172102
  • uHs Gerzson
    És? ha nem tetszik nem olvasod el...
  • Jancsik
    most ez vicces? má 5en leírták kb
  • uHs Gerzson
    Ah-6 littelbird nemvalami hullak az biztos :DDD
  • Amon Serrano
    Ez bizony egy LŐCS!
  • Csacsy
    Jól látom ez legy LŐCS(Loetch)? Kedvenc helim volt a BFV-ben. Iszonyú idióta szöcske egy heli, naon fun, ugyanakkor néha m ár fejfájdító.
  • koschwarz
    de leginkább konzolos
  • koschwarz
    én nem utállak
  • z0ty4
    hali. Az egyik torrentes oldalon láttam a modern combat-ot.
    az kamu cucc ?
  • Polemius
    Másokat is ledobált tegnap (az antik 1 legalábbis), úgyhogy v.szeg vagy a szerver beállításaival volt a gond, vagy alapvetően a bp-vel.
  • uHs Gerzson
    nincs MIKULÁS??? ANYÚÚÚÚ!!!!!!!!!
  • Hatt
    Ez van feltüntetve 1 klán honlapjaként:D
  • Mester01
    Ezek betegek.
  • Running
    Nincs mikulás?? b+...
  • Hatt
    looooooooooooool
  • Mester01
    Nincs és még jezuska sincs.. Bezony..
  • Boxer HUN
    ....NINCS IS MIKULÁS!!!!!!.... És ezt így kellett megtudnom???!!!!.....
  • Hatt
    Valakinek mindig közölni kell hogy a Mikulás nem valós személy:)
  • Me0w
    Jo hogy telettel a bf2 forumban a megmondoember, es nem csak engem utal mindenki :D
  • Mester01
    Ez igy van bezony!
  • Hatt
    Poén? Mindenki ezen nyamnyog hogy épp hanyadik... Semmit se mutat. Mit veszek komolyan? Azt hogy ezt leírtam hogy így működik?
  • arty
    mérési hiba :)
  • Amon Serrano
    Jujj Hattori! Nem mondod, hogy ez így működik! Kicsit túl komolyan veszel néhány dolgot! Lefosom magasról, hogy hányadikak vagyunk, csak poén látni, hogy 2 szaros lejátszott meccs után ott vagyunk a 13. helyen! Szerinted nem vagyok tisztában vele, hogy ennyi lejátszott gém után ez nem épp a valós képet mutatja? Azért azt hittem, jobban érted a poént!!
  • Frequency
    [IMG][/IMG]
  • Hatt
    Kicsit laikussan nézitek ezeket... Nézd meg kiket nyomtatok le, kikkel játszottak és milyen az eredmény. Ez 1 körübelüli képet mutat. A helyezésetek semmit se mutat. A ladderen úgy is lehetsz az 1-5-ben hogy 1 nagyobb csapatot se versz meg. Értem ezt úgy hogy ha csak az 1000 pont körülieket hívod ki akik még mondjuk ügyetlenebbek és elvered őket a sok kis pont amit kapsz értük felhoz ide. Nézd meg a JCSR kikkel játszott. Vagy tudnék mondani pár csapatot onnan akiket ha lenyomtok akkor ténylegessen oda is tartoztok ahol vagytok. Korrekt hozzáállás az hogy magatok mögött lévő csapatot nem hívtok ki, csak olyanokat akik elöttetek vanank. Aztán meglessük pár hét mulva hogy hogyan is áltok.
  • Amon Serrano
    Akkor vajon a Horda hányadik lenne? Mármint azt a tényt nem hagyva figyelmen kívűl, hogy lenyomtak!
  • Running
    Hajrá MagyaRock!!!
  • erdos

Csak így tovább!
  • Amon Serrano
    Már 13.-ak vagyunk
  • koschwarz
    tényleg hangyapöcsnyi a különbség
  • koschwarz
    a boltban úgy kérdeztem, hogy mivel lehetne a tönkrement 9800pro-t pótolni (legalább hasonló szint), erre rávágták, hogy 6600gt. persze nem így van, a 6600gt jóval gyorsabb, de manapság már egy szar játékhoz is lassan erőmű kell, és ez is csak egy középkategória (volt, most már 7800-asok is vannak megfizethető áron)
  • JAG1
    Teszt
    Meg is lepődtem volna, ha az AGP-s lenne a jobb. :-)

Itt egy másuk is.
  • joebacsi
    jó, asszem ha szigorúan nézzük van egy hangyafasznyi különbség az agp-s javára ha jól emlékszem, de annyi tuti nincs, hogy ráfogd, hogy lelőttek :D
  • koschwarz
    hidd el, jó
  • koschwarz
    nnnna, mégis találtam egy tesztet konkrétan az agp-sre vonatkozóan
  • lammaer
    Tudtok olyan szervert, ahol infantryra hekkelt mapok futnak? Kiprobálnám már, milyen az, amikor nem járgányok hajkurásszák a gyalogságot :)
  • koschwarz
  • joebacsi
    semmi
  • koschwarz
    nem tudod véletlenül, hogy a 6600GT agp-s és a pci-expresses változata között egyébként milyen sebességkülönbség van? vagy egy tesztet valahol? nem találtam...

• koschwarz
    jaja, igazad van.
  • Nagydög
    Na, nyusszoges vege! Hardver ugyben is! Mindenki azzal jatszik, amivel neki jol esik. A minosegi cuccok biztos segitenek valamit, de en meg nem probaltam. A legkomolyabb cucc, amit hasznalok, az egy Saitek Cyborg 3D joy, es attol sem tudok repulni, bar tegnap Sharkin lelottem parszor Apachet, de szemtol szemben mindig o nyert.