172102
  • SubZero911
    Szerintem (aki veszi a fáradtságot és körülnéz ebben a topicban láthatja) senki nem szólhat egy szót sem bármi okosságért. Pláne, hogy van FAQ ezen az oldalon

Kb. 500 hozzászólás arról szól, hogy "hogy lehet feltörni vazze" stb. Én legalább megvettem az eredetit sok-sok pénzért, de hülye azért nem vagyok..
  • item
  • item
    Rendben van ahogy érzed.Ha tényleg global ban-t kapsz azt biztos érezni fogod. Amúgy mindenkinek szive-joga,na meg pénze hogy mit csinál.
  • SigS
    Valamit tudnak ezek a pingvinek

• Laci911
    hy
    Régebben elindult a Battlefield 2 -ő de mostmár nem indul el... elindítom bejön 1 fekete képernyö utána a febontás 1024... ről átváltozik 864../vagy mennyire:)/ és utána kilép...:( Nvidia kártyám van.... GeForce Fx 5700
    ui: DemonTools-ba van be téve a mini immage...
    ui2:/ja és pacth val se megy..:(/
    ui3: ja és ha ez lehet a megoldás"Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor
    Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate." akkro hogy kell deaktivitálni a refreshforce-t?:)
  • SubZero911
    NNNA minden OK, megy rendesen ! A dorgálóknak üzenem, hogy nem minden az, aminek látszik..

Van pénzem megvenni az EF-ot, meg is veszem (mint azt már írtam), nem is ez a gond. Csupán szeretném látni előbb, hogy miért is szopat az EA több százezer embert 351 megáért, három map-ért, ami testvérek között is egy patch.

A másik fele, hogy pusztán kíváncsiságból is érdekel, hogy meg tudok-e kerülni bármit is, vagyis hogy ügyes csávó vagyok-e. Az érzés.....
  • item
    Na igen emiatt elég cinkes a dolog, nincs 2-3 ezer forintod a dologra és ekkor nemkéne ügyeskedni?? Nem értem komolyan, nekem nem ér meg annyit szarakodni 1 gamával, ha megvehetem utólag is occsópénzé...
  • SubZero911
    Látom ezeket a mapokat, de a szervereket továbbra sem. Elvileg az eredeti BF2-vel kell indítani, de ott nem látok külön szervereket. Most akkó mi van ?

Csak ASE-ből tudom indítani ??
  • Beers
    Azt azért nem árt ha tudod,hogy ha global bant kapsz az ügyeskedésért,akkor vehetsz egy másik bf2-t is!
  • item
    torrentes Euro-Force...
  • Murry
    Csak 3 map-ot rak be a többi közé, ezért nem látsz semmit.
    Próbálj map szerint keresni. Taraba_Quarry, OperationSmokeScreen, GreatWall.
  • SubZero911
    Nem tudok mit csinálni. Letöltöttem az Euro Force torrentes változatát, fel is települ, de nem látok EF-es szervereket, nem is azonosítható, hogy egyáltalán hova nyomult fel a telepítés. Talán máshonnan kéne indítani. Pedig már van FIX a regisztráció megkerülésére is...

Ha bárki tud megoldást .... Megköszönném
  • joebacsi
    OFF
    azé off, és ugye még véletlenül se a ték miatt, mi? :D
    ON
  • Murry
    Beszéljünk inkább az MB-ről.

Mit szólnátok ahhoz, ha csinálnék infantry map pack-et az MB-re.
    Kiszedném a járgányokat, és a commander cuccosokat.

• Murry
    OFF
    Mert semmi köze a BF2-höz, és mert ilyen kedvem van.
    ON
  • joebacsi
    OFF
    talán még nem mindenki próbált távfelügyeleti programmal magára csatlakozni, azoknak vicces lehet...
    ÉS mi a francnak kell ebbe belekötni? :)
    ON
  • Murry
    De ott drágább ám kb 1.2e Ft al.
  • Murry
    OFF
    Az összes létező távfelügyeleti programban ezt látod, ha magadra csatlakozol.
    Mi ebben a nagy szám? ÉS mi a francnak kellett ezt ide beraknod?
    ON

