172102
  • SubZero911
    ÉN sose sírtam. Ez olyan marhaság. Épp az a lényeg, hogy jó szakaszok legyenek nem... Ezek biztos bénák voltak..
  • Polemius
    Itt fent a banner alatti linkeket ajánlom.

De a kedvedért idézek belőle :)

-Hogyan beszélhetek a társaimmal?

-A veled azonos osztagban levő emberekkel a B gomb megnyomásával beszélhetsz.

-Hogyan beszélhetek a Parancsnokkal (Commander)?

-A Parancsnokkal csak az Osztagok vezetői tudnak közvetlenül kommunikálni, ugyanígy a Parancsnok is csak hozzájuk tud ezen a módon szólni. Ez a V gomb segítségével lehetséges.
  • SubZero911
    Nem tudom... Én találkoztam olyan "csapatokkal" külföldi szervereken /NEM KLÁNTAGOKKAL/, akik nagyon spílerek voltak.

Több klántagot láttam magyar szerveren játszani régebben, és nem voltem le-nyü-göz-ve. Ezzel ellentétben külföldi szerveren /mondom nem klántagoknál/ olyan szervezett csapatmunkát láttam, hogy ihajjjjjj. Ha ragszkodunk a konkrét példához : Pl. SNIPER nem lövöldözött vaktában, hanem figyelt, leadta rádión, amit látott, és folyamatosan rá SPAWN-oltak a többiek...
  • mesor
    Figyelj ha már 4-5 ember egy klánból egy oldalra áll akkor már megy a sírás publicon!
  • Hatt
    Szeretnél olyan meccset látni ami kb 30 percig tart? Ez magában foglalná a 2 pálya 4 körét...
    Mikor egy valamicskét szervezett de az alapoknál járó klánokat 5-6száz 0 arányban vernek a jobb csapatok akkor szerinted 1 publik team mire képes?
  • McKalton
    Jajj Boxer ezt mindenki ismeri

További tippek itten vala!
  • SubZero911
    Amúgy megnézném, hogy a nagy klánok mit tudnak amúgy a pórnép között.
  • Nagydög
    Az el. Az nagyon el.
  • Jancsik
    a htx az a thx, csak el van írva :D
  • Handras
    Köszi! Este kipróbálom. De ez csak szakaszban müködik (push to talk)?
  • SubZero911
    Én tudom, hogy nem pont ezen ment a vita, csak unom, hogy mi "MAGYAROK" sza*ásig veszekedünk, ahelyett, hogy játszanánk. Ezért nem játszom magyar szerveren. Az lehet, hogy a klánok jót WAROZNAK, csak ez egy igen szűk kör.....
  • Nagydög
    Piros iksz? Nezd at a gepedet Danee! Nalam gyonyoruen ki van irva, hogy "Image".
  • Boxer HUN
    Na talán így...

• mesor
    Publicon mindent lehet tanulni csak csapatmunkát nem!
    Nem public harcokról ment itt a vita!
  • Danee
    fejtsd meg a 4 -et :D vagy csak nekem piros iksz? :D
  • Nagydög
    Ha egy tarral nem tudsz kinyirni valakit, az nem feltetlenul cheat. Igy sikerult a BF2.
  • Nagydög
    O... Elmagyaraznad!?
  • SubZero911
    Egyébként a veszekedőknek üzenem, hogy ahányszor én a magyar szervereken játszottam, igen gyengék voltak a meccsek.

Mondjuk egy T3 SE szerveren egy KARKAND kör.... igen húzós ott a gyilok néha, lehet tanulni csapatmunkát, am igen szegényes szinten van itt kicsi hazánkban !

A CHEAT külföldön is megy úgy látom, meg sem lep, ha egy tárral nem tudok kivégezni egy sz*-os ellenfelet.
  • Nagydög
    A hagyomanyokhoz hiven FAQ. Rengeteg hasznos informaciot talalhatsz arrafele.
    A VOIP-hoz beallithatsz egy neked rokonszenves gombot("push to talk"-nak hivjak a beallitasok kozott.) Mig nyomod, a squadodban mindenki hallja, amit mondasz. Ha te vagy az osztag parancsnoka, akkor van egy masik gomb is, amivel a commanderhez beszelhetsz.

Csalni elvileg nem lehet, de elvileg a Windows is biztonsagos. A PunkBuster-t folyamatosan fejlesztik, de biztos mindig lesznek ujabb trukkok. Csalni tehat nem lehetetlen, de igencsak kockazatos.
  • Boxer HUN
    Egy kis nyomozással, ezt találtam. Így már érthető az eredményesség (eredménytelenség) a találatok fügvényében.

[IMG]http://binor.tvn.hu/Találati tanulmányok/apc-hitzones.jpg[/IMG]

[IMG]http://binor.tvn.hu/Találati tanulmányok/armor-hitzones.jpg[/IMG]

[IMG]http://binor.tvn.hu/Találati tanulmányok/cobra-hitzones.jpg[/IMG]

[IMG]http://binor.tvn.hu/Találati tanulmányok/linebacker-hitzones.jpg[/IMG]

Sok sikert a magoláshoz...
  • sector512
    Handras alapbeállításban "B" gomb.
  • SubZero911
    +e
  • SubZero911
    Emberek, azt mondjátok meg érdemes-e letölteni az Euro Forc-ot !!!!!

