172102
  • tubifex
    Es az audigy 2-vel milyen problémád volt?
  • alma2
    pl zeneleshez, nem ilyet hasznalnak az emberek, bar kis reszben arra is hasznalom, sokkal inkabbb a creative masik agat, amit direkt erre a celra hegyeztek ki emu es tarsai.
    Ugy tudom ebbol meg viszont /ami ezt a processzort tartalmazza/, meg nem gyartottak olyat, de lehet, hogy nem is kell, nekem meg nem volt szuk keresztmetszet ez az uj kartya, bar en csak hobbi szinten tolom.
    Azert annyit nem segit a procidon, 1-2 fps-ert nem hiszem, hogy egy suket ember ilyet venne, inkabb vegyen ennyi penzert egy jobb procit :)

• Crem

Ezen tudnia kell!:D
  • Amon Serrano
    Azért az sem mindegy, milyen hangrendszered van ám! Az én otthoni erősítőmön, meg videoton hangfalaimon ez sem fog jobbat produkálni mint egy Live!
  • Crem
    Nekem nem !:)

Ezidáig a repülő legerősebb fegyvere a golyószoró volt. Ezzel tudtad legjobban lelőni a másik repcsit. Viszont ehhez tudni kelett manőverezni. Ugyanúgy az üldözött oldalról trükközni.
    Most meglátod az ellenséget, kilövöd a 6db rakétát és vége. Legrosszabb esetben egy kill asist...
  • joebacsi
    "mennyire jó, inkább ki találja meg a másikat elöbb!"
    a kettő nem függ össze? :)
    végre kezd talán normális dogfight szaga lenni a dolognak, és nem (csak) az a különbség pilóta és pilóta között, hogy melyikük kempel jobban :)
  • joebacsi
    nekem a procikímélő tulajdonsága miatt tetszik, bár közeljövőben nemhiszem, hogy beinvesztálnák rá :)
  • Crem
    Ez tévedés!

Ha studió munkára kellene akkor egy ilyet vennék:

cirka 70.000.-ft.

Az alaplapi integrált hangkártyák SOHA nem tudják visszaadni azt amit a fejlesztők "megálmodtak". Max. a botfülüeknek...

• koschwarz
    mivan?
  • Crem
    mióta javították az iglát... 1.21 azt hiszem...

A leg töketlenebb helyzetből is ki lehet lőni a másik repcsit. Örülnek is a lámák neki!:DDDD
  • koschwarz
    felesleges ilyen hangkártya játékra, ez otthoni "stúdióba" való

persze ha valakinek ablakon kiszórandó pénze van...
  • Crem
    szinte nullára csökkenti a processzor használatot a kártya részéről. A játékosoknak pedig, ez nem egy elhanyagolható szempont.

Azért ez IS elég nyomós ok.:)
  • schrank
    melyik új peccs a mostani új az égő olajfúró tornyos fícsörrel vagy az 1.21
  • Crem
    jöhet, bár az új pecs óta nem igen számít ki mennyire jó, inkább ki találja meg a másikat elöbb!:))
  • schrank
    ki az a GaMeOvEr hogy hogy a ...szomba kell írni
  • schrank
    pfff 30.000.- HUF jó lesz nekem a az AC'97 integra' is
  • alma2
    persze, magamat beleertve meg egy ujdonsultet is ismerek, vsly-t aki ilyennel nyomul a teljes megsuketules remenyeben mert igen jol szol :)

Crem megjegyeztem neked egy pilota nevet, bar most nincs nalam, de egyszer sem birtam leloni repcsivel 2 kor alatt, o mec repcsival volt a gulf of oman-on.
    Nem hittem a szememnek.
    Bar utana egyutt jatszottunk helivel, ko kovon nem maradt bar ott mar nem volt olyan ugyes. igen jo arcnak tunt.
    Ha ki akarod probalni mit tudsz ellene, este beteszem ide a nevet.Az a vicc az egeszben, ha emlekeim nem csalnak max 30 orat repult, es mar regota ez a nickje.
  • schrank
    száz ezer tranyóval egy milla ukáz , ötvenegy milla tranyóval tíz milla ukáz hol itt a logika vagy csak ennyire nem optimalizálnak ma már semilyen hardware-t a konzolokon kívül
  • Crem
    28.900-áfásan a helyi kereskedésben. De beszámolják a náluk vett SB audigy2-s régi kártyát.
  • 79Alba
    Milyen farkas törvény? Hol ?
  • joebacsi
    mennyibe fáj egy ilyen?
  • alma2
    Ahh, valami misszionarius lehetsz, udvozlunk korunkben, remelem sok elkarhozott lelket sikerul megmentened.
    De ne schrankkel kezd, o eleg nagy falat lesz :)
  • Crem
    Lol a téma!:)))

Kicsit más...

