172102
  • koschwarz
    egyelőre egyiket sem, mert kifingott a kártyám, de egyébként mindig a legújabbat tettem fel világéletemben mindenfajta kártyához, de nagy problémákat nem észleltem soha. ha kész lesz talán ma a gépem, akkor a legújabb nvidia drivert fogom feltenni, mert az állítólag jól sikerült.
  • gyuree
    Mondja meg valaki aztat, mé' dobál ki az Antik 1,3 server punkbuster hibával. Pedig megcsináltam a faqban leírtakat bár az ott említett fájlok nincsenek ott az említett oldalon.De az autómatikus frissítését azt megcsináltam.Minden pálya váltáskor kidob csak második töltésre enged játszani. Amióta fent van a legropogósabb patch a cliens ellenőrzése is kb 3 perc. Más is tapasztalta ezt?
  • Boxer HUN
    Ez aztán a marha nagy okosság!!!! Hogy terjeszted a warezt!!!
  • Hatt
    Hát hogyne, esetleg nem szeretnél olyat is ami célra tart? Aki drágább gépet vesz az nyer? Ehez nem kell játék, ezt lehetne itt eldönteni.
  • leveskocka
    nemtudom:)lassan ket eve volt,nem ertek hozzajuk,az tuti,hogy hogy ketkezes volt azis:)nekem az mar komoly...
  • SubZero911
    Mondjuk egy ilyen ?

http://www.saitek.com/uk/prod/x52.htm
  • leveskocka
    nah,erre jo pelda...bf42 lanparty...repulozgetunk...lelovom a gyereket...erre o:"mi az istennel nyomod?"...neki valami kurvadraga joysticja volt,mikor meglatta a 8 eves repedt,hianyos billentyuzetemet,ekesen karomkododtt...utana ittunk...:)
  • mNzJean
    GBC vs R.U.M CB 32 leader war : 1172-808 , igy 14. ek vagyunk a 32 es leaderen.
  • SubZero911
    Egy genya bajom van ezzel a szerkóval egyébként, de az kib* dühítő. Valamiért nem tudok bill. kombinációt makróba rögzíteni. Pegig 4 nanosecundum alatt egyszerre 6 kombinácó, he-he..... Aki kihasználja az polipnak született.
  • SubZero911
    Sajnos ez így van. De legalább megpróbáltam...... Már csak a useren múlik. khm... lúzeren..
  • Zs0lt1
    attól, mert kurva jó felszerelésed van, attól még nem fox jobban játszani
  • Zs0lt1
    ejj te kecseg dc-s sose hagyod már ezt abba? :P
  • SubZero911
    Javaslom a GENIUS 5.1-es fejhallgatóját, kb. 10-11e Ft. és beszarás, olyan jó. Mellé egy Nostromo Speed PAD 52, meg egy Trust GM 4200-es egér és legyőzhetetlen leszel..
  • GameOverrr
    "nem vettem meg. de csinálta már jópárszor. a peccselgetések után tapasztaltam."

Mondom én, hogy a demó az ISTEN(), ott legalább a patch-ekkel nincs probléma.
  • Hatt
    Van isten, legalább közöd nem lesz hozzánk:)
  • Frequency
    Igen ingyenes,és totális mod lesz.Minden fegyver,technika más.Új mapok...ellenfelek!
  • uHs Gerzson
    Nem olyan ember mint te hála az égnek
  • schrank
    kecseg BFV-sek csinálták anno én elvből nem fogok vele játszani majd a desert combat-tal talán ha majd lesz fejhallgatóm
  • SubZero911
    Na végre valami pezsdítő újdonság !

Teljesen belebuzultam ebbe a Bf2-be, de látom, tényleg szép munka lesz ez a POE. Melyik kő alól bújt elő, eddig a percig sosem hallottam róla ! Én really ingyenes lesz ? Egyéb paraméterek ??

Whoaaaaaa...........

• Frequency
    Ha nem is Isten,de jó fej srác!
  • atwe
    Hát nagyobb isten mint te
  • atwe
    Hát nagyobb isten mint te
  • Frequency
    Aki képes új hírek után kajtatni a lusta soldierek helyett!
  • schrank
    ki a ...szom az a Gerzson míííí
  • Frequency
    Vagy nézd meg a POE fórumot amit szintén Gerzson frissít új hírekkel.
  • Evogordon
    THX :)
  • atwe
    Gerzson föhadiszálás POE kérdésben ött keresd :D képek videok görges le és látod többet ér mint egész bf2
  • Frequency
    [URL=http://www.pointofexistence.com
  • Evogordon
    Aha értem köszi. Valami linket tudnál adni ahol videók vannak róla vagy képek...?
  • Frequency
    Szerintem ne szedd le egyiket sem.Vársz egy kicsit és kiadják a POE-t,ami mellesleg ingyenes és minőségi munka!
  • Laci911
    jajj bocsi esztnem ide akartam!
  • Evogordon
    hy egy kérdés?
    Mivel ez a BF Euro forces csak 350 mega gondolom nem valami nagydurranás... Érdemes leszedni? Valaki próbálta már vagy a special force-ot jobban megérné leszedni?
  • Laci911
    ja és a DT /demon.../ odnak zöld az ikonja szoval emulál mindent?
  • Laci911
    jaja:P lehet:Pahogy látom elég sok.... :P
  • schrank
    mennyi ember játszik ez nem divatjáték ez életmód
  • Murry
    Akkor csináld már meg a Mashtuurt is pls.
  • badsec
    Ööö...én már megcsináltam őket a Hordának "belső" használatra.
    Ha valakit érdekel esetleg:
    Sharqi Infantry
    Oman Infantry
    Karkand Infantry

Mennek single playerben és 16-os multiplayerben is.
  • Laci911
    tervezem amugy a megvételét.... imádok multyzni de elötte meg akarom nézni milyen a multy.. mennyi ember játszik még stb...
  • Beers
    A mini image nálam is játszik,de ez nem azt jelenti,hogy nincs meg a játék eredetiben!
  • Laci911
    Megnéztem a faq vagy szted honnan idéztem a mondatot? De az nem segített...