172102
  • Platypus16
    Szegénynek az állami segélyből nem jut pénz új fülhallgatóra
  • item
    Leadtek 6600GT Extreme, és 550/1120,alapbeállítás, a gyári hűtővel nem megy 550en de a ramok simán hűtés nélül 1250et is viszik. A GPU-n most VF700CU dolgozik.
  • JAG1
    Azt nem hiszem. hogy az a cirka 500Mhz segített a BF lelki világán. A mai játékok/videókártyák világában, nem igazán a processzor teljesítményétől függ a game élvezhetősége, hanem a VGA magórajele/ram sebessége, meg a memóriád mennyisége/sebessége. Ezek a VGA-k már, kisebb pc a pcben. Ez végzi a műveletek nagy részét, nem a proci. Továbbmegyek, a vinyó sebessége is csak azt befolyásolja, milyen gyorsan tölti be a pályát.

• Mersant
    nekem otthon leadtek 6600gt-m van, melóban Gigabyte és azt kell mondjam a giga sokkal jobb, csendesebb és hűsebb, én csak ajánlani tudom...
  • sector512
    Nekem Inno3D 6600GT 500/1000
  • Handras
    Köszi kipróbálom, csak a 2,4-es celeronról nem találtam sehol leírást, és még a tuningban kezdő vagyok. Azér próbáltam mert a 32-es pályákon néha az élvezhetetlenségig akadt a játék. Így meg tök jól ment.
  • JAG1
    Mindenképpen megszüntetném a húzásokat a gépedben. Semmi értelme. Pláne nem értem, hová húzol egy 2,4-es Celeront. Nem a Mhz a szűk keresztmetszet, hanem a 256KB gyorsítótár, meg az utasításkészlet hiánya. Egy ilyen tuning, jelentős fogyasztás növekedéssel jár, amit nem bisztos, hogy elbír a tápod. Arról nem is beszélve, hogy gondolom pár vinyó és pár CD/DVD is van benne.

Anno, egy 300-as cerkát volt értelme felhúzni 500-ra. Ott volt teljesítmény növekedés. :-)
  • Handras
    De tényleg ezer bocsi a fárasztó kérdésekért úgy gondoltam aki akar és tud az válaszol.
  • Handras
    Semmi furcsa dolog, kondik rendben.
  • Handras
    Gigabyte 6600 GT azt mondták, hogy jó.
  • koschwarz
    mekkérdezhetem, milyen gyártótól van a videokari? csak mert pont most invesztálok én is 6600gt-be(asus), és a referencia-érték elvileg akkor is 500/1000)

a tápot én akkor is kicserélném a helyedben, mert lehet hogy bírta még, de valami akkor is összeolvadhatott, ráadásul ami okozta ezt, az biztos nem javult meg. lehet, hogy egy nagyobb feszültségfelvételnél megint olvadozni kezd majd, és mást is tönkrevág.

• mesor
    Alaplapon megvan minden kondi?
    Nem csinál semmi furcsát azóta?
  • alma2
    Bar mar lehet, hogy aktualitasat vesztette, pl a hackelt ATI driverek, omega es tarsai, talan meg mindig a regi control centert hasznalja, amihez nem kell net framework.
    Amig csak gyarit hasznaltam, soha az eletben nem uninstalltam az elozot, ugyesen fel tudta pakolaszni ra az ujat, miutan massal is probalkoztam, neha eleg nagy kaosz lett az eredmenye.Aztan elkezdtem hasznalni a "cat uninstall-t" vagy valami hasonlo nevu driver uninstall progit, ami az ati oldalan is kint van.Az sokat segitett a windowsom lelken.
    Miutan Meow megint okosan belekot, leirom NALAM ismetlem N A L A M, ez segitett.
  • Handras
    Gondoltam a proci 20%-os tulhúzására de sztem az nem vesz fel akkora többlet teljesítményt
  • Handras
    Ja a v-tunerrel állítottam 500/1000-re a video karit.
  • mesor
    Ha ott olvadoznak a dolgok akkor az már jót nem jelent!
  • Handras
    az enyém alapból 300/1000-et írt ki. Semmit sem kellet kicserélni hanem reset, utána kikapcs. tápkábel ki, aztán leszedtem a ház oldal lemezét és tápkábel vissza maj indítottam utána kb 1 órát játszottam még. Ezért nem értettem a dolgot és ezért kérdeztem meg a kollegákat hátha másnál is volt már ilyen.
    Bocsi mindenkitől a zavarásért, csak bátorkodtam kérdezni.
    A füst szerintem a 220 v-os kábel olvadásából eredt.
  • sector512
    Tényleg húzás nélkül 500/1000 a 6600GT órajele.
  • koschwarz
    mázlista. de akkor mi történt végülis, mit kellet kicserélned/megszerelned, mi füstölt el konkrétan?
  • koschwarz
    esztadumát

