172102
  • lordjanek
    csak annyir írtam hogy vele még nem játszottam, azaz nagydöggel
  • leveskocka
    hijj,elbasztam
    de hova tunt a #69706?
  • lordjanek
    ott van az
  • leveskocka
    egy idoben en is zartam a szakaszt,mert idegesitett,ha valami hulyegyerek ott ugatott kinaiul a fulembe.de leszoktam rola,csinalok egy szakaszt,bejohet barki,ha barom,akkor kivagom.jo az,mikor egy jo szerveren jatszok,es valami strategiailag jo helyen vagyok,hirtelen meg 4 ember mellettem terem,es segit
  • Nagydög
    Tul sokat tenyleg nem.

• vsly
    Norboss biztos elkapta a hátsó ülésen
  • lordjanek
    ja, el is mehetsz :F
  • SigS
    Es molesztaltak szexualisan?
  • schrank
    nnna ez megint itt fog fárasztani minket egész délután
  • Nagydög
    Duma, Meow. Mar voltam a squadodban. Nem zartad le, nem vagtal ki. Es nem is az volt a program, hogy ket elotagos faszinger bassza a rezet egy lezart squadban, de egy normalis akciora keptelenek. Mert ilyet mar lattam, nem ketszer.
    A nagyobb klanok normalisabbak ezugyben. Jatszottam mar olyan szakaszban, ahol rajtam kivul mindotoket frx-nek hivtak. Olyan is volt, hogy idegennek ereztem magam egy Vodnikban, mert az egesz squad ott szorongott, es rajtam kivul mindenkinek 7th volt a csaladneve.
  • bandika64
    Tudtok csak EF servert? :D
  • bandika64
    oke mar ertem (HEHE)
  • SigS
    Csinalj ekezetes felhasznalonevet, es mikor rajossz hogy nem indul el a BF2, akkor rajossz hogy miert irgatnak egyesek ekezet nélkül
  • Me0w
    En is lezarom, minden lama ne jojjon a squadomba. Ha latok ertelmes embert a szerveren, ugyis meghivom :P
  • bandika64
    Nekem eddig 97 óra 36 perc játék időm van :D
    Ismeritek a Battlefield 2 Stats Viewer-t?
    Érdemes letölteni,nagyon hasznos kis progi a BF2 -höz
  • bandika64
    Nagydög,te jó sokat játszhattál már a BF2-vel :D
    Nem ismered az ékezzetet :D
    Igaz így gyorsabb ;)
  • Nagydög
    En mar annak is orulnek, ha nem vagnanak ki egy squadbol abban a pillanatban, ahogy belepek. Ez foleg nehany kevesbe ismert klan derek harcosainak szokasa. Ketten vannak egy squadban. Belepek, kivagnak, es gyorsan le is zarjak a squadot. Hasonloan jopofa meg a lezart egyszemelyes squad.
  • bandika64
    Légysz,Légyszi-Légyszi :D
  • bandika64
    Nagyon baresz kis Booster az EF,csak az a kár hogy nemtok egyetlen egy olyan szervert se ahol csak EF Mapok vannak vagy olyat ahol csak Smoke Screen van,tudtok segíteni? :D
  • leveskocka
    mindenkeppen alj be szakaszba,vagy csinaljal egyet!a parancsnokkal igy oda vissza konyebb a kommunikacio.ja igen.ez ervenyes a "profi" jatekosokra is...klanosokra is:)
  • Nagydög
    Ha kepes vagy szignifikansan tobb ellenfelet kinyirni mint sajat tarsat, akkor barmelyik magyar szerveren szivesen latnak.
  • schrank
    KLegény feladtam a feles - fülest utánvéttel max egy ezres a posta költség
  • Nagydög
    Ma' mostan mier'? Ha az van ott, hogy koll 20 kill, meg 15 ora, akkor nem mindegy, milyen sorrendben van meg? A 15 ora utan sem nehezebb 20 killt csinalni mint elotte. Akkor meg mindegy melyik feltetel teljesited elobb.
  • CptNemo
    Köszi a válaszokat !

Most már csak azt szeretném megtudni, hogy van jó magyar szerver, ahol 1 kezdőt is szívesen látnak a csapatmunkára ?
  • koschwarz
    ha az van ott, hogy IAR, akkor mindig egy körben kell teljesíteni a 15 percet vagy az X killt, ha nincs előtte, akkor értelemszerűen összesen annyinak kell lennie

az mind1, hogy egyfolytában helizel 15 percet a körben, vagy sem
  • mesor
    A helis dologhoz is egy körön belül kell 15 percet heliben töltened!
    Természetesen ezt nem muszály egy húzamban végig ülni a heliben. A lényeg hogy egy körön belül 15 percet tölts el a heliben.
  • CptNemo
    Más !

Letöltöttem kemény 10.9 euróért az euroforce kiegészítőt, de nem műxik !
    Más is járt ezzel így ?
    Azt írja amikor játszani szeretnék, hogy vegyem meg előbb.
    Van erre megoldás ?
  • CptNemo
    Köszönöm szépen a válaszokat.
    Akkor még lenne 1 kérdésem :

Ha a helikopteres badgetre azt írja hogy 15 percet kell helizni, akkor az összeadódik ?

tehát lehet az 3*5 perc is ?
  • mesor
    Na de srácok!
    "a cuccot" nem lehet csak úgy minden boltból letölteni!
  • Me0w
    Nem okorseg :) Csinalsz basicen 30 killt egy korben supporttal, es utana mar csak kivarod a 100 orat az experthez, vagymi? :))
  • ERykk
    beméssz a boltba és letöltöd a polcról.
  • Deqwator
    a boltból?
  • scrappy
    Honnan lehet letölteni a cuccot?
  • mesor
    Hol van az még...
  • lordjanek
    mármint ték :D
  • Nagydög
    Ezt az okorseget. Akkor legalabb azt irnak elore, aminek elobb meg kell lennie. Mindegy. Ha 15 orat tolta supporttal, akkor aligha lesz nagy kunszt 20 killt csinalnia egy korben.
  • lordjanek
    na majd jönnek a takek 70000nél 8)
  • mesor
    Na most vajon kinek a postját loptam el! :P
  • mesor
    Tuti!
    Úgy van ahogy MeOw mondja!
  • Nagydög
    Tuti? Ennek nem sok ertelmet latom. Persze az nem bir tul sok jelentoseggel, hogy en minek latom ertelmet.