172102
  • Running
  • koschwarz
    ökör vagy, igazi ökör
  • Robogo
    LO-LO-LO-LOÁL JÁNOS!
  • 79Alba
    Ja
  • Running
    A helipilóta.
  • 79Alba
    Sziasztok!
    Kérdés Ki szokott helizni sokat
  • Robogo
    Grat!
  • dronkZero
    Mi az a cupa?
  • Robogo
    Mi a helyzet van új patch?Lol!Nem is tudtam.
  • Nagydög
    Ez egy elhizott, vagy felgyurt Vulture(Mad Dog). A mechwarrioros gep joval karcsubb. Azert eleg arcatlan koppintas.
  • erdos
    Vazze, ez egy Vulture a mechwarriorból, nem? Ilyenbe nyírják ki az apját a csákónak :-)
  • Csacsy
    Megszoptad ZSAN bácsi a support jobb lett szinte mint volt :))))
  • Csacsy
    grat
  • digitalenjoy
    JCSR vs Vets CB inf. ladder első meccsünk:
    688 - 0

jó volt.
  • Temporal Vortex
    Mi is köszönjük a meccset! Gratula a győzelemeért! Szépen lenulláztatok Dargon-on minket
  • badsec
    Köszi a meccset SoG! Nagyon élvezetes volt! A pilótáitoknak pedig külön grat azért, amit Omanon műveltek! Nem semmi!
    És nem mellékesen köszönjük a GBC-s srácoknak, hogy beugrottak a Hordába és kisegítettek minket pár emberrel!
  • leveskocka
    pfff...siman leszedtek volna,ha akarjak:)
  • uHs Gerzson
  • JCSR Apache
  • JCSR Apache
    Áhh..de így még járhat
  • HTSMarci
    Megvettem ma az EF-t a MM-ben. Majd mikor inditanám az EA downloadert, hogy letöltsem, egy hibaüzenettel szolgál. Bejön a downloader ablak fekete háttérrel és valamilyen "Core"-ral van baja. Szal egy piros x és Core van a megnevezéshez irva. Mi lehet a baja???
  • FCH kari
    ne hogy igy járj te is transzport király:)) hehe
  • FCH kari
  • alma2
    Hehehe, tudtam en, hogy fel kell dobni az temat, mert a diceos fiuk olvassak rendesen az sg-t.De azert gyorsasagukkal megleptek :)

Pont az elobb jatszottam a EU forceos helivel ugy igazan, hat az felborulok, meg a nem adok gazt csak zuhanok bug eleg zavaro, de valaki meg a tv missile-t is magyarazta, bar annal semmit nem tapasztaltam a kb 3 loves utan.
    valaki ?
  • FCH kari
    kostogacc kicsirigó???????ja eggyel lentebbi is neked szol!:)piros kiemeltböl arra következtettem hogy van még más javitás is amit nem forditottak le:)
  • FCH kari
    ezt szerinted honnam kopiztam??"De tartalmaz még egyéb hasznos javítást is. Jó játékot hozzá!"
  • ZOLCHI
    Sziasztok!
    Tegnap olvastam az easy klánnal kapcsos hszeket!
    Sajna tényleg feloszlott a klán.A mult pénteki GS.Bf2 vs EASY wart természetesen a GS nyerésének számítottuk.Ezt asszem Runinggal tegnap tisztáztam. Tekintettel az Infantry cup résztvevőire,nem hagyjuk félbe a cupaszereplést. Van még agy mecsünk a csoportban az AvP ellen.
    Összekapom a csapatot,hogy le tudjuk játszani ezt a wart és ezzel lezárhetjuk a dolgot.
    Elnézést kérek minden érintettől a kellemetlenségekért!
    Sry.
  • joebacsi
    lol, épp mostanában gondolkodtam azon, hogy milyen pöpec lenne, már ha egy kis black&white-ot kevernének a commander módba :)
    így lenne mindig egy isteni keze, amivel elfenekelheti, meg hajigálhatja a mappon a rakoncátlankodó pléjereket :D
  • ZOLCHI
  • leveskocka
    nem latom az uj peccsben a commander uj fegyveret,a fuvescigit
    mondjuk,lehetne latomasa tole a csavonak,pl.tudja majd,hova artyzik a masik:)

jah es tudna befojasolni mentalis energiaval a csapattersait:)
  • leveskocka
    nemtom venget mi lepi meg ezen:)
  • uHs Gerzson
    Schrankosan válaszolt
  • McKalton
    Mi a probléma Schrank?
  • schrank
    "- Nagyobb szerver stabilitást
    - Az Euro Force-os Tiger támadó heli irányításán korrigáltak
    - A support kasztnál a lefekvés után nagyobb késedelmi idő van míg elkezdhetsz lőni
    - Növeltél 600-ról 900-ra a tűzgyosaságát a P90 Anti-tank fegyvernek
    - Fixálták a befogását légvédelmi löveggel az égő olajtornyoknak
    - A Dragon Valley, Strike at Karkand és a Great Wall pályákon is javítottak apróbb hibákat
    - Korrigálták az MG36 és PKM support kaszt fegyvereinek hatékonyságát"
    a bf.hu-ról loptam mert egyesek nem csak angolul nem tudnak (én se) de hogy még magyarul se
  • McKalton
    nm. Segítem játékos társaimat ahogy tudom
  • mNzJean
    Haleluja EA DICE , vége a supportjóskák rémuralmának , ismét keménykedhetek a jó kis assi fegyverekkel. Reszkess Csacsy jövök..
  • FCH kari
    köszi:))
  • uHs Gerzson
    thx az infot
  • McKalton
    Ezzel arra utalnék hogy nem csak a support kasztot piszkálták meg hanem amiket leírtam azok is hasznos javítások.

Egyébként akit érdekel BF3 2142 új videó erre
  • FCH kari
    "De tartalmaz még egyéb hasznos javítást is. Jó játékot hozzá!"mit tartalmaz még?? info hiányban szenvedek! légyszi-légyszi