172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

-
ökör vagy, igazi ökör 

-
LO-LO-LO-LOÁL JÁNOS! 
-
Ja -
A helipilóta. -
Sziasztok!
Kérdés Ki szokott helizni sokat -
Grat! -
Mi az a cupa? -
Mi a helyzet van új patch?Lol!Nem is tudtam.
-
Nagydög #69780 Ez egy elhizott, vagy felgyurt Vulture(Mad Dog). A mechwarrioros gep joval karcsubb. Azert eleg arcatlan koppintas. -
Vazze, ez egy Vulture a mechwarriorból, nem? Ilyenbe nyírják ki az apját a csákónak :-)
-
Megszoptad ZSAN bácsi a support jobb lett szinte mint volt :)))) -
grat -
JCSR vs Vets CB inf. ladder első meccsünk:
688 - 0
jó volt. -
Temporal Vortex #69775 Mi is köszönjük a meccset! Gratula a győzelemeért! Szépen lenulláztatok Dargon-on minket
-
Köszi a meccset SoG! Nagyon élvezetes volt! A pilótáitoknak pedig külön grat azért, amit Omanon műveltek! Nem semmi! 
És nem mellékesen köszönjük a GBC-s srácoknak, hogy beugrottak a Hordába és kisegítettek minket pár emberrel!
-
pfff...siman leszedtek volna,ha akarjak:) -
-

-
Áhh..de így még járhat -
HTSMarci #69769 Megvettem ma az EF-t a MM-ben. Majd mikor inditanám az EA downloadert, hogy letöltsem, egy hibaüzenettel szolgál. Bejön a downloader ablak fekete háttérrel és valamilyen "Core"-ral van baja. Szal egy piros x és Core van a megnevezéshez irva. Mi lehet a baja??? -
ne hogy igy járj te is transzport király:)) hehe -
-
Hehehe, tudtam en, hogy fel kell dobni az temat, mert a diceos fiuk olvassak rendesen az sg-t.De azert gyorsasagukkal megleptek :)
Pont az elobb jatszottam a EU forceos helivel ugy igazan, hat az felborulok, meg a nem adok gazt csak zuhanok bug eleg zavaro, de valaki meg a tv missile-t is magyarazta, bar annal semmit nem tapasztaltam a kb 3 loves utan.
valaki ? -
kostogacc kicsirigó???????ja eggyel lentebbi is neked szol!:)piros kiemeltböl arra következtettem hogy van még más javitás is amit nem forditottak le:) -
ezt szerinted honnam kopiztam??"De tartalmaz még egyéb hasznos javítást is. Jó játékot hozzá!"
-
Sziasztok!
Tegnap olvastam az easy klánnal kapcsos hszeket!
Sajna tényleg feloszlott a klán.A mult pénteki GS.Bf2 vs EASY wart természetesen a GS nyerésének számítottuk.Ezt asszem Runinggal tegnap tisztáztam. Tekintettel az Infantry cup résztvevőire,nem hagyjuk félbe a cupaszereplést. Van még agy mecsünk a csoportban az AvP ellen.
Összekapom a csapatot,hogy le tudjuk játszani ezt a wart és ezzel lezárhetjuk a dolgot.
Elnézést kérek minden érintettől a kellemetlenségekért!
Sry. -
lol, épp mostanában gondolkodtam azon, hogy milyen pöpec lenne, már ha egy kis black&white-ot kevernének a commander módba :)
így lenne mindig egy isteni keze, amivel elfenekelheti, meg hajigálhatja a mappon a rakoncátlankodó pléjereket :D -
-
nem latom az uj peccsben a commander uj fegyveret,a fuvescigit
mondjuk,lehetne latomasa tole a csavonak,pl.tudja majd,hova artyzik a masik:)
jah es tudna befojasolni mentalis energiaval a csapattersait:)
-
nemtom venget mi lepi meg ezen:) -
Schrankosan válaszolt
-
McKalton #69757 Mi a probléma Schrank?
-
"- Nagyobb szerver stabilitást
- Az Euro Force-os Tiger támadó heli irányításán korrigáltak
- A support kasztnál a lefekvés után nagyobb késedelmi idő van míg elkezdhetsz lőni
- Növeltél 600-ról 900-ra a tűzgyosaságát a P90 Anti-tank fegyvernek
- Fixálták a befogását légvédelmi löveggel az égő olajtornyoknak
- A Dragon Valley, Strike at Karkand és a Great Wall pályákon is javítottak apróbb hibákat
- Korrigálták az MG36 és PKM support kaszt fegyvereinek hatékonyságát"
a bf.hu-ról loptam mert egyesek nem csak angolul nem tudnak (én se
) de hogy még magyarul se
-
McKalton #69755 nm. Segítem játékos társaimat ahogy tudom 
-
Haleluja EA DICE
, vége a supportjóskák rémuralmának , ismét keménykedhetek a jó kis assi fegyverekkel
. Reszkess Csacsy jövök..
-
köszi:)) -
thx az infot -
McKalton #69751 Ezzel arra utalnék hogy nem csak a support kasztot piszkálták meg hanem amiket leírtam azok is hasznos javítások.
Egyébként akit érdekel BF3 2142 új videó erre -
"De tartalmaz még egyéb hasznos javítást is. Jó játékot hozzá!"mit tartalmaz még?? info hiányban szenvedek! légyszi-légyszi