172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
McKalton #69336 Szerintem nincs is meg neki eredetiben csak ezért nyomatja a demo-t! 
-
Valaki tud ehez a NostromoSpeedpad-hoz vmi segítséget adni?Magyarnyelvű leírás vagy tapasztalati beszámoló?Nem akarja igazán azt csinálni amit én szeretnék, lehet, hogy az én készülékemben van a hiba??? 

-
lordjanek #69334 ok -
lordjanek #69333 reggelt -
Joreggelt!
-
-

-
szerintem fel kéne jelenteni az EA-t, hogy folyamatosan viták alakulnak ki köztünk a játékkal kapcsolatban, ami kihathat a fejlődésünkre, és agressziót szül. erre nem hívták fel a figyelmet a játékleírásban...amerikában simán meg lehetne nyerni egy iylen pert ha végigolvassák ezt a fórumot
-
Dehát a fasz kivan már.
-
úgy jó az élet ha zajlik ;-) -
Komolyan nem tudom.....
-
mert a demo nem zabalja a memoriat? -
Ha nem tetszik a "szinvonalam", kerülj ki, ne reagálj rá. Ezzel szemben nekem kimondottan üdítőek a te hozzászólásaid, ezért is reagálok rá. És valóban igaz. Ha valami csípja a szemem, nem állom meg mindíg szó nélkül. De tényleg!
Amúgy valaki okosítson már ki, hogy mitől lehet az, hogy a BF2 demo fut normálisan hálózatban, de ha ranked szerverre akar menni szerencsétlen játékostársunk, egyből akadozik a játék, lassú lesz... stb. Én akárhogy próbálok rájönni, nem megy!!! -
Srácok kezdem megunni a dolgot de kibaszottul. Nem vagyok egy agresszív típus, de be kéne fejezni a kibaszott egymás szapulását. Lehet h Boxer meg hatt meg pár másik arc elsőnek tahónak tűnik, nem ritkán azok is, mint ahogy majdnem mindenki szokott tahó lenni, csak az a különbség h ők akkor is itt lesznek mikor te már nem, és valamilyen szinten mindenki megszokta a másik stílusát.
Kicsit viszont dühít h idejössz a szar pontfarmos demós dumáddal és provokálod hetek óta a népeket az idióta faszságaiddal, meg a szar képeiddel. ÉRTSD MÁR MEG H SENKI SE KÍVÁNCSI RÁD MEG A SZARSÁGRAIDRA!!!
Szó nélkül törölni fogom a hsz-eket, amelyek provokálják a többieket!
Három ember akikre különösen figyelmet fordítok: Gémóver, szábzíró, jancsik
Ja igen jancsik, jobb lenne ha néhány hétre pihenőt vennél ki most már, mert Borgot meg fogom kérni h bannoljon a gecibe mostmár, mert mindenkinek elege van belőled, meg a faszságaidból. Flémkeltésből úgyis van vagy 10 bünti hátralékod. Szóval kapcsoljál vissza legyél olyan kedves.
A régi arcokat kérem ne szóljanak le senkit azok közül akik provokálják vagy ismételten faszságokat beszélnek. -
Legalább kitudtok állni cb-n mindig!
Ha jól tudom múltkor még ember hiányban szenvedtetek?! -
a többsége ezeknek akkora gyökér hogy felsemfogja hogy elbassza x ember szórakozását... -
uwu #69320 Vannak akiknek ez fontosabb mint gondolnád.
Csak sajna vannak olyanok is akiket az szórakoztat, ha belerondíthat az ilyen emberek szórakozásába, és ebbő van a konfliktus. -
14-15. Ha az aktív és igen jó játékosok számát nézzük akkor kb 12-en. -
MrChef #69318 Srácok!
Miért veszitek ezt a JÁTÉKOT ilyen vérre menően? Mikor megjelent, akkor is játszottam vele egy ideig (meg a Desert Combat-tal), és folyton azt vettem észre, hogy meg tudnátok egymást folytani egy kanál vízben.
Take it easy, men!:-) -
uwu #69317 Az a baj, hogy már nem arról van szó mint a vita elején. Ezért nincs értelme az egésznek.
Ami a 69251-es hozzászólásodat illeti, elég kemény kritika egy olyan ügyben amiről semmi információval nem rendelkezel az itt leítrakon kívül, és semmi közöd hozzá.
