172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tubifex #69869 Es az audigy 2-vel milyen problémád volt?
-
pl zeneleshez, nem ilyet hasznalnak az emberek, bar kis reszben arra is hasznalom, sokkal inkabbb a creative masik agat, amit direkt erre a celra hegyeztek ki emu es tarsai.
Ugy tudom ebbol meg viszont /ami ezt a processzort tartalmazza/, meg nem gyartottak olyat, de lehet, hogy nem is kell, nekem meg nem volt szuk keresztmetszet ez az uj kartya, bar en csak hobbi szinten tolom.
Azert annyit nem segit a procidon, 1-2 fps-ert nem hiszem, hogy egy suket ember ilyet venne, inkabb vegyen ennyi penzert egy jobb procit :)
-
Ezen tudnia kell!:D -
Azért az sem mindegy, milyen hangrendszered van ám! Az én otthoni erősítőmön, meg videoton hangfalaimon ez sem fog jobbat produkálni mint egy Live! -
Nekem nem !:)
Ezidáig a repülő legerősebb fegyvere a golyószoró volt. Ezzel tudtad legjobban lelőni a másik repcsit. Viszont ehhez tudni kelett manőverezni. Ugyanúgy az üldözött oldalról trükközni.
Most meglátod az ellenséget, kilövöd a 6db rakétát és vége. Legrosszabb esetben egy kill asist... -
"mennyire jó, inkább ki találja meg a másikat elöbb!"
a kettő nem függ össze? :)
végre kezd talán normális dogfight szaga lenni a dolognak, és nem (csak) az a különbség pilóta és pilóta között, hogy melyikük kempel jobban :) -
nekem a procikímélő tulajdonsága miatt tetszik, bár közeljövőben nemhiszem, hogy beinvesztálnák rá :) -
Ez tévedés!
Ha studió munkára kellene akkor egy ilyet vennék:
cirka 70.000.-ft.
Az alaplapi integrált hangkártyák SOHA nem tudják visszaadni azt amit a fejlesztők "megálmodtak". Max. a botfülüeknek...
-
mivan?
-
mióta javították az iglát... 1.21 azt hiszem...
A leg töketlenebb helyzetből is ki lehet lőni a másik repcsit. Örülnek is a lámák neki!:DDDD -
felesleges ilyen hangkártya játékra, ez otthoni "stúdióba" való
persze ha valakinek ablakon kiszórandó pénze van...
-
szinte nullára csökkenti a processzor használatot a kártya részéről. A játékosoknak pedig, ez nem egy elhanyagolható szempont.
Azért ez IS elég nyomós ok.:) -
melyik új peccs a mostani új az égő olajfúró tornyos fícsörrel vagy az 1.21
-
jöhet, bár az új pecs óta nem igen számít ki mennyire jó, inkább ki találja meg a másikat elöbb!:)) -
ki az a GaMeOvEr hogy hogy a ...szomba kell írni
-
pfff 30.000.- HUF jó lesz nekem a az AC'97 integra' is
-
persze, magamat beleertve meg egy ujdonsultet is ismerek, vsly-t aki ilyennel nyomul a teljes megsuketules remenyeben mert igen jol szol :)
Crem megjegyeztem neked egy pilota nevet, bar most nincs nalam, de egyszer sem birtam leloni repcsivel 2 kor alatt, o mec repcsival volt a gulf of oman-on.
Nem hittem a szememnek.
Bar utana egyutt jatszottunk helivel, ko kovon nem maradt bar ott mar nem volt olyan ugyes. igen jo arcnak tunt.
Ha ki akarod probalni mit tudsz ellene, este beteszem ide a nevet.Az a vicc az egeszben, ha emlekeim nem csalnak max 30 orat repult, es mar regota ez a nickje. -
száz ezer tranyóval egy milla ukáz , ötvenegy milla tranyóval tíz milla ukáz hol itt a logika vagy csak ennyire nem optimalizálnak ma már semilyen hardware-t a konzolokon kívül
-
28.900-áfásan a helyi kereskedésben. De beszámolják a náluk vett SB audigy2-s régi kártyát. -
Milyen farkas törvény? Hol ? -
mennyibe fáj egy ilyen? -
Ahh, valami misszionarius lehetsz, udvozlunk korunkben, remelem sok elkarhozott lelket sikerul megmentened.
