROK" sza*ásig veszekedünk, ahelyett, hogy játszanánk. Ezért nem játszom magyar szerveren. Az lehet, hogy a klánok jót WAROZNAK, csak ez egy igen szűk kör..... -
Nagydög #68845 Piros iksz? Nezd at a gepedet Danee! Nalam gyonyoruen ki van irva, hogy "Image".
-
Na talán így...
-
Publicon mindent lehet tanulni csak csapatmunkát nem!
Nem public harcokról ment itt a vita!
-
fejtsd meg a 4 -et :D vagy csak nekem piros iksz? :D
-
Nagydög #68841 Ha egy tarral nem tudsz kinyirni valakit, az nem feltetlenul cheat. Igy sikerult a BF2. -
Nagydög #68840 O... Elmagyaraznad!? 
-
Egyébként a veszekedőknek üzenem, hogy ahányszor én a magyar szervereken játszottam, igen gyengék voltak a meccsek.
Mondjuk egy T3 SE szerveren egy KARKAND kör.... igen húzós ott a gyilok néha, lehet tanulni csapatmunkát, am igen szegényes szinten van itt kicsi hazánkban !
A CHEAT külföldön is megy úgy látom, meg sem lep, ha egy tárral nem tudok kivégezni egy sz*-os ellenfelet. -
Nagydög #68838 A hagyomanyokhoz hiven FAQ. Rengeteg hasznos informaciot talalhatsz arrafele.
A VOIP-hoz beallithatsz egy neked rokonszenves gombot("push to talk"-nak hivjak a beallitasok kozott.) Mig nyomod, a squadodban mindenki hallja, amit mondasz. Ha te vagy az osztag parancsnoka, akkor van egy masik gomb is, amivel a commanderhez beszelhetsz.
Csalni elvileg nem lehet, de elvileg a Windows is biztonsagos. A PunkBuster-t folyamatosan fejlesztik, de biztos mindig lesznek ujabb trukkok. Csalni tehat nem lehetetlen, de igencsak kockazatos. -
Egy kis nyomozással, ezt találtam. Így már érthető az eredményesség (eredménytelenség) a találatok fügvényében.
[IMG]http://binor.tvn.hu/Találati tanulmányok/apc-hitzones.jpg[/IMG]
[IMG]http://binor.tvn.hu/Találati tanulmányok/armor-hitzones.jpg[/IMG]
[IMG]http://binor.tvn.hu/Találati tanulmányok/cobra-hitzones.jpg[/IMG]
[IMG]http://binor.tvn.hu/Találati tanulmányok/linebacker-hitzones.jpg[/IMG]
Sok sikert a magoláshoz...
-
Handras alapbeállításban "B" gomb. -
+e
-
Emberek, azt mondjátok meg érdemes-e letölteni az Euro Forc-ot !!!!!
-
Nagydög #68833 Na, huzzatok jatszani mind egy szalig! 
Tokom tele van mar vele, hogy minden ugyben kavaras, klikkesedes, es celozgatasos nyusszoges folyik.
-
Handras #68832 Sziasztok.
Én még teljesen új vagyok a játékban, de ahogy olvasom a fórumot a cheaten felkaptam a fejem. Tényleg vannak akik a EA servereken csalnak? Azt hittem, hogy ott nem lehet és én speciel direkt ezeket a servereket keresem ahol nem lehet csalni. Ahol az a lényeg, hogy ki a jobb. Én lelkes játékos vagyok napi 2 órát nyomom. Valaki tudna segíteni? Hogyan működik a beszélgetés játék közben a voip?
(nem tudatlan vagyok csak kezdő?)
Előre is köszi!
Handras -
nm
azt mondja még meg vki hogy mit jelent az hogy htx? :D van köze a thx-hez? -
huh,nem elb*sztam:)neked ezt cimeztem:#68819
ez:#68821 valasz badsec ezen uzenetere: #68817
kosz az eszrevetelt
-
ezt biztos nekem cimezted? -
Házi titok de nem véletlenűl ockodtunk az első magyar kupától. -
Érdekes, viszont Running elvtárs anno azt mondta hogy az ET mint Elit csapatban vannak az erős játékosok a másikban pedig a többiek. Falsitunk mi?
-
Mikre gondolsz? Szívesen "hallgatom" a dolgokat...
-
Nincs megszabva, hogy ki hány csapatban játszhat, amenyiben a kupa elött leadott nevezési lapon rajta van a neve! Tudtommal a GBC ugyanazt a névsort adta le mind2 csapatának, de erről Running tudna érdemben nyilatkozni. -
Teljessen jól érted a helyzetet. Mi is indíthattunk volnak 4 csapatot és legalább minden csoportban ott lettünk volna. -
Én most nem értek valamit...
Van ugye a GBC*ET és van a GBC.
"Mi"(7th) a GBC*ET ellen játszottunk,mert ök vannak a mi csoportunkban.
A Horda a GBC ellen játszott.
Az hogy lehet,hogy pl Gabóca mindkét meccsen játszhatott????
A szabályzat lehetövé teszi,hogy az 1ik csapatba bejegyzett játékos játszon egy másik csapatban is???Mert ha ez így van,akkor sux az egész..már bocs! -
Sok mindent nem tudsz te még már ne is haragudj.
-
igazad van,a "papirforma" az egy baromsag,eleg,ha valaki hibazik...anno az OPC-vel dalian/sharkit jatszottunk egy klan ellen cb-n.vegig vezettunk,eleg rendesen,az amcsi oldalt viszont elcsesztuk...kb fel perc alatt eldolt az egesz...elfogtak az osszes pontunkat,es eppen akkor mindenki halott volt mar...viszont mi is okoztunk meglepeteseket:) -
McKalton #68820 Hajrá Horda!! -
mert az elso iar,a masik global -
Favorite Victim
(Kills to, via EA) csaba67 (10)
More Victims
(Top 10) hodosy (12), [ALPHA]-Tagad@ (10), unchinito (8), fgasmv (8), ANDRAS344 (6), andropow (5), Vassili*Zaitsev[HUN] (5)
ha azt a másik srácot 12x öltem meg akkor miért csaba67 a favourite victimem? -
Miért ne állhatna olyan szinten a Horda, hogy megverje a GBC-t? Ezt nem igazán értem! Nem ez volt az első alkalom, hogy nyertünk a GBC ellen és valószínűleg nem is az utolsó. Azért mert ti megizzadtatok a GBC ellen, nem jelenti azt hogy nekünk eleve semmi esélyünk nincs ellenük. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a Hordának minden nap!!! van legalább egy gyakwarja valamilyen csapat ellen. A sok gyakorlásnak igenis megvan az eredménye, mert vezetjük a csoportunkat. Amúgy, én nem olyannak ismerem a GBC csapatát, akik direkt kikapnának egy meccsen. Arról meg ne is beszéljünk, hogyha a GBC kikap a CoR-tól és a CoR minden meccsét megnyeri, akkor a GBC nem is jut tovább.
Az a baj, hogy itt a fórumon szeretnek "kötekedni" az emberek és nem fogják fel, hogy mi a poén és mi az amit komolyan gondol az ember. Így most egy "ártatlan" mondat miatt az egész Horda csapat kellemetlen helyzetbe került! Running meg sajnos még adta is alátok a lovat! Talán neki is el kellene gondolkodnia azon, meddig poén valami!
Amúgy, mi igenis keményen készülünk az Infantryra és a CoR ellen is mindent megteszünk majd a győzelemért! És ha meglesz, első helyen jutunk tovább! Erről ennyit!
Peace!

-et :D vagy csak nekem piros iksz? :D