Nekem úgy tűnik, hogy olvastál valamit ami nem tetszett, és elkezdett benned dolgozni az etikai érzék. Csak ott a hiba, hogy a fórumra a valóságnak igen csekély része jut el, így fogalmad sincs a valós szituról, és kellemetlen megjegyzéseket teszel, úgy hogy nem tudsz reálisan mérlegelni.
Ne minősíts másokat, ha nem tudsz eleget pls. -
Hányan is vagytok most? -
-
Jah hallottam hírét én is. Le lett rendezve a dolog, most még büntetés nélkűl megúszták. 90%unk nem támogatja, sőtt ellenzi. -
jah,jolvan,mert kb egy hete egy klanszerveren lattam egy klantagok kozti kespartyt,asszem dalian volt...eleg gusztustalan dolog volt -
Már nekem is volt Boxer Úrral egy kis nézeteltérésem.
Úgy látom mást is megtalál.
Úgy érzékelem, elég ide hetente egyszer benézni, de akkor is ugyanaz a lemez megy.
Ha meg ilyen királyok vagytok, hogy tudjátok bannolni, akkor miért nem teszitek meg. Aki genyózik bünti.... Ez teljesen normális. Alapszabály az alapszabály..
Kivételesen egyetértek, mert az idiótákkal mindíg találkozom én is. -
GameOverrr #69311 Nem kopogtam, mivel nem volt min kopogni, de köszöntem. Olvass csak vissza nyugodtan, nézd meg az első hozzászólásomat. 
(Amúgy meg erősen kétlem, hogy Te kopogtál volna, úgyhogy saját magad intelleigencia szintjét is lealacsonyítod ezáltal. Mondjuk úgy, öngólt rugtál, de sebaj talán túléled.)
Az azért megnyugtat, hogy nem kellett Benned csalódnom. Hoztad a Tőled megszokott színvonalat. Mellékesen megkérdezhetem: Belebetegednél, ha nem szólnál be mindig? De tudod mit, inkább ne kockáztass! Tartok tőle, hogy összedőlne a világ, ha Veled történne valami, úgyhogy csak így tovább.
Jaj, de még mielőtt bármiféle vita, nézeteltérés kialakulna kettőnk között engedelmeddel részemről a következő idézettel(amit egy külföldi fórumon olvastam)le is zárnék mindenfajta kommunikációt kettőnk között:
"Never argue with an idiot, he will bring you down to his level and beat you with experience."
Márpedig én utálok veszíteni... -
Mester01 #69310 Most komolyan fiuk miért nem tiltjuk ki eröl a forumrol a kiscsávot?
Már napok ota megy itt a flame hogy ez a kis hülye gyerek mit csinál publicon tiltsuk ki innen meg a EA HU RANKED serverekröl 1 hétre és gondolkodjon picit hogy miért kapta...
Mert már k*rvára unalmas Ő is meg a hülye szövegei..
-
TNX, a böngészővel volt probléma -
ez a hihetetlen ... menüből választható cheat fícsör, h még a 12 éves kovácspistike is tudja használni :( (és sajnos az a korcsoport amugy is fogékonyabb erre)
a PB ezt nem szűri ki amugy?? -
Ne bal gombbal kattints rá, hanem jobb gombbal és a Cél mentése... -
ha esetleg eltorzult tulzottan szines kép? nekem a media p 10 segitett -
nincs ezt is haver találta és küldte el de majd rákérdezek:)
-
Nekem nem jön be:( Kiad egy csomó krikszkrakszot és kifagy az egész?Nem dudja vlki mi lehet a gond? -
:))
Annyira azért nem, de soha nem láttam még multihack-et játék közben! max. a ~console-ba beírt godmod volt a legtöbb!:D
A kisvideon balloldalt volt egy legördülő ablak. tele volt külömböző parancsokkal. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy ott mik vannak még.
Egyik nap halottam TS-n, hogy létezik olyan csít ami a commandereknek segít. Az ágyuknak nincs "türelmi" ideje. szinte azonnal lehet vele lőni!:DDD -
Csak nehogy annyira kíváncsi legyél mint páran előtted :D ! -
Nincs több ilyen video????
Mindig is érdekelt miket használnak illetve, hogy néz ki ez játékban!!:) -
Már nem is fogjuk megismerni!:DDD -
Őt ismeri vki??
PsB:4146 V003C069C] 87f18a948ebeeb9bd823d9040f7f3dd8 "NyLaci" "84.0.206.189" MULTIHACK #70292
Ha nem tévedek hazánk fia.A Banlistán találtam. -
Polemius #69298 F.A.Q. -