172102
  • koschwarz
    kegyet gyakoroltál

de legalább normálisan kérdeztek...
  • JAG1
    55123-55125 portokat engedélyezd IN/OUT.
  • Beers
    Hiába,vannak itt segítőkész emberek ;)!
  • Me0w
    A 20 killnek abban a korben kell meglennie - vagy kesobb - mint a 15 oranak...
  • mesor
    IAR = In A Round (rgy körön belül)

Basic received on March 10, 2006, 10:39 am = ebben az időpontban szerezted meg a Basic valamit
    Next: Veteran Support Combat Badge = a következő amit megszerezhetsz ebből a badgeből az a veterán

15h Total time played while Support 96.42% = 15 órát kell játszanod Supportal ennek már teljesítetted a 96.42%-át

Basic Support Combat Badge (kipipálva) = már megszerezted

Next Rank: Master Sergeant
    You are not yet eligible for the advanced rank of because you are missing the awards: Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge, Basic Sniper Combat Badge, Basic Spec Ops Combat Badge, Basic Engineer Combat Badge. = A köv rangodat csak akkor tudod megszerezni ha megvannak a fenti basic badgek!

Jó kedvemben találtál ezért majdnem mindenre válaszoltam! :D
  • Nagydög
    Az IAR az erdekes. Azt jelenti, hogy In a Round, vagyis egy korben. A veteran supporthoz tehat az kell, hogy legyen 20 killed egy korben supporttal(ez nyilvanvaloan mar megvan.) es legalabb 15 orat jatszal supporttal osszesen. Meg bo fel orat kell jatszanod, es meg is van.
  • CptNemo
    Hi !

Ha valaki tudna segíteni nekem azt megköszönném.
    Nemrégóta játszok a BF2-vel, és nem nagyon értem a rangok, érmek, pontok... stb kiosztását.
    El tudná valaki ezt pontosan magyarázni ?
    Valamit a bf2s.com-on lévő statisztikánál az érmekhez tartozó feltételeket sem értem teljesen.

Basic Knife Combat Badge

Next: Basic Knife Combat Badge

IAR: 7 kills with Knife

Basic Support Combat Badge

Basic received on March 10, 2006, 10:39 am
    Next: Veteran Support Combat Badge

IAR: 20 kills while Support
    15h Total time played while Support 96.42%

14:27:48 of 15h. Earning 00:32:12 should take you about 2 days.

Basic Support Combat Badge √

Next Rank: Master Sergeant
    You are not yet eligible for the advanced rank of because you are missing the awards: Basic Knife Combat Badge, Basic Pistol Combat Badge, Basic Sniper Combat Badge, Basic Spec Ops Combat Badge, Basic Engineer Combat Badge.

Ezek mit jelentenek pontosan ??
    És ne tessék nagyon kinevetni engemet :)
    Köszönöm !
  • lammaer
    Meglepően hasznos funkció ez a prioritizálás: amig nem volt CFOS, addig ha szörfölni akartam, ki kellett minden P2P )DC, edonkey) lőni, mert úgy lefogták a sávszélt (még ha alig csordogált lefele valami, akkor is) hogy a böngészés sebesége vetekedett egy 14.4-es modeméval. Most viszont tejesen jól meg a szörfölés, úgyhogy az asszony tudja nézni a fórumait, miközben megy egész nap a letöltés.
    Az egész ráadásul dinamikus, tehát ha nincs magasabb prioritású forgalom, akkor a letöltők max sebességgel dolgoznak)
  • TerranceG
    Köszi!
  • mesor
    Szóltam az illetékeseknek!
    Gondolom majd keresnek.
  • BurnBaby
    hehe
    alapos tesztelést...
  • McKalton
    Én írtam egy cikket amiben megemlítettem az 1.3-as patchet és ez nem mende monda az EA hivatalos fórumán már megerősítették hogy az Armored Fury-val egyidőben fogják kiadni. Csak az eddigiekből "elvileg" tanulva alapos tesztelést végeznek rajta ezért nagy a kuss.
  • greenberet
    Mester!!!

