172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
egyelőre egyiket sem, mert kifingott a kártyám, de egyébként mindig a legújabbat tettem fel világéletemben mindenfajta kártyához, de nagy problémákat nem észleltem soha. ha kész lesz talán ma a gépem, akkor a legújabb nvidia drivert fogom feltenni, mert az állítólag jól sikerült. -
gyuree #69056 Mondja meg valaki aztat, mé' dobál ki az Antik 1,3 server punkbuster hibával. Pedig megcsináltam a faqban leírtakat bár az ott említett fájlok nincsenek ott az említett oldalon.De az autómatikus frissítését azt megcsináltam.Minden pálya váltáskor kidob csak második töltésre enged játszani. Amióta fent van a legropogósabb patch a cliens ellenőrzése is kb 3 perc. Más is tapasztalta ezt? -
Ez aztán a marha nagy okosság!!!! Hogy terjeszted a warezt!!!
-
Hát hogyne, esetleg nem szeretnél olyat is ami célra tart? Aki drágább gépet vesz az nyer? Ehez nem kell játék, ezt lehetne itt eldönteni. -
nemtudom:)lassan ket eve volt,nem ertek hozzajuk,az tuti,hogy hogy ketkezes volt azis:)nekem az mar komoly... -
Mondjuk egy ilyen ?
http://www.saitek.com/uk/prod/x52.htm -
nah,erre jo pelda...bf42 lanparty...repulozgetunk...lelovom a gyereket...erre o:"mi az istennel nyomod?"...neki valami kurvadraga joysticja volt,mikor meglatta a 8 eves repedt,hianyos billentyuzetemet,ekesen karomkododtt...utana ittunk...:) -
GBC vs R.U.M CB 32 leader war : 1172-808 , igy 14. ek vagyunk a 32 es leaderen. -
Egy genya bajom van ezzel a szerkóval egyébként, de az kib* dühítő. Valamiért nem tudok bill. kombinációt makróba rögzíteni. Pegig 4 nanosecundum alatt egyszerre 6 kombinácó, he-he..... Aki kihasználja az polipnak született. -
Sajnos ez így van. De legalább megpróbáltam...... Már csak a useren múlik. khm... lúzeren.. -
attól, mert kurva jó felszerelésed van, attól még nem fox jobban játszani
-
ejj te kecseg dc-s sose hagyod már ezt abba? :P -
Javaslom a GENIUS 5.1-es fejhallgatóját, kb. 10-11e Ft. és beszarás, olyan jó. Mellé egy Nostromo Speed PAD 52, meg egy Trust GM 4200-es egér és legyőzhetetlen leszel..
-
GameOverrr #69044 "nem vettem meg. de csinálta már jópárszor. a peccselgetések után tapasztaltam."
Mondom én, hogy a demó az ISTEN(
), ott legalább a patch-ekkel nincs probléma.
-
Van isten, legalább közöd nem lesz hozzánk:) -
Igen ingyenes,és totális mod lesz.Minden fegyver,technika más.Új mapok...ellenfelek! -
Nem olyan ember mint te hála az égnek
-
kecseg BFV-sek csinálták anno én elvből nem fogok vele játszani majd a desert combat-tal talán ha majd lesz fejhallgatóm 
-
Na végre valami pezsdítő újdonság !
Teljesen belebuzultam ebbe a Bf2-be, de látom, tényleg szép munka lesz ez a POE. Melyik kő alól bújt elő, eddig a percig sosem hallottam róla ! Én really ingyenes lesz ? Egyéb paraméterek ??
Whoaaaaaa...........
-
Ha nem is Isten,de jó fej srác! -
atwe #69037 Hát nagyobb isten mint te 

-
atwe #69036 Hát nagyobb isten mint te 

-
Aki képes új hírek után kajtatni a lusta soldierek helyett! -
ki a ...szom az a Gerzson míííí 
-
Vagy nézd meg a POE fórumot amit szintén Gerzson frissít új hírekkel. -
THX :) -
atwe #69031 Gerzson föhadiszálás POE kérdésben ött keresd :D képek videok görges le és látod többet ér mint egész bf2 -
[URL=http://www.pointofexistence.com -
Aha értem köszi. Valami linket tudnál adni ahol videók vannak róla vagy képek...? -
Szerintem ne szedd le egyiket sem.Vársz egy kicsit és kiadják a POE-t,ami mellesleg ingyenes és minőségi munka! -
jajj bocsi esztnem ide akartam! -
hy egy kérdés?
Mivel ez a BF Euro forces csak 350 mega gondolom nem valami nagydurranás... Érdemes leszedni? Valaki próbálta már vagy a special force-ot jobban megérné leszedni? -
ja és a DT /demon.../ odnak zöld az ikonja szoval emulál mindent? -
jaja:P lehet:Pahogy látom elég sok.... :P -
mennyi ember játszik
ez nem divatjáték ez életmód
-
Akkor csináld már meg a Mashtuurt is pls.
-
Ööö...én már megcsináltam őket a Hordának "belső" használatra. 
Ha valakit érdekel esetleg:
Sharqi Infantry
Oman Infantry
Karkand Infantry
Mennek single playerben és 16-os multiplayerben is. -
tervezem amugy a megvételét.... imádok multyzni de elötte meg akarom nézni milyen a multy.. mennyi ember játszik még stb... -
A mini image nálam is játszik,de ez nem azt jelenti,hogy nincs meg a játék eredetiben! -
Megnéztem a faq vagy szted honnan idéztem a mondatot? De az nem segített...