172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ugyan ez volt nekem is a problémám, aztán a teljes 1.21-es patch újratelepítése megoldotta a problémát nálam!!!! -
ma sem változott ott semmi ;) -
a Call Of Duty viszi a primet,f@sza kis játékosok vannak ott is anno tapasztaltam a börömön:( -
gomoo #69214 thankses! -
Hehe, a sok
-
Polemius #69212 Nálam az F gombon van. :) -
9 -
9-ces gombocska alapban-..
-
gomoo #69209 hy all nem tudja v.ki hogy a simpla 2 -ben hogy kell use-olni az ejtőernyőt? -
mondjuk azért ez sem semmi PB -
nekem adja mint állat
-
nektek se adja hozzá ma a pontokat?
-
MrChef #69205 Még azt megpróbálom, hogy a másik (szűz) partíciómon és vinyómon lévő windowsra telepítem a BF2-t. -
Landor #69204 valszleg ez még patch előtti; itt még nem pattogott a krumpli
-
undorito... -
egyetértek! találtam jobban mondva egy haver külde el hogy mik vannak!!
-
Polemius #69201 Rohadjon le a keze mindenkinek aki ilyet használ és örökre kiltsák ki mindennemű szerverről és dögöljön meg a kutyája valamint a gépe igya ki a hűtőből az összes sörét! 

(félreértés ne essék,nem feltételezem, hogy te használnád, gondolom csak találtad) -
lehet,hogy egy regebbi driver jobban muzsikal vele
-
MrChef #69199 Köszi a segítséget!:-) Cseréljek VGA drivert...hmmm, csak egy van a videókártyámhoz, a legfrissebb; mit tudok cserélni rajta? Windows újratelepítés? Hmm..., megoldható, de macerás. A játék nem szereti (?!) a TFT monitort? (az van nekem) Hát, nem mondom, nem kicsit hibás még mindig ez a játék. Tettem vele egy újabb próbát, mert mikor először játszottam vele, rögtön megtetszett. De hogy ilyen hibái legyenek... -
egy kis érdekesség cheat -
aloha mindenkinek, schrank velemenyen kivul
erdemes penzt aldozni a EF-re?
-
Semmit, épp egy hete telepítettem újra a játékot mert meglett az SF is és gondoltam ne legyen probléma, a nulláról kezdem az egészet...ez lett az eredménye
-
Felraktál valami modot, vagy járművet, vagy valamit változtattál a játékon? Mert ha igen, akkor az a baj. -
én játszom, nemtudom a megoldást -
Valaki szokott még játszani az SF kiegészítővel? Mert én csatlakozni akartam több SF szerverhez és vagy azt írja ki, hogy csak eredeti tartalommal (unmodified content) lehet csatlakozni vagy csak kifagy a játék... -
Csá
-
Eh... Szeva kocka!!! És tudd meg, mi is szeretünk téged!!!
-
Páááá..... -
Azt hiszem egy időre befejezem megint ezt a forumozást, mert az IQ szint kiverte a biztosítékot itt is.
Mondom, vagy századszor, hogy én is EREDETI programokat használok !!!!!!!!!!!
Mellesleg, ha nem használsz WAREZ-t, honnan a lópikulából tudod, hogy van mindegyikhez nfo file ?
Speciel ehhez az EF-hez nem volt..... de ez már nem fontos, unom az egészet... -
eheh,sok szerelem indul ugy,hogy a felek eloszor utaljak egymast...annal langolobb,es MELEGEBB lesz a helyzet kesobb 

jah,into jel,hogy boxertol eltunt az utalja a JCSR alairas
-
És miből gondolod, hogy nem-e vagyok tagja az egyik ilyen szervezetnek???? Szar neked, hogy mindenkit ilyen alaposan ismersz. Bár a FAQ hivatkozik rá, (épp az ilyen problémákkal kapcsolatban mint a tiéd), mégsem a warez terjesztése a célja. Az itt fórumozó BF2-es társadalom mindíg is szorgalmazta az eredeti programok használatát. (Csak mellesleg jegyzem meg, hogy minden warez cucc mellett van egy .nfo file, ami arra hivatott, hogy még az egyszerű talpasparaszt is tudja miként kell működésre bírni az adott programot). Ha nem tudod hogyan kell megnyitni azt az .nfo-t, hogy olvasható legyen,.... hát az már komoly problémára utal. -
Nekem egy Gainward Geforce 6600 GT ultra 256Mb AGP 8x karim van, és ha minden ténylegesen fullra van a játékban állítva 1280 x 1024 -ben, még akkor is képes a 35 - 40 fps-re. Viszont akkor már a dinamikus fények miatt nem látom az ellenséget az épületekben, vagy épp a lemenő napfény vakít el. Nagyon látványos tud lenni, viszont komoly hátrányba tudsz kerülni az alacsonyabb minőségi beállításokkal szemben. Tehát dönteni kell!! Vagy a minőség, vagy pedig a játszhatóság.
-
-
Úgy látom kötekedés minden szinten...
Talán meglepő, de az EF működik zokszó nélkül. Nem különösebben érdekes, valószínűleg egyetértek Shrankkel /ha jól írtam a nevét/, hogy nem ér annyit, amennyit adtatok érte. Ettől függetlenül lehet, hogy ma megveszem. Ki tudja....
Aki egyébként segít, az segít, aki nem az nem..... Ha meg ilyen lelkiismeretes vagy, akkor tiltasd le a FAQ-ot és írj levelet a TOPIC vezetőjének /valami Running
/, hogy törölje a warezos hozzászólásokat.
A fentieken kívül sokat tehetsz az ügy érdekében, ha csatlakozol jogvédő szervezetekhez, írsz az Informatikai Minisztériumba, vagy egyszerűen feljelentesz mindenkit !
-
... Ne kötekedj...
-
berci206 #69182 Nekem Geforce N6600gt-m van agp-s 128mg-s és a bugokon kívül semmi probléma nincs vele ha az a driver van fent ami a játéknál van írva vagyis a 77.30 verzió számú, a legujjabbal már sz*rakodik! -
Király!:)
Köszönöm!:D -
azt nemmondtam hogy továbbra is:D -
Köszönöm...
-
(ez az első hogy egyetértek veled;) )