Ez atomkirály volt!!!Főleg ez a rész tetszett "Takarítsd el ezeket a köcsögöket"
  • haxoror
    Vírusirtóból fölösleges, a Nod32 a legjobb
  • TerranceG
    FRX-től valaki keressen meg az infantry meccs ügyében.
    MSN: [email protected]
  • lammaer
    Ecsém, eszembe juthatott volna nekem is
  • lammaer
    Polemius, kösz a tesztoldalt, ilyet hajkurászok már hosszú ideje, ahol összehasonlitják a falakat... virusirtóbol nem tudsz hasonló oldalt?
  • haxoror
    "prioritizálja a csomaokat"

Ez veszélyesnek hangzik!
  • Nagydög
    NEm ismerem a ZA-t, de esetleg nincs neki valami naploja, mert akkor lathatod a szerver probalkozasait, es a megfelelo portot engedelyezheted.
  • lammaer
    Köszi az ötleteket srácok. Senkinek sincs tippje arra, hogy mégis hogy totózhatnám ki melyik port kell a külföldi szerverre VOIP-nek?

Amúgy nem szivesen kapcsolnám ki a tűzfalat arra a pár órára amig játszani szoktam, sok a vérpistike a neten. A letöltés egyébként nem zavar be a játékba (többnyire azért lekapcsolom), cfos-t használok ami prioritizálja a csomaokat és az FTP az igen low... meglepődtem, de tényleg müxik a dolog...

• mesor
    De vonatkoznak mindenkire!
    Sajnos az nem megoldható hogy a nap 24 órájában egy admin ott üljön a monitor elött és rendet tegyen.
  • Handras
    Sziasztok!

Tegnap egy magyar szerveren nyomultam és (no bc, no br) commanderkedtem.
    Az ellenség commandere kibombázott a bázisomon ami persze támadhatatlan.
    Én persze nem bombáztam az anyahajóját mert azt egy áthúzott piros karika jelezte, hogy elfoglalhatattlan. A szabályok nem mindenkire vonatkoznak???
  • alma2
    Hmm most, hogy mondod battlefield.hu-n tenyleg irt valaki errol, megneztem.
    De ez meg csak mende-monda :)
  • Running
    Lesz 1.3 peccs az már tutti, valahol olvastam hogy az egyik buzibanda az új bf-et a másik a peccset hegeszti.
  • haxoror
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDD
  • vsly
    Hát remélem is hogy nem lesz több patch!
    Ebben az állapotában a legxarabb a BF2 sztem.
    Ha tovább patchelnék,akkor még több xarságot csinálnának csak...
  • vsly
    Jaja,tudom,hogy a ZA nem a legbiztosabb megoldás,és hogy megoldódna a problem.De eddig nem származott még semmilyen hátrányom abból,hogy a ZA-t használom,a BF2 Voipját leszámítva.
    Arra meg ritkán érzek késztetést,hogy Voipozzak.Külföldit úgyse értem,magyaron meg belevinnyognak a fülembe.
  • Kovács legény
    csak te
  • alma2
    Mivel lassan kezd zsibvasarra valni a forum, belegondolt mar valaki abba, hogy nem is lesz tobb patch a bf2-hoz ?
    Vagy csak en gondolom igy ?
  • Polemius
    Esetleg tegyél fel valami más tűzfalat. Ha engem kérdeznek az outpostot szoktam javasolni de nézd meg ezt a tesztet.
  • vsly
    Nos a ZoneAlarm lesz a bünös.Nem nyitja meg azt a portot,amit a Voip igényel.Hogy melyik az a port,azt nem tom,sőt azt se,hogy hogy lehet a ZA-ot beállítani,hogy kiengedje.De azért remélem segítettem.

Ha Voipozni akarok,akkor lelövöm arra az idöre a ZA-t.
  • Polemius
    Bár nem biztos, hogy erre megoldást fog jelenteni, de célszerű lenne egy routert venned és azzal osztani a netet. Meg játék közben nem érdemes töltögetni.
  • Gundark1234
    Egy kis off
  • item

• tubifex
    nem lehetseges hogy mas porton futott a voip amit zonealarm kifilterelt?
  • tubifex
    hibatlan szokinccsel bir ez a roviditett verzio
  • uHs Gerzson
    :DDDDD
  • Pharolas
    Hmmm

Mostanában egyre több a lámázás a szerveren, csak ugye az a baj, amikor egy láma lámizza a népet!!!. Ezért van az, hogy az adminoknak néha elgurul a gyógyszere
  • item
  • bakvarnyu
    marha jó=)