172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mostmár nem fog bocsánatot kérni az sg nem ad rá lehetőséget neki!
-
Használja vki az Audió beállításoknál az X-Fi opciót???
Privizzen rám,légyszi. -
Gyors voltál Running!!! Mire megfogalmaztam, hogy ne legyen bántó, addigra eltünt a mátrixból..... -
skacok van valakinek msi 7600GT kártyája??
-
Szerintem vegyél egy mély levegőt, és kérjél bocsánatot mindenkitől akit ok nélkül buziztál le, akik pedig úgy reagáltak a kérésedre ahogy azt te nem vártad, az azért lehetett, mert itt mindenki egy kicsit vicces fiú és poénra vették a kérésedet. Arról már nem tehettek, hogy benned egy világ omlott össze, és ezálltal tajtékozva fogsz nekirontani mindenkinek, aki a nem éppen szalonképes hozzászólásodra reagált. A #69515 hozzászólásod pedig úgylátom mindenkire vonatkozik, miálltal nem csak a solo playereket, hanem komoly múlttal rendelkező klánokat is minősít. Már csak ezért is illő a nyilvános bocsánatkérés. Ha pedig valamilyen problémád van az itt jelenlévő bármelyik játékossal, (aki akár az apád is lehetne) akkor azt a "Privát" script megnyomásával kettesben lerendezhetitek.
-
ugye-ugye ha nem csináltok 100-féle akkontot akkor most nem ilyen krumplipucoló rangod lenne hanem expert lennél mint mi
-
Privit írtam borgnak, majd ha ráér megcsinálja remélem. -
Úgy látom nem sikerült!
-
-
Deqwator #69537
-
Nagydög #69536 Hajj, alberto! Sose gondoltam, hogy egyszer feludulest fog jelenteni a megjelenesed. :) -
Echo Control-t többé ne emlegessétek, hsz-eit törlöm, valamint Borgnak beajánlottam egy bann-ra, elég neki ennyi jutalom mára.
Köszönöm a megértést! -
lordjanek #69533 mikor ranglépésnél leszke, rajtad szerzem meg -
Nagydög #69532 Ahhoz a szexhez szerintem sem kell sok penz, amiben neked reszed lehet.
Na jo, befejezem, mert tul sok itt a rendor, hogy nyilt szinen molesztaljak egy gyereket.
-
Deqwator #69531
-
Figyu!
Ez nem a melegek társkereső topicja úgyhogy húzhatsz elfele! -
Erre a kitüntetésre mindig büszke leszek:) . Mindig ez volt az álmom h Janekon kapom meg :D -
Az elég gáz lenne!
Örök tél uhhh!
koschwarz köszi hogy élsz és melegíted a földet nyáron! ;)
-
Nagydög #69526 "az Évezred ,,meleg'' díjjat hányszor kaptad+ koschwarz."
Ezerevenkent b+.
Szarazsag? Mi van urge, Ugandaban toltotted a tavalyi nyarat, vagy mi? -
Deqwator #69524
-
Biztos nem benned van a hiba hanem a többi tíz vagy több emberben!
-
MIT LEHET ELVÁRNI ITT?
azt hogy mindenki vegye meg a játékot,de leginkább azt hogy nekérdezz hülyeségeket baszod! -
Nagydög #69520 Apropo bug. A TV raketanal bug vagy feature, hogy minden alkalommal visszavalt muszerfalas nezetbe? Hasonloan erdekelne a baranyfelho szinu celkeresz koncepciojat kiagyalo illeto csaladfaja. -
ha mi buzik vagyonk,akkor te egy
,es a te kis pihepuha feneked mar reg nem szuz
reszemrol tema lezarva,bocs az offert -
ja es utana tedd read onlyba a config file-t aztan, ha veletlen masik modba inditod el ujra jatekot, nem tudja ujbol elcseszni. -
Nagydög #69518 Elismerem, nehez az eletunk, de mit tehetnenk a te arnyekodban? Ne felj, biztos talalsz te is not egyszer! Kicsit sporolj addig, biztos ami biztos. -

-
A bf2 nem csak itt-ott bughalmaz, hanem mindenhol.
pl Atkapcsolod game modba a hangkartyat, bekapcsolod, mondjuk a virtualis ter hangzast, ami eleg jo mukodik sztero fejhallgatora
aztan atkapcsolod mondjuk audio creationbe, ugy belepsz a jatekba, osszehanyja magat, letrehoz egy nem letezo hangkartya opciot is stb elcseszi a config filet, es meg ennek tetejeben ki is fagy :)
Csak torold le az audio config filet. nem kell mindig ujra installalni a jatekot.Elobb-utobb rajossz a helyes sorrendre aztan mar birni fogja a x-fi modot is !
-
McKalton #69514 Thx Runing a frissítést. Annyi kérdésem lenne, hogy akkor április 7.-ével bezárólag minden csoport meccs lezárul és aki nem teljesíti 0 pontot kap. Szal ez akkor remélem így is lesz. Mert már alig várjuk a folytatást 
-
Hogy te mekkora -CENSORED- vagy :DDDD
-
Nagydög #69512 Nana! Nem lefutott merkozes ez meg! Mi van, ha van neki batyja is.
-
mindenesetre már hétfőn elvitték A HÉT LEGNAGYOBB GYÖKERE A FÓRUMON díjat
echo control, ünnepélyes átadás a VIII. ker. Szigony utcában ma éjfélkor
-
-
Nagydög #69509 A szexben gondolom meg csak a fantazialasig jutottal, kulonben kinotted volna a kartacs szeru buzizast. Ja, az az urge koschwarz, nem Horda. A Horda, a hordaja. -
aki ekkora kocsog,mint te fiam,es meg egy kodot sem tud maganak generalni,legalabb ne ugasson itten be...
-
Temeg kisiskolas letedre ne itt kemenykedjel. -
ez is jó
-
én mindig ilyen vicces vagyok, terry black viszont nem. te meg nyomi vagy 

-
Nagydög #69504 Welcome! Mindenesetre ne ranked szerveren gyakorlod a heli vezetest, mert utalni fognak, es joggal! A mikrofonodat mar a telepitesnel be kellett kalibralni. Ha hasznalni akarod nyomva kell tartanod egy gombot(alapbol a'sszem "B"). Csak a sajat szakaszoddal tudsz igy beszelni. -
Kisegito iskolasat ;D