• Nagydög
    Na, huzzatok jatszani mind egy szalig!

Tokom tele van mar vele, hogy minden ugyben kavaras, klikkesedes, es celozgatasos nyusszoges folyik.
  • Handras
    Sziasztok.

Én még teljesen új vagyok a játékban, de ahogy olvasom a fórumot a cheaten felkaptam a fejem. Tényleg vannak akik a EA servereken csalnak? Azt hittem, hogy ott nem lehet és én speciel direkt ezeket a servereket keresem ahol nem lehet csalni. Ahol az a lényeg, hogy ki a jobb. Én lelkes játékos vagyok napi 2 órát nyomom. Valaki tudna segíteni? Hogyan működik a beszélgetés játék közben a voip?
    (nem tudatlan vagyok csak kezdő?)

Előre is köszi!

Handras
  • Danee
    nm

azt mondja még meg vki hogy mit jelent az hogy htx? :D van köze a thx-hez?
  • leveskocka
    huh,nem elb*sztam:)neked ezt cimeztem:#68819
    ez:#68821 valasz badsec ezen uzenetere: #68817

kosz az eszrevetelt
  • Danee
    ezt biztos nekem cimezted?
  • Hatt
    Házi titok de nem véletlenűl ockodtunk az első magyar kupától.
  • Hatt
    Érdekes, viszont Running elvtárs anno azt mondta hogy az ET mint Elit csapatban vannak az erős játékosok a másikban pedig a többiek. Falsitunk mi?
  • badsec
    Mikre gondolsz? Szívesen "hallgatom" a dolgokat...
  • badsec
    Nincs megszabva, hogy ki hány csapatban játszhat, amenyiben a kupa elött leadott nevezési lapon rajta van a neve! Tudtommal a GBC ugyanazt a névsort adta le mind2 csapatának, de erről Running tudna érdemben nyilatkozni.
  • Hatt
    Teljessen jól érted a helyzetet. Mi is indíthattunk volnak 4 csapatot és legalább minden csoportban ott lettünk volna.
  • vsly
    Én most nem értek valamit...
    Van ugye a GBC*ET és van a GBC.
    "Mi"(7th) a GBC*ET ellen játszottunk,mert ök vannak a mi csoportunkban.
    A Horda a GBC ellen játszott.
    Az hogy lehet,hogy pl Gabóca mindkét meccsen játszhatott????
    A szabályzat lehetövé teszi,hogy az 1ik csapatba bejegyzett játékos játszon egy másik csapatban is???Mert ha ez így van,akkor sux az egész..már bocs!
  • Hatt
    Sok mindent nem tudsz te még már ne is haragudj.
  • leveskocka
    igazad van,a "papirforma" az egy baromsag,eleg,ha valaki hibazik...anno az OPC-vel dalian/sharkit jatszottunk egy klan ellen cb-n.vegig vezettunk,eleg rendesen,az amcsi oldalt viszont elcsesztuk...kb fel perc alatt eldolt az egesz...elfogtak az osszes pontunkat,es eppen akkor mindenki halott volt mar...viszont mi is okoztunk meglepeteseket:)
  • McKalton
    Hajrá Horda!!
  • leveskocka
    mert az elso iar,a masik global
  • Danee
    Favorite Victim
    (Kills to, via EA) csaba67 (10)
    More Victims
    (Top 10) hodosy (12), [ALPHA]-Tagad@ (10), unchinito (8), fgasmv (8), ANDRAS344 (6), andropow (5), Vassili*Zaitsev[HUN] (5)

ha azt a másik srácot 12x öltem meg akkor miért csaba67 a favourite victimem?
  • badsec
    Miért ne állhatna olyan szinten a Horda, hogy megverje a GBC-t? Ezt nem igazán értem! Nem ez volt az első alkalom, hogy nyertünk a GBC ellen és valószínűleg nem is az utolsó. Azért mert ti megizzadtatok a GBC ellen, nem jelenti azt hogy nekünk eleve semmi esélyünk nincs ellenük. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a Hordának minden nap!!! van legalább egy gyakwarja valamilyen csapat ellen. A sok gyakorlásnak igenis megvan az eredménye, mert vezetjük a csoportunkat. Amúgy, én nem olyannak ismerem a GBC csapatát, akik direkt kikapnának egy meccsen. Arról meg ne is beszéljünk, hogyha a GBC kikap a CoR-tól és a CoR minden meccsét megnyeri, akkor a GBC nem is jut tovább.
    Az a baj, hogy itt a fórumon szeretnek "kötekedni" az emberek és nem fogják fel, hogy mi a poén és mi az amit komolyan gondol az ember. Így most egy "ártatlan" mondat miatt az egész Horda csapat kellemetlen helyzetbe került! Running meg sajnos még adta is alátok a lovat! Talán neki is el kellene gondolkodnia azon, meddig poén valami!
    Amúgy, mi igenis keményen készülünk az Infantryra és a CoR ellen is mindent megteszünk majd a győzelemért! És ha meglesz, első helyen jutunk tovább! Erről ennyit!

Peace!