De ne schrankkel kezd, o eleg nagy falat lesz :)
-
Lol a téma!:)))
Kicsit más...
Valaki használ vagy látott ilyet játék közben?
Marha jókat olvasok róla, de azért gondolom a gyártók kicsit elfogultak a saját dolgaikkal kapcsolatban.
[i]Összehasonlításként azonban annyit el lehet mondani róla, hogy míg az 1989-ben megjelent első SB hangkártyák 100 ezer tranzisztort tartalmaztak és 1 millió utasítást végeztek el egy másodperc alatt, az 1998-as siker az SB Live! 2 millió tranzisztorral lett szerelve, addig az X-Fi kártya 51 millió tranzisztort tartalmaz és másodpercenként 10 000 millió instrukció elvégzésére képes. Ez nemcsak a hangminőségben okoz hihetetlen változást, hanem (és talán ez az egyik legfontosabb tulajdonsága) szinte nullára csökkenti a processzor használatot a kártya részéről. A játékosoknak pedig, ez nem egy elhanyagolható szempont.
Az új hangkártyával előállított hang hihetetlen élményt nyújt. A Creative jelszava, pedig tökéletesen illik az új technológiához: "Hear to believe". -
Ja!
Ebben a topicban farkas törvények uralkodnak!
-
Viselkedni tudni kell ezért vagyunk emberek!!! Szerintem. -
Legtobb ember erzo lelek szerintem itt is, csak a forumba kotelezoen elrejti ezt, az eletbenmaradas celjabol. Mert ez itt VERRE megy :)
pl van itt egy mindenki kedvence fiatal baratunk is, itt o a JANI, holott a valo eletben meg nem is szobtiszta. Van ez igy :) -
Nem érzékeny hanem kezdő
-
komolyan kérdeztem a GAZ-t azért volt ilyen
nem pedig ilyen
egy szmájli többet ér 100 szónál
-
Ezt jobb ha megszokod itt! + itt nem csípik nagyon az érzékeny embereket. ;) -
Nem csak nem szeretem a primitiv p....-okat. -
Rosszul vagy?
-
Vegyétek észre ez Játék .. Játék .... Ez nem vérre megy!!!! -
Tedd -
Hey, nem jol ertelmezted amit irtam, a hivatalos valaszt toled kaptuk meg !
Utana csak tovabb futtattam a vonalat. De elbukott az elmeletem a jarmuvek hianyaval mesor szerint, de szerintem siman benne voltak az EU-s jarmuvek is az elobbi patchben, mint mar volt ra pelda a SF eseteben.
Ne má te is az EAtol vetted meg, nalunk is o forgalmazta :p
-
Ebben igazad van Schrank, igy probaljon meg az ember hetente egyszer emberkent viselkedni, aztan egybol hatba szurjak.
Tudod mit alba nem kivanok neked rosszat csak, hogy sokat talakozzunk a jatekon belul ugy, hogy mindketten helibe ulunk, persze nem ugyanabban.
Igy a kerdeseid utan, talan meg a monitort is kikapcsolhatom :) -
Nekem nem kell a válasz... Elsők közt vettem meg az EA-tól. Csak válaszoltam egy korábbi hozzászólásodra. Amúgy nekem bejön a booster pack.
-
Lehet hogy neked Traktorod van amilyen tapló arcod van. Inkább a buci fejed evésre...
-
látod - látod kellett neked kinyalni a seggét most meg még téged kóstólgat aztán még én vagyok a kecseg 
eladó még a GAZ a kertvégében
-
Vagy te nem tudsz olvasni:) -
Szerintem attól még nem oldódna meg a dolog ha a pályákat bepakolod a helyükre mert hát ugye az EF-es mappokon más járművek vannak, fegyverek. Azokat meg nem a map file tartalmazza.