nekem meg vasárnap kapta el egy feszültséglöket a videokarimat és persze magát a tápot is. cost: -50.000 Ft (új kari 6600Gt, új táp chieftech 400W)

mellesleg a 6600Gt nem alapból 500/1000? (tehát húzás nélkül)
  • Handras
    Csak az volt a furcsa, hogy utána újra indítottam és minden tökéletesen működött. (ezt elfelejtettem mondani)
  • Handras
    Megkérdezem kezelőorvosomat és a gyógyszerészemet.
  • Handras
    Köszi a segítséget de a táp venti müködött.
  • koschwarz
    chuck norris non-stop, csak hardcore rajongóknak :)
  • FlatlineHun
    A leírásodból, és a körülmények alapos figyelembevételével arra a következtetésre jutottam, hogy amennyiben az általad közölt tények helytállóak, akkor alighanem a tévedés alacsony kockázatával kijelenthetjük, hogy az ismert tüneteket figyelembevéve, valamint az alapvetően maguktól értetődő kockázatokkal számolva majdnem teljes bizonyossággal megállapítható, hogy a soros porttal van probléma.
  • Kovács legény
    táp?
    erősebb táp az ami kell neked,egy olyan ami müködik
  • Gundark1234
  • Admiral Chris
    elfüstöl a táp, és azt kérdezi, hogy vajon mért nem megy...
  • Landor
    Tudod a becélzott ellenségnek a nevét?!
    Valami űberpróhardverhekker lehetett

Aztán lehet hogy csak norisz volt..
  • Gundark1234
    Szerintem egyértelmű: táp venti lehalt és magával vitte a tápot is.
  • Admiral Chris
    szerintem a kérdésedben benne volt a válasz(táp)
  • Handras
    Szia.
    Én ma vettem egy logitech extrem 3d pro joyt este ki is próbálom. Majd megírom a tapasztalatomat. Dobj egy e-mail címet.

Más...

Valaki adjon tanácsot látom itt nagyon profi szakemberek vannak. A probléma, hogy tegnap játék közben lekapcsolt a gépem. a konfigom: P4P 800-X, 2 X 512 ram (duál), 2,4 ceeleron 20 %-al felhúzva, Gigabyte 6600 GT 500/1000-re húzva 400 W-os táp.
    A táp tűz forró volt és a 220-as táp kábel már kezdett olvadni (pont egy sniperrel vette célba az ellent mikor kikapcsolt minden és erős füst volt a szobában). A játék beállítása 800 X 600 medium. Mi lehet a gond pls.????

Most ne röhögjetek ki légyszi hanem adjatok tanácsot...

Előre is köszi

Handras
  • Kovács legény
    velem oan szokott előfordulni hogy kilövöm a raksit az ellen repcsie elött megáll gondolkozik egy kicsit , visszafordul és eltalál engem
  • item
    Amúgy mindenkinek szép napot...
  • item
    1. ezer sorry,nem olvastam most vissza..
    2. ezt aláírom,de érdekességnek elfér nem ?
    3. Az emberiség küzd az életbenmaradásért.
    4. Na látod ezt én sem értem, menj inkább aludj tovább.
  • sector512
    Én úgy láttam tegnapelőtt elég jól repülsz
  • joebacsi
    de a monitor drágább...
  • Mester01
    akor én vok a nOOb
  • Deqwator
    a joy nem tehet róla ;P
  • Frequency
    Ha így is lelőnek akkor az csak TK lehet