• item
    Kicsit megijedtem mikor bejött ez a sok minden.
  • FlatlineHun
    OFF
    Na, így néz ki, amikor a PcAnywhere-en keresztül önmagához csatlakozik az ember, mondjuk tesztelés céljából...
    ON
  • SubZero911
    Danke Sehhhhhhr ! Már hívom is őket....
  • mesor
    MM!
  • SubZero911
    Hon van ilyen bót ? INTERSPARBAN lehet kapni ?
  • badsec
    A 6600GT órajelei: AGP 500/900, PCIE 500/1000! Mivel neked Radeon 9800Pro volt, csak az AGPs verzió jöhet szóba. Az pedig 500/900 és én is a GigaByteot ajánlom, de semmiképpen nem passzív hűtéssel!
  • mesor
    Boltba meg lehet venni olyan szép dobozban mint az alap játékot és az SF-et azzal a kivétellel hogy nincs benne cd csak egy kód.
  • SubZero911
    Eddig azért nem töltöttem le ezt a genya EF-et, mert a hitelkártya számomat nem vagyok hajlandó megadni még egy akkora cégnek sem, mint az EA.
  • SubZero911
    Ezt nem értem pontosan... Hol lehet megvenni boltban a letöltő kódot ?
  • Admiral Chris
    az első mondat kérdés akart lenni
  • Admiral Chris
    neked nem melegszik nagyon. Nekem mielőtt kicseráltem volna rajta a hűtést a 80C-ot is elérte néha
  • Landor
    gettó paszmek gettó!
  • Danee
    ezzel ne viccelődj, abban a suliban történt ahol anyám tanit, láttam a gyereket, elég durván összeverték
  • Handras
    Köszi mindenkinek a segítséget, hasznos volt. A harcmezőn biztos találkozunk. (ez egy tök jó csapat. BF2 rajongók)
    Hajrá mindenkinek.

Tegnap megkaptam a sergeant rendfokozatot örültem neki. Mondom, hogy kezdő vagyok.

Sziasztok!
  • Boxer HUN
    Euro Force-ot az életben soha nem fogod játszani törten... Névre szóló a regisztráció. Akár az EAdownloadert használod, akár a boltban veszed meg a letöltő kódot, akkor is legális CD-key-re kell regisztrálnod!!!!!
  • Murry
    Valószínűleg kompatibilis az eredeti BF2-vel, de szvsz. semmire nem fogsz vele menni. Sajna az EA a játékbeli nevedet (Gamespy) ellenőrzi, hogy jogosult vagy-e az EF-el játszani. Ha nem vetted meg, és nincs olyan barátod aki megvette, és átírná a te nevedre mondjuk egy napra, akkor nemhogy a neten, de még single playerben sem fogod tudni játszani. Sőt internet nélkül senkinek sem megy, még annak se, aki megvette eredetiben.

Tehát ha EF-ozni akarsz akkor biza meg kell venned.
  • Mester01
    Az Helikopter volt amugy köszi!
  • SubZero911
    Good day officers !

I need help ! Ahogy a magyar mondja.. Plíz help :

A torrentes Euro Force kompatibilis az eredeti BF2-vel ? Vagy szériaszámos ez is, mint a Special Forces ?
  • joebacsi
    melyik driver-rel használod?
  • koschwarz
    azt olvastam is tesztekben, hogy a gigabyteok halkabbak...bár úgy általában a 6600Gt-k alapból hangosak, de mivel nekem egy radeon 9800pro-m volt, ahhoz képest nem lehet hangosabb
  • alma2
    Regen irtam, osszehasonlitottam a saitek et a logitech 3d extremmel, egyertelmuen az utobbi nyert, bar mar azota a masodikat gyurom, mert meghaltak a potiai, bar garancials idon belul.Viszont a saitek fele annyit mukodott, vagy kevesebbet a haveromnal, es pont valamelyik nap mondta, hogy kezt kikopni a mechanikaja, lotyog a helyen.
    Bar annak a potijai birjak, csak ne billegne, az idetlen haromszog aljan, ne lenne akkora nagy fos gazkarja ami beleakad a kezedbe, es ne csak harom gomb lenne az egyik oldalan, amugy jo :)
    De mindegyik ember azt favorizalja, ami hozzanott a kezehez. A lenyeg mindegyik fos nem hosszutavra tervezik ezeket a muanyag halmazokat, mert ugye akkor ki venne ujat.
  • Mersant
    nekem is ilyen van, de sima gyári hűtővel...