172102
  • joebacsi
    1. alapból ugyanúgy wasd-vel, mint amivel mozogsz a földön
    2. ha oldalazva hasalsz le, akkor mindig csinálja, csak "belülről" nemlátszik
  • syscoHUN
    Szerintem ez az oldalra gurulas default,hogyha lehasalsz,es kozben nyomod a A vagy D-t,de ez csak kivulrol latszik,szerintem.
  • CptNemo
    Hi !

Lenne megint 2 amateur kérdésem :
    1 - ejtőernyőzés közben hogyan lhete siklani, magamat irányítani ?

2 - Hogy csinálják azt hogy hasaláskor oldalra gurulnak ?

THX a válaszokat előre is
    1 lama :D
  • syscoHUN
    Fura,de mond6ni ez mar +szokott a gameban.
  • item
    Felkérhetem egy keringőre,szólt a csúnya rakéta DDDD

kergemarha rakéta
  • Verzoo
    Már volt,de ez csak single csít.
  • Robogo
    Nem tudom én még nem láttam linkelve.Na mind1 gondoltam belinkelem...
  • item
    Tényleg durva, de ugyemlékszem hogy ez a video már volt linkelve...
  • syscoHUN
    Ez tenyleg betonkemeny.Ekkora LOL ritkan lat az ember.Senkinek nem tunt fel vajon a szerveren ?
    Ettol mar csak a teleportalos C4 lehet a jobb,vagy a kanyarodo AK loszer.
  • Robogo
    Ez nagyon durva azt hiszem:
    LOL

:DDD
  • bazza
    Plz help!
    A legújabb patch telepítéséhez a c-n követel szabad helyet...sokat. nos nekem nincs annyi! Meg lehet vhogy hackelni a dolgot, vagy hoppon maradtam?
  • VeNYLaci
    A Vérszomjas Nyulak Klán új tagokat toboroz!

- Ha már unod a publikos rambózást, és szivesen játszanál igazi csapatban
    - Ha már szereztél megfelelő rutint a bf2-ben skill és játékintelligencia terén
    - Ha szivesen játszanál CB-n, magyar szervezésű tornákon, gyakwarokon
    - Ha olyan klánban szeretnél játszani ahol a klántársaid egyben barátaid is

Akkor szivesen látunk a VÉNYben!!

Ami mindenképp szükséges:
    - MSN account
    - Headset, TS, eredeti játék
    - 18+
    - heti 2-3 alkalom játék (war, gyak)

Jó ha megvan:
    - 100-150 óra játék
    - valamelyik kasztban átlagon felüli tudás

Jelentkezni a Vény-klán oldal-on a csatlakozás menüpont alatt lehetséges, vagy a [email protected] cimen.

• Me0w
    Ne huzd fel magad rajta, meg gyerek.
  • Polemius
    Kösz!
  • Running
    Lézerágyúkat!!
  • Kovács legény
    Meccsen nincs unlock,tehát publicon sem használom,de te csak nyugodtan használd a lézerágyukat meg azt a sok faszságot
  • ERykk
    Itt nézz körül, nemtom van e repcsis map...
  • Polemius
    Nem ez volt a kérdés. A _gyári_ mapokon kívül értettem természetesen.
    A gyáriakra nem az a jellemző, hogy tucatszám lennének szétszórva rajta a helik/repülők. :) A legtöbb custom map viszont nem működik single playerben..
  • excreator
    Ezeken pedig tudsz légijárművekkel gyakorolni:

Daliant Plant
    Daqing Oilfields
    Dragon Valley
    FuShe Pass
    Gulf of Oman
    Kubra Dam
    Operation Clean Sweep
    Zatar Wetlands
  • excreator
    FAQ (64fős pályához):

"Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
    aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következő sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
    aiSettings.setMaxNBots 32
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
    aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.) "
  • Polemius
    Nem tud valaki olyan mapról ami működik single playerben is (az sem baj, ha csak abban), és repülést lehet rajta gyakorolni? Esetleg kimondottan erre készült?
    Vagyis van sok hely (nagy terület), meg repülő jószágok szép számmal.
  • koschwarz
    pedig fog
  • SLYTHOMi
    frissült a FAQ download is,

remélem EA nem ad többx ki ilyen patcheket, mert akkor hamarosan újabb raides double winyókat kell beállítanom,

