172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lehet hogy nem is megverték hanem ... 
-
Na leírnám ezt a kettő csapat indulást a GBC-t és a GBC*ET-t.Nem azért indultunk kettő csapattal,hogy dupla esélyel induljunk a HUNkupon.Hanem azért,mert pontossan 30-an vagyunk a klánba és egy infranty általába 8vs8-ba zajlik.Na szóval nálunk ebből a 30 tagból szinte mindenki akar infrantyzni és így kettő csapatot indítottunk,a GBC*ET-be vannak az assaultosok a sima GBC-t meg funnosok és így funnak akartuk elnevezni ezt a csapatot,de végül nem neveztük így és maradt a sima GBC.Nálunk úgy van ha 20-an jelentkeznek egy 8vs8-as warra akkor úgy csináljuk,hogy mindenki játszhasson és így a GBC*ET-be lejátszák az assik a wart a sima GBC-be meg a nem nagyon assik nyomják általába.És azért van a kupán a sima GBC,hogy másnak is adjunk esélyt pl akik csak tankoznak azok is infrantyzanak én meg csak azért voltam ott a horda elleni waron,mert hívott valaki,hogy azért legyenek assaultosok is,mert a horda egyáltalán nem gyenge klán.A GBC listába kb 30 név szerepel a GBC*ET-be meg kb 15.Röviden ennyi. -
láttátok a híradóban hogy elpicsázták "Jancsikát" nem elég hogy mi baszogatjuk de még az osztálytársai is verik
-
Innen biztos nem
-
sztem innen -
legotekket felejtsd el, egyértelműen Saitek Cyborg Evo a bestbuy 10 rongy környékén most...bfhez külön jó, hogy egy kattintással be lehet állítani, hogy a hat kapcsolójával az egeret kezeld -
Thx ott már a kérdésem elött megnéztem, nem tudtam melyik joy és milyen ;) -
Figyu mán !
Milyen torrent oldalról tudtad te leszedni az Euro Force-ot ? -
Több mint fél éve használom,eredetileg az Ms Flight Sim miatt.Előnye az ár
.Hátrányt nem tapasztaltam,elég jól konfigurálható minden game-ra.további infót itt találsz:http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2221,CONTENTID=6954
-
Lehet ez segít -
Tudnál írni valamenyit erröl a joyról? Miota van meg? Elöny? hátrány? Thx -
mobal #68885 nah mit kell csinálni a torrentes eu forszal hogy ne ezt kapja "you need 1.2 or later version?" -
vagy hobós az ovival szembeni dobozban :) -
Vagy ő a nagy OBSERVATOR ! -
GameOverrr #68882 Na akkor lehet, hogy nem is tanár vagy, hanem óvóbácsi...
-
Nincs mit! -
-
az előző logo-d jobb volt :D -
gyuree #68878 köszönöm reagálásod -
ez azért erős volt. -
Nekem is ilyen joy-om van,nálam bevált...nem csak Battlefield-nél! -
A rendőröket mindenki útálja. Még a rendőrök is
-
A legyőzhetetlen páros :
http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=200436&pcount=&Product_Id=164714&Section.Section_Path=%2F%2FRoot%2FNostromo%2E%2E%2EingTools%2F
UND
http://www.befro.dk/shop/default.asp?ProductID=14463
És nem vagyok ezekkel a leggyorsabb... Hihetetlen ....
-
ma szemtanúja voltam ahogyan a helyi óvódából egy rendőrségi NIVA vitte a moslékot a kutyáknak de azért gondolom ott az őrsön a legjobb falatok hamar kikerülnek a diszperzites vödörből 
-
gyuree #68872 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni a bf2-ben joystickkal repülőktől. Milyen joyt érdemes venni a játékhoz ésszerű keretek között (8-10 ezer). Én kinéztem a Logitech Extrem 3D Pro modelt ,de nem tudom milyenek a tapasztalatok vele kapcsolatban. Nagyon megköszönném a segítő válaszokat. -
:) -
Aranylövést meg kell tanulni azt nem mutatják meg ;) -
itt a sebzéseknél miért nincs feltüntetve az egylövéses hirtelen halál tankra vagy az is csak bug
-
Tessék?
-
jah, azok a kötsög rendőrök, még szerencse, hogy itt nincs egyse
-
Verzoo #68866 Remélem összefutunk valami szerveren mert rendőröket szivesen késelek meg (a játékban) 

-
NNNNA Isten veletek, találkozunk éjszaka az utcán... Most jön az igazi akció... Igazi fegyverekkel. He-he-he -
Verzoo #68864 Grat neki 

-
mobal #68863 sziasztok! haver mesélt valami torrentröl nemtommi mondta lejött a bf2 meg sko játok lehet vele olcsón megvenni. (ezért torrenten vette meg
) és rakja fel és kiirja ,hogy eu booster pack requires 1.2 or later verszön. és hiba na akkor most mit kell? kérdi... 

-
sg szleng...továbbfejlesztett változata a: htxvm
hasonló mint a loál (bár ez inkább mármár a világvallás határait feszegeti :)), az áz, a rohatt!!44, megmég pár hasonló :) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 Update #64[/URL] -
az ilyen alakokbol igen jo klant lehetne szervezni:)amugy en is lattam ilyesmit...de magyaron katasztrofa volt tegnap karkand,ugyebar egy osszefogott tarsasag (7th) ellen elegge nehezen tudtam kimenni tankkal amcsi oldalrol...de azert sikerult parszor
-
GameOverrr #68859 Nekem is lenne egy hasonló kérdésem. Múltkor láttam valakinek a statját, aki általában spec ops, de a legyakrabban használt fegyvere mesterlövészpuska(
). Ez hogy lehet?
A csákó direkt mesterlövészekre utazik, aztán ha leszedett egyet, rohan elvenni a fegyverét? Nem lenne egyszerűbb, ha alapból sniperként nyomná?
(És még sok hasonló esettel találkoztam, ahol nem stimmelt a fegyver-kaszt viszony.) -
Venge ne alázz légyszi... legalább kutattam utánna!!!
-
Még egyetlen dolog : szerintem az egyén intelligenciája a fontos. Lehet az klántag, vagy sem, ha egy szekaszba kerül pár "jó" gondolkodású gyerek, akkor bármi lehet. A klántagok legfeljebb összeszokottabbak.