Valaki használ vagy látott ilyet játék közben?

Marha jókat olvasok róla, de azért gondolom a gyártók kicsit elfogultak a saját dolgaikkal kapcsolatban.

[i]Összehasonlításként azonban annyit el lehet mondani róla, hogy míg az 1989-ben megjelent első SB hangkártyák 100 ezer tranzisztort tartalmaztak és 1 millió utasítást végeztek el egy másodperc alatt, az 1998-as siker az SB Live! 2 millió tranzisztorral lett szerelve, addig az X-Fi kártya 51 millió tranzisztort tartalmaz és másodpercenként 10 000 millió instrukció elvégzésére képes. Ez nemcsak a hangminőségben okoz hihetetlen változást, hanem (és talán ez az egyik legfontosabb tulajdonsága) szinte nullára csökkenti a processzor használatot a kártya részéről. A játékosoknak pedig, ez nem egy elhanyagolható szempont.
    Az új hangkártyával előállított hang hihetetlen élményt nyújt. A Creative jelszava, pedig tökéletesen illik az új technológiához: "Hear to believe".
  • mesor
    Ja!
    Ebben a topicban farkas törvények uralkodnak!
  • 79Alba
    Viselkedni tudni kell ezért vagyunk emberek!!! Szerintem.
  • alma2
    Legtobb ember erzo lelek szerintem itt is, csak a forumba kotelezoen elrejti ezt, az eletbenmaradas celjabol. Mert ez itt VERRE megy :)

pl van itt egy mindenki kedvence fiatal baratunk is, itt o a JANI, holott a valo eletben meg nem is szobtiszta. Van ez igy :)
  • 79Alba
    Nem érzékeny hanem kezdő
  • schrank
    komolyan kérdeztem a GAZ-t azért volt ilyen nem pedig ilyen egy szmájli többet ér 100 szónál
  • mesor
    Ezt jobb ha megszokod itt! + itt nem csípik nagyon az érzékeny embereket. ;)
  • 79Alba
    Nem csak nem szeretem a primitiv p....-okat.
  • mesor
    Rosszul vagy?
  • 79Alba
    Vegyétek észre ez Játék .. Játék .... Ez nem vérre megy!!!!
  • 79Alba
    Tedd
  • alma2
    Hey, nem jol ertelmezted amit irtam, a hivatalos valaszt toled kaptuk meg !
    Utana csak tovabb futtattam a vonalat. De elbukott az elmeletem a jarmuvek hianyaval mesor szerint, de szerintem siman benne voltak az EU-s jarmuvek is az elobbi patchben, mint mar volt ra pelda a SF eseteben.
    Ne má te is az EAtol vetted meg, nalunk is o forgalmazta :p
  • alma2
    Ebben igazad van Schrank, igy probaljon meg az ember hetente egyszer emberkent viselkedni, aztan egybol hatba szurjak.
    Tudod mit alba nem kivanok neked rosszat csak, hogy sokat talakozzunk a jatekon belul ugy, hogy mindketten helibe ulunk, persze nem ugyanabban.
    Igy a kerdeseid utan, talan meg a monitort is kikapcsolhatom :)
  • Boxer HUN
    Nekem nem kell a válasz... Elsők közt vettem meg az EA-tól. Csak válaszoltam egy korábbi hozzászólásodra. Amúgy nekem bejön a booster pack.
  • 79Alba
    Lehet hogy neked Traktorod van amilyen tapló arcod van. Inkább a buci fejed evésre...
  • schrank
    látod - látod kellett neked kinyalni a seggét most meg még téged kóstólgat aztán még én vagyok a kecseg
    eladó még a GAZ a kertvégében
  • 79Alba
    Vagy te nem tudsz olvasni:)
  • mesor
    Szerintem attól még nem oldódna meg a dolog ha a pályákat bepakolod a helyükre mert hát ugye az EF-es mappokon más járművek vannak, fegyverek. Azokat meg nem a map file tartalmazza.