172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hm már mindenki eredetivel tolja? vagy hova tűntek az emberek a tört szerverekről? -
McKalton #69748 Az lesz, de azzal annyi a probléma hogy Morfi csinálja és pontosabban ő csináljak 7 magyar ranked szerveren a frissítést és ez sztem holnap délután estére lesz csak meg. Addig maradnak a külföldi szerverek -
Következö teendö hogy frissited a 7TH szerverét hogy kiélvezük az új "elönyöket"
-
Uj pöcs!! ezt most meg üneplem egy pohár kolával:) -
McKalton #69745 Jelentem kitettem a battlefield.hu-ra is az 1.22-ről a tudnivalókat magyarul!!!
Csak lenne már szerver is 1.22!!
Legalább vége a support kasztos uralomnak
-
lordjanek #69744 előbb megnéztem a statját, ezért mondtam hogy őt még nem láttam játszani, leveskocka ezért mondta hogy miért töröltem ki, mert kitöröltem.
-
nm ;) -
köszi már meg is van:) -
Link1
Link2
;)
-
alant írtam hogy 9Mb mit vártál? 100Mb-s bug patchet? :) -
türelem rozsát terem:) -
EA downloader-el már le is szedtem...
De...
8992Kb...
mi ez? szöveges dokumentum?:) -
hát ha vársz keresek még linkeket én amugy regisztrálva vagyok... -
ide regisztrálni kellene?
-
"within the next few hours" - par oran belul??? 
Eddig semmi hir rola, mostmeg hirtelen felebredtek teli almukbol?
Remelem megjavitjak hogy ne 10 percig toltsek be egy palyat es utana kiaxxon a szerver...
-
BF2 Incremental-Patch 1.21 ->1.22 -
jo neked, én is olsvasom csak egy mukkot sem értek velöle:( (nagyon tudok olvasni angolul meg más egyéb nyeleveken is:)) -
A #69728 -t olvassátok úrja plz mert szerkesztettem. Köszi. -
nem maradtál le semmiröl fél órája olvastam a hírt :) -
akkor jo:) -
flent lesz a EA FTP-jén ahonnan az eddigi patcheket is le lehet szedeni de biztos lesznek oldalakon fent majd linkelek be párat. -
Még friss (20perces max) 

Azoknak akiknek nincs EA downloaderük: Feltettem az 1.22 incremental setup exejét a megauploadra BF2 1.22 incremental A baj az hogy a 200slot amit a magyarok kapnak foglalt. Tudtok mondani más feltöltőtárhelyet? -
le vagyok maradva????? má megint uj pöcs?? -
Akkor passz :( Én olvastam Gerzson hozzászólását,bejelentkeztem és ott volt.
-
ez sem segitett:((( -
Jelntkezz ki,majd úrja be. Az talán segít.
-----------------------
Nekem akkor is azt írja hogy 8,992 Kbyte szóval
Szerkesztve: Jah hülye EA a vesszőt csak helyiértékjelölőnek használja? -
mondjál olyan bugot ami komoly hibának számít
-
Az a nagyszerü ezekben a patchekben,hogy mindig a legutóbbi patchek hibáinak a felét igérik meg a patchjavító patchben.Végül csak a megigért javítások felét kapjuk meg és pluszba kapunk mégtöbb hibát.Ezzel a hozzáállással csak egyre több hiba lesz a játékban.
Én már azon se lepődnék meg,ha fizetni kellene a patchekért... -
Nekem nem is látja..Az miért van?
-
az mit takar pontosan hogy a géppuskák szórását korrigálják hogy nem lesz ilyen pontos mert az nagy fasság lenne mert csak fekve pontosak álva guggolva szart sem érnek
-
9Mb lesz :) -
Már fenn van EA downloaderen, és nekem azt írja hogy 10Kbyte
-
Hi Everyone,
Patch 1.22 is about to be released and will available on EA Downloader within the next few hours. The release of this patch is in line with our ongoing effort to make the game as enjoyable as possible, releasing quicker fixes addressing some of the things that you want to see changed.
We're still hard at work on version 1.3, which will see the addition of some additional, sought-after changes. When we have more information to share with you on 1.3 we will, in the meantime, please find below the list of fixes in 1.22:
Improved Server Stability
Adjusted handling of the Tiger attack chopper
Increased delay for aiming reticule when going from movement to prone on all support weapons
Adjusted deviation on MG36 and PKM to be in line with other support weapons
Increased rpm from 600 to 900 on the P90
Fixed Lock on error on certain Oil towers
Fixed a Great Wall Exploit
Fixed exploits on Dragon Valley and Karkand
We would also like to take the opportunity to thank the Combat Studios beta testers who did a great job in testing Battlefield 2: Euro Force and this patch, thank you guys!
The team at Dice and EA
-
most linkelte be a statját én is csak onnan tudom de ezek szerint te sem leszel egy columbo B+ 
-
lordjanek #69715 már egyszer kérdetük, akkor nem válaszoltál? -
Nagydög #69714 Mi a francnak irnam bele? Akit erdekel, az megkerdezi. Azt se irom bele, hanyszor lottem keresztul a szallitmanyozasi uralkodot, aztan megse nyusszogsz. -
játszottál már vele csak nem képes beírni az aláírásába hogy DAQ a nick-je
-
engem valamelyik nap 3-4-szer kidobott asztalra azóta sem semmi ezért butaság új windowst rakni 
de hogy én hogy játszahattam 820 órát
-
Nagydög #69711 Ugyanma'! Ti nem vagytok olyanok... 
-
crow #69710 Komolyan mondom tele a tököm a BF2-vel.
Egy hete megkaptam az Airborne Ribbon-t, persze a statban azóta sem jelenik meg.
Ma direkt ejtőernyőztem és megint megadta, de rögtön ki is dobott a windows asztalra. (megjegyzem, ilyet azelőtt sosem csinált)
Most windows reinstall lesz, hátha...