172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hát bf2nél speciel jobban jártál az nvidia karival...iszonyat milyen szarul teljesítenek most 1.21 alatt az ati kártyák (peccsről peccsre egyre fosabb lett)...már ott tart a dolog, hogy bf2 alatt a 6600gt veri a sima x800-at...vicc...radeon9600am meg már nemképes kinyögni a folyamatos 30fps-t csutkaminimumon, nem64es szervereken se... -
Gundark1234 #69455 Ok, tudom hogy egy kicsit sablon hogy "mindig a legújabbat kell feltenni". Én nem vettem észre semmi változást az eddig sorozatban kiadott drájverek között. Persze talán csak azért mert egy hangyafasznyi csak a különbség közöttük(pl támogatás a 7900gtxultralightspeedtriplamagos csodához 
). Az hogy a korábbival jobban megy szerintem config kérdése csak.
-
nem vok márkahű
a radeon előtt pl. szintén nvidiám volt, mindig egy szintet lépek feljebb, de hogy melyik gyártó, nekem tökmind1
ugyanúgy tudtam eddig mindegyikkel jáccani
gundark: csak ezért, mert mondogatják, hogy az nvidiás driverekből valamelyik korábbival jobban fut
bár én mindig is a legújabbat teszem fel
-
Gundark1234 #69453 Természetesen a legutóbb kiadott drájvert érdemes feltenni. Ez most asszem a 84.21-es (van 84.25 de az bétás). -
TS Zolly #69452 Ááá. Mi sosem voltunk illen nagy assaultosok. DC-ben is szívtuk a fogunkat, ha városi pályára mentünk. frx az egyik legjobb DC-s csapat volt, és ök tudták, mi a gyengénk. Ezért is nyomták ellenünk a lost vilmost.
Hordán meglátszik a sok gyakorlás eredménye. Jól nyomták a skacok, mostmár nem szabad öket egy klánnak sem lebecsülni. Tök ideg voltam, mikor a legelső MINE videon is látható, háztetőről ugráló embereket láttam. Csak jöttek, csak jöttek, és csak jöttek. Én meg kapkodtam ide oda a fejem, kit is löjjek le. Agybaj kerülgetett. Belett volna állítva a TS, át is szoltam volna nekik. ,,Hogy az a jó magasságos ****** neketek!,,
-
Lami nvidias lettel? :D Nemhogy vettel volna x800gto-t :) -
na kérem szépen, tessék nekem megmondani, melyik nvidia-driver lesz a legjobb bf2-höz! (új kártyám ati helyett nvidia)
-
kensesboy #69449 Még egy kérdés.
a mikrofont hol beállitani hogy tudjam használni is .
Köszi.
-
kensesboy #69448 Na, véger sikerült vennem egy ori BF2-öt.
Tegnap este nyomi a neten, hát nem semmi ahogy nyomják 1-esek.én még csak kezdek helizni meg egyébb, de ott nagyon profik vannak.
Amugy jó game ,de nyomni kell állandoan hogy vidd valamire,az tuti. -
Landor #69447 Na majd bevágok egy részt a Buher Seregből című filmből..
-
:D -
pfff...sose bf2-ozok szmokingban -
az uj peccsben majd szerepel a commander fegyverei kozott egy pakli cigi:)az unlockja meg egy jo kis joint:)aztan ott rohangal majd meztelenul a pali valami hippiszemuvegben,egy PEACE! tablat lobalva
-
-
Azt akarta mondani szerintem.
-
Nem ratyi? :D -
PoE2-ben az ukrán oldal legeröseb légvédelmi járműve :) -
Szemét JCSR-es
-
Ez a jármű lesz a POE-ben
-
Shilka
-
Mi ez a meggymagköpködő? -
-
kisdekk
elős
-
Aszta de király vagy. Én tegnap szívtam 1. map után egyet, de kellett a 2 perc.
-
Sorstársak... :D
Amióta bf-ezek megtanultam 30-45 mp alatt elszívni egy szál cigit hogy a szünetekben még a villámgyors eligazításról se maradjak le..
-
na jah,de a pk.nak valamilyen szinten meg felelossege is van,raadasul mivel altalaban hasal a susnyasban,ezert az egyik keze mindig szabad...lancdohanyzas:) -
Amikor meg dohanyoztam, egy-egy kemenyebb DCs meccs alatt nekem is volt ugy, hogy mar a harmadik cigit gyujtottam meg idegessegembe ugy, hogy ketto mar egett :)) -
errol jut eszembe:klanmeccsen a parancsnoknak megvan az az elonye,hogy lehet kozben cigizni jol:)a hatranya is ez...4*20 perc alatt van,hogy tobb mint egy fel doboz elmegy
-
talán nem kéne annyi konyakosmeggyet tolni meccs közben 
-
Leszűrtük a tanulságot a tegnapi war-ból!
Sajnos a gyakhiány nagyon rányomta a bélyegét a tegnapi war-ra (is)!
Ez az infantry nem a mi világunk,de időtöltésnek nem volt rossz!
Gratulálunk a Hordának és sok sikert a következő meccseken!
-
A claymore maki nem volt elég gyors. :) -
habozott lőni az ellenséget, katona? 
-
Azért első körben elmormoltam egy imát, mert szerintem hatalmas mákunk volt, hogy nem pörögtünk le.
Néha elég gáz ez a ticket eredmény mert nem tükrözi a csapat teljesítményét.
Nem mintha nyalni szeretnék a CoR-nak, de úgy vettem észre jól tolják, szép átcsoportosításaik és támadásaik voltak. A legjobb az volt mikor sarkin fent feküdt a leaderük, szép kényelmesen becéloztam, rálőttem, persze nem halt meg. Töltés zoom, cézok, erre hopp egy ember, hopp még egy, még egy, még egy, teljesen kétségbeestem melyikre lőjjek hirtelen. El is neveztük őket klónoknak, mert úgy szaporodtak.
Na csak annyit akartam mondani, hogy a meccseredményekből leszűrni egy csapat kiválóságát nem szabad.
Sok sikert a CoR csapatának a többi meccséhez és köszi a csatát, nagy élmény volt! -
fülhallgatót a füledbe kell dugni 
a fejhallgatót meg a fejeden kell viselni
-
hüjjje, hangosan kacagtam a melóhelyen, még be is néztek, hogy mi ez a dzsembori... 

-

kár, hogy még mindig döglött a gépem, bár lehet, hogy ezért nyertetek?
szar ez a horda, nem is értem hogy csináljuk...
-

-
érezd magad a középvezetők csodálatos világában. Ugye milyen jó érzés 
-
Hát öcsém, játszok néhány órát és máris megy a nyüzsi h ez nem megy az nem megy...
-
bazzeg inkább játsszál már a sok baromság helyett