172102
  • schrank
    lehet hogy nem is megverték hanem ...
  • Robogo
    Na leírnám ezt a kettő csapat indulást a GBC-t és a GBC*ET-t.Nem azért indultunk kettő csapattal,hogy dupla esélyel induljunk a HUNkupon.Hanem azért,mert pontossan 30-an vagyunk a klánba és egy infranty általába 8vs8-ba zajlik.Na szóval nálunk ebből a 30 tagból szinte mindenki akar infrantyzni és így kettő csapatot indítottunk,a GBC*ET-be vannak az assaultosok a sima GBC-t meg funnosok és így funnak akartuk elnevezni ezt a csapatot,de végül nem neveztük így és maradt a sima GBC.Nálunk úgy van ha 20-an jelentkeznek egy 8vs8-as warra akkor úgy csináljuk,hogy mindenki játszhasson és így a GBC*ET-be lejátszák az assik a wart a sima GBC-be meg a nem nagyon assik nyomják általába.És azért van a kupán a sima GBC,hogy másnak is adjunk esélyt pl akik csak tankoznak azok is infrantyzanak én meg csak azért voltam ott a horda elleni waron,mert hívott valaki,hogy azért legyenek assaultosok is,mert a horda egyáltalán nem gyenge klán.A GBC listába kb 30 név szerepel a GBC*ET-be meg kb 15.Röviden ennyi.
  • schrank
    láttátok a híradóban hogy elpicsázták "Jancsikát" nem elég hogy mi baszogatjuk de még az osztálytársai is verik
  • SubZero911
    Innen biztos nem
  • joebacsi
    sztem innen
  • joebacsi
    legotekket felejtsd el, egyértelműen Saitek Cyborg Evo a bestbuy 10 rongy környékén most...bfhez külön jó, hogy egy kattintással be lehet állítani, hogy a hat kapcsolójával az egeret kezeld
  • uHs Gerzson
    Thx ott már a kérdésem elött megnéztem, nem tudtam melyik joy és milyen ;)
  • SubZero911
    Figyu mán !

Milyen torrent oldalról tudtad te leszedni az Euro Force-ot ?
  • Frequency
    Több mint fél éve használom,eredetileg az Ms Flight Sim miatt.Előnye az ár .Hátrányt nem tapasztaltam,elég jól konfigurálható minden game-ra.további infót itt találsz:http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2221,CONTENTID=6954
  • uHs Gerzson
    Lehet ez segít
  • uHs Gerzson
    Tudnál írni valamenyit erröl a joyról? Miota van meg? Elöny? hátrány? Thx
  • mobal
    nah mit kell csinálni a torrentes eu forszal hogy ne ezt kapja "you need 1.2 or later version?"
  • Danee
    vagy hobós az ovival szembeni dobozban :)
  • SubZero911
    Vagy ő a nagy OBSERVATOR !
  • GameOverrr
    Na akkor lehet, hogy nem is tanár vagy, hanem óvóbácsi...
  • Frequency
    Nincs mit!
  • uHs Gerzson
  • Danee
    az előző logo-d jobb volt :D
  • gyuree
    köszönöm reagálásod
  • mNzJean
    ez azért erős volt.
  • Frequency
    Nekem is ilyen joy-om van,nálam bevált...nem csak Battlefield-nél!
  • SubZero911
    A rendőröket mindenki útálja. Még a rendőrök is
  • SubZero911
    A legyőzhetetlen páros :

http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=200436&pcount=&Product_Id=164714&Section.Section_Path=%2F%2FRoot%2FNostromo%2E%2E%2EingTools%2F

UND

http://www.befro.dk/shop/default.asp?ProductID=14463

És nem vagyok ezekkel a leggyorsabb... Hihetetlen ....
  • schrank
    ma szemtanúja voltam ahogyan a helyi óvódából egy rendőrségi NIVA vitte a moslékot a kutyáknak de azért gondolom ott az őrsön a legjobb falatok hamar kikerülnek a diszperzites vödörből
  • gyuree
    Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni a bf2-ben joystickkal repülőktől. Milyen joyt érdemes venni a játékhoz ésszerű keretek között (8-10 ezer). Én kinéztem a Logitech Extrem 3D Pro modelt ,de nem tudom milyenek a tapasztalatok vele kapcsolatban. Nagyon megköszönném a segítő válaszokat.
  • leveskocka
    :)
  • uHs Gerzson
    Aranylövést meg kell tanulni azt nem mutatják meg ;)
  • schrank
    itt a sebzéseknél miért nincs feltüntetve az egylövéses hirtelen halál tankra vagy az is csak bug
  • Running
    Tessék?
  • joebacsi
    jah, azok a kötsög rendőrök, még szerencse, hogy itt nincs egyse
  • Verzoo
    Remélem összefutunk valami szerveren mert rendőröket szivesen késelek meg (a játékban)
  • SubZero911
    NNNNA Isten veletek, találkozunk éjszaka az utcán... Most jön az igazi akció... Igazi fegyverekkel. He-he-he
  • Verzoo
    Grat neki
  • mobal
    sziasztok! haver mesélt valami torrentröl nemtommi mondta lejött a bf2 meg sko játok lehet vele olcsón megvenni. (ezért torrenten vette meg ) és rakja fel és kiirja ,hogy eu booster pack requires 1.2 or later verszön. és hiba na akkor most mit kell? kérdi...
  • joebacsi
    sg szleng...továbbfejlesztett változata a: htxvm
    hasonló mint a loál (bár ez inkább mármár a világvallás határait feszegeti :)), az áz, a rohatt!!44, megmég pár hasonló :)
  • uHs Gerzson
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 Update #64[/URL]
  • leveskocka
    az ilyen alakokbol igen jo klant lehetne szervezni:)amugy en is lattam ilyesmit...de magyaron katasztrofa volt tegnap karkand,ugyebar egy osszefogott tarsasag (7th) ellen elegge nehezen tudtam kimenni tankkal amcsi oldalrol...de azert sikerult parszor
  • GameOverrr
    Nekem is lenne egy hasonló kérdésem. Múltkor láttam valakinek a statját, aki általában spec ops, de a legyakrabban használt fegyvere mesterlövészpuska(). Ez hogy lehet? A csákó direkt mesterlövészekre utazik, aztán ha leszedett egyet, rohan elvenni a fegyverét? Nem lenne egyszerűbb, ha alapból sniperként nyomná?
    (És még sok hasonló esettel találkoztam, ahol nem stimmelt a fegyver-kaszt viszony.)
  • Boxer HUN
    Venge ne alázz légyszi... legalább kutattam utánna!!!
  • SubZero911
    Még egyetlen dolog : szerintem az egyén intelligenciája a fontos. Lehet az klántag, vagy sem, ha egy szekaszba kerül pár "jó" gondolkodású gyerek, akkor bármi lehet. A klántagok legfeljebb összeszokottabbak.