172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lordjanek #69709 csak annyir írtam hogy vele még nem játszottam, azaz nagydöggel -
hijj,elbasztam 
de hova tunt a #69706?
-
lordjanek #69707 ott van az -
egy idoben en is zartam a szakaszt,mert idegesitett,ha valami hulyegyerek ott ugatott kinaiul a fulembe.de leszoktam rola,csinalok egy szakaszt,bejohet barki,ha barom,akkor kivagom.jo az,mikor egy jo szerveren jatszok,es valami strategiailag jo helyen vagyok,hirtelen meg 4 ember mellettem terem,es segit
-
Nagydög #69704 Tul sokat tenyleg nem.
-
Norboss biztos elkapta a hátsó ülésen
-
lordjanek #69702 ja, el is mehetsz :F -
Es molesztaltak szexualisan?
-
nnna ez megint itt fog fárasztani minket egész délután
-
Nagydög #69699 Duma, Meow. Mar voltam a squadodban. Nem zartad le, nem vagtal ki. Es nem is az volt a program, hogy ket elotagos faszinger bassza a rezet egy lezart squadban, de egy normalis akciora keptelenek. Mert ilyet mar lattam, nem ketszer.
A nagyobb klanok normalisabbak ezugyben. Jatszottam mar olyan szakaszban, ahol rajtam kivul mindotoket frx-nek hivtak. Olyan is volt, hogy idegennek ereztem magam egy Vodnikban, mert az egesz squad ott szorongott, es rajtam kivul mindenkinek 7th volt a csaladneve. -
Tudtok csak EF servert? :D -
oke mar ertem (HEHE
)
-
Csinalj ekezetes felhasznalonevet, es mikor rajossz hogy nem indul el a BF2, akkor rajossz hogy miert irgatnak egyesek ekezet nélkül
-
En is lezarom, minden lama ne jojjon a squadomba. Ha latok ertelmes embert a szerveren, ugyis meghivom :P -
Nekem eddig 97 óra 36 perc játék időm van :D
Ismeritek a Battlefield 2 Stats Viewer-t?
Érdemes letölteni,nagyon hasznos kis progi a BF2 -höz
-
Nagydög,te jó sokat játszhattál már a BF2-vel :D
Nem ismered az ékezzetet :D
Igaz így gyorsabb ;) -
Nagydög #69692 En mar annak is orulnek, ha nem vagnanak ki egy squadbol abban a pillanatban, ahogy belepek. Ez foleg nehany kevesbe ismert klan derek harcosainak szokasa. Ketten vannak egy squadban. Belepek, kivagnak, es gyorsan le is zarjak a squadot. Hasonloan jopofa meg a lezart egyszemelyes squad.
-
Légysz,Légyszi-Légyszi :D -
Nagyon baresz kis Booster az EF,csak az a kár hogy nemtok egyetlen egy olyan szervert se ahol csak EF Mapok vannak vagy olyat ahol csak Smoke Screen van,tudtok segíteni? :D -
mindenkeppen alj be szakaszba,vagy csinaljal egyet!a parancsnokkal igy oda vissza konyebb a kommunikacio.ja igen.ez ervenyes a "profi" jatekosokra is...klanosokra is:) -
Nagydög #69688 Ha kepes vagy szignifikansan tobb ellenfelet kinyirni mint sajat tarsat, akkor barmelyik magyar szerveren szivesen latnak. -
KLegény feladtam a feles - fülest utánvéttel max egy ezres a posta költség
-
Nagydög #69686 Ma' mostan mier'? Ha az van ott, hogy koll 20 kill, meg 15 ora, akkor nem mindegy, milyen sorrendben van meg? A 15 ora utan sem nehezebb 20 killt csinalni mint elotte. Akkor meg mindegy melyik feltetel teljesited elobb. -
CptNemo #69685 Köszi a válaszokat !
Most már csak azt szeretném megtudni, hogy van jó magyar szerver, ahol 1 kezdőt is szívesen látnak a csapatmunkára ?
-
ha az van ott, hogy IAR, akkor mindig egy körben kell teljesíteni a 15 percet vagy az X killt, ha nincs előtte, akkor értelemszerűen összesen annyinak kell lennie
az mind1, hogy egyfolytában helizel 15 percet a körben, vagy sem -
A helis dologhoz is egy körön belül kell 15 percet heliben töltened!
Természetesen ezt nem muszály egy húzamban végig ülni a heliben. A lényeg hogy egy körön belül 15 percet tölts el a heliben. -
CptNemo #69682 Más !
Letöltöttem kemény 10.9 euróért az euroforce kiegészítőt, de nem műxik !
Más is járt ezzel így ?
Azt írja amikor játszani szeretnék, hogy vegyem meg előbb.
Van erre megoldás ?
-
CptNemo #69681 Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor még lenne 1 kérdésem :
Ha a helikopteres badgetre azt írja hogy 15 percet kell helizni, akkor az összeadódik ?
tehát lehet az 3*5 perc is ?
-
Na de srácok!
"a cuccot" nem lehet csak úgy minden boltból letölteni!
-
Nem okorseg :) Csinalsz basicen 30 killt egy korben supporttal, es utana mar csak kivarod a 100 orat az experthez, vagymi? :)) -
beméssz a boltba és letöltöd a polcról. -
Deqwator #69677 a boltból? 
-
scrappy #69676 Honnan lehet letölteni a cuccot?
-
Hol van az még... -
lordjanek #69674 mármint ték :D -
Nagydög #69673 Ezt az okorseget.
Akkor legalabb azt irnak elore, aminek elobb meg kell lennie. Mindegy. Ha 15 orat tolta supporttal, akkor aligha lesz nagy kunszt 20 killt csinalnia egy korben.
-
lordjanek #69672 na majd jönnek a takek 70000nél 8) -
Na most vajon kinek a postját loptam el! :P -
Tuti!
Úgy van ahogy MeOw mondja!
-
Nagydög #69669 Tuti? Ennek nem sok ertelmet latom. Persze az nem bir tul sok jelentoseggel, hogy en minek latom ertelmet.