172102
  • lammaer
    Egy technikai kérdés: otthon két gép van, egy kisebb a folyamatos letöltésre (ez kapcsolódik direktbe a netre) és egy nagyobb a játékra meg a hasonló tevékenységekre. A kisebb gép Windows XP internet sharinggel osztja meg a netet a nagyobbnak. Zonealarm van telepitve, XP beépitett tűzfal kikapcsolva.

Namost: magyar szervereken teljesen jól megy a BF2 és van VOIP is rendesen. Viszont tegnap például egy külföldi (asszem német) szerveren egyszerűen nem ment a VOIP. A játék frankó volt, de hang egy szál se - engem se hallottak, én se hallottam a többieket. A szerveren volt VOIP egyébként, mert ha direktbe kötöttem a netet a nagyobbik gépre, akkor rendben volt...

Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja a problémát illetve hogyan lehet elháritani?

• koschwarz
    van egy fölös 8 gigás vincsim, egy cd-olvasóm, iszonyat sok mindenféle felesleges kábalem, egy ATX házam, van benne valamilyen alaplap is, táp is

asszem ennyi

• TerranceG
    Mozgó logó készítővel!
  • Landor
    na ennyit a tudatmódosító unlockokról..
    jó kis booster pack..
  • tubifex
    LOL
  • Landor
    Nos hát akkor itt a filmrészlet amiről már írtam ma. Buher sereg - nyolcvanas évek, az USA által ellenőrzött németországi részen. Közepes vígjáték egyébként, de ez a legnagyobb rész benne. Kivágtam a tankos részletet és feltöltöttem.
    Megnéztük hétvégén ezt a részt Rusiddal, de fetrengtünk..
    Buher Sereg - MatTank :D
    5 perc száguldás por-se szerelem egy tankkal!
  • lordjanek
  • Kovács legény
    ezt a szart bazdmeg

nah itt van ehun e:
    http://www.ingyenfilmek.hu/Files/videok/Fun/oskori%20szex_[fun%2012+]_www.ingyenfilmek.hu.wmv
  • lordjanek
    mivel lehet mozgó logót csinálni:?
  • Dexantreal
    de én nem tudtam fel tenni,ergo patchelni se..és itt csak a patches hibákról ír,meg no cd crack...én anno töröltem az egész könyvtárat és nem hagyományos módon uninstall...akkor még nagyon kezdő voltam gép ügyben.Szóval szerintem valami más..de ha te tudod mi a yo nekem,akkor másold be ide azt a pontot a faq-ból...szerintem azok közül egyik se jó megoldás az én problémámra.
  • Kovács legény
    de tényleg,ha valakinek van fölös cucca amivel nemtud mitkezdeni akkor szóljon pls
  • Kovács legény
    ok:)
    asszonykám ugysem venné észre a különbséget
  • Platypus16
    F.A.Q.
  • Platypus16
    Nem, nekem adja a videókártyáját és meg neked adom az FX5700-asomat, ok?
  • Dexantreal
    hy all!

anno írtam ide Ibron néven,h nem megy a BF2..telepítésnél még az előkészülésnél kidob...végig fut a kék csík,aztán világos kékké válik az ablak és puff...nem adom fel, megkérdem újból..esetleg létezik rá valami megoldás?a regeditben való turkáláson kívűl. Ha nincs más, akkor írjátok le azt esetleg mégegyszer,hátha anno én siklottam át valami felett és azért nem megy.

• Kovács legény
    akkor ezt felajánlod?
  • David2006
    jah:D
  • Platypus16
    Az helyes, hogy punk volt rajta:)
  • David2006
    :)
    közbe beraktam 1 ATI-s logot:D
  • FCH kari
    meg puhitottam, ja meg azért van tekintéjem is elötte, másfél fej és kb 60 kilo különbség:)
  • David2006
    az előny:D
  • FCH kari
    hát igen kb ennyi,még jo hogy képlékeny az asszony:))
  • David2006
    olyan 110.000 körül lehet+áfa meg attól is függ hol veszed
  • haxoror
    Olyan bizbasz műanyagállatkákat szerezz amiket a monitor tetejére lehet rakni!
    Meg olyan "cuki" matricákat amiket benzinnel se lehet leszedni!
    Ezek NAGYON fontos dolgok!
  • FCH kari
    számold ki:::ABIT KN8 Ultra alaplap s939: AMD Athlon 64 3500+ dobozos (S939) Venice : nVidia GeForce 7600GT
    256MB
  • David2006
    nekem ez van 512MB GDDR3-malVGA
  • David2006
    lol,nem akarsz commodore-t venni helyette?:D
  • Kovács legény
    jah meg van egy 2gigás winyó is:) meg egéralátét és asztal is van meg szék
  • Kovács legény
    én asszonykámnak akarok összerakni egy gépet,hogy ne az enyémet nyúzza:)
    van már egy monitor meg egy egér,arra kéne hogy tudjon neteznio meg photoshoppolni. Bármit elfogadok:)
  • David2006
    mennit akarsz rákölteni?
  • FCH kari
    nem is adom el nem érné meg inkább össze rakatok a lányaimnak egy gépet hogy ne az enyimet nyuzzák állandoan:)
  • FCH kari
    400-as tápom van memoria 3x512 400(king max)ha muszáj akkor még 512 belefér:)
  • David2006
    sorry nem punk van az az előzön volt:D
  • David2006
    én kártyámon valami punk van:D
  • erdos
    Ejj de gyorsan moderáltok, mire a géphez ülök minden kitakarítva, ehh...
  • Danee
    inkább csinálj egy normális logot:D
  • schrank
    ezeknek az ára még az ÁFA-ra sem elég
  • schrank
    azt tudod milyen táp kell ennek a kis falánknak meg a 2GB memória ha tényleg szép bf2-t akarsz az van-e mert anélkül semmit nem ér egy vga egyik húzza magával a másikat szerintem a magamfajta gép elég lesz még ennek a robotzsarus szerságnak is amit bf2142 néven ígérnek szeptemberre bár jó lenne ha egy évet késne mert így meg fogják folytani a mod -készítőket talán nem is véletlenül dobták ilyen hamar piacra a robotos torzszülöttet
  • FCH kari
    elado egy 2500+barton proci és egy abit nf7 alaplap:))))
  • FCH kari
    szerintem mindegy milyen kép van rajta a házat nemforditom fejtetöre hogy nézegessem:)