grrr
  • koschwarz
    ez a dolfinos ugrás szerintem több mint idegesítően van megoldva, engem mindig felidegesít egy kicsit, amikor így lőnek le, mert több mint fél év bf2-zés után sem tudom az agyammal elfogadni, amikor azt LÁTOM, hogy az ellenfél előrevetődés meg gurulás közben semmi perc alatt legyak, még akkor is, ha ő meg úgy érzékeli, hogy fekszik

látványos, de idegesítő
  • Robogo
    OKa meglesz,nem tudtam hogy hozzád kell menni war ügyben.Akkor itt az msn címem:[email protected] majd vegyél fel és dumálunk gyak ügyben.Thanks!
  • Running
    Köszi az infót srácok. Hatt-al néha egyetértek azt kell h mondjam, habár mindenki úgy játszik ahogy akar. Én is beleestem az elején abba a hibába, hogy mindig unlockal toltam és mikor war, vagy gyak volt akkor nagyon nehezen ment a harc az alap fegyverekkel. Ha ritkán publicozom, akkor persze néha használom, ha már van, de nem jó elszokni az alapfegyverektől, az biztos.
    Tegnap kicsit próbálgattam a supportot, és simán lehet vele messze lőni, csak már nem annyira hatékony talán. A dolphin-os ugrás pedig ilyen furcsaság, mert olyan mintha az ellenfél még a levegőben lőne, de ő akkor már régen fekve lő, csak te látod úgy. Ez pl okozhatja lag is, de lagmentes szerveren is volt már rá példa.
  • koschwarz
    m16 és ak rulez, az összes unlock-kal úgy voltam, hogy újdonság varázsa, de végül mindig visszatértem az alapfegyókhoz...egyedül a specopos unlockját szoktam használni az alap helyett, mert az nekem tényleg jobban fekszik.

SF-em nincs, de abból is csak a medic fegyvere tűnik jónak, néha sikerült ellenségtől felvenni, nagyon pontos

szóval az unlock-fegyver csak parasztvakítás, a kisfiúk elhiszik, hogy tényleg jobbak, pedig egyáltalán nem.
  • eX RambO
    Ha gyakot akartok ti is vagy bárki akkor engem keressetek, ne szegény Hatt-ot nyúzzátok, a wararrengeri feladatokat én látom el a klánba, várom a kihívásokat nagyon sok szeretettel. Thx
  • Robogo
    Volt gyak?Nem is tudtam jó tudni!Ez egy hirtelen jött gyak volt?

Különben Hatt kéne szombaton egy infranty gyak 20:00-tól vagy 21:00-tól az Oman és Sarki mapokon 8vs8-ba.Ha benne vagytok msn-be dumálunk.

Jah és alap fegyó rulezzz!
  • Hatt
    Hát nem tudom, én nem sokat vettem észre belölle, igaz csak a tegnapi gyak elött tettem fel. Ahogy láttam a GBC-s srácok igen messziről igen pontossan lőttek vele. Mikor én próbáltam nekem szórt mint a kurva élet. Csacsynak pl ment a Dolphin-os cucc is vele:) Nem tudom pontossan hogy írják. Lehet csak mert iszonyatossan játszhatatlan lett a szerverük.
  • Hatt
    Na ezért nem értek semmit Warokon. Szeretem az ilyen embereket, publikon vakít a szuper unlockal és hentel mert ahoz azért akkora képesség nem kell. Majd feljön 1 warra és azt se tudja hogy melyik a célkereszt:D

Ilyen példa az S.O.S Paris
    Nem bántás csak tapasztalat. Publikon a war elött feljött és lekempelt minket az F2000-el, waron meg egymagam egy egész squadot vele együtt letöröltem a pályáról.
    Szal hajrá Jancsik toljad csak az unlockod:D
  • schrank
    valaki magyarázza el lécci ezt a schrank a tévébenlinket
  • Running
    1.3-re kíváncsi vagyok, mert 1.22 óta szeret asztalra kivágni, tegnap 3x dobott ki, még szerencse h csak bíró voltam...
  • koschwarz
    észrevehető a fekvés-és-lövés lassítása is
  • uHs Gerzson
    Én minimális csökkentést vettem észre de ez pont arra jó hogy az ellenfélnek is legyen esélye megölni :)
  • Running
    Na megnéztem ezt a support butítást. Most pont jó szerintem. Nem is olyan erős mint volt, de nem is olyan gyenge mint régen. Vélemény?
  • Crem
    L96A1 -t csak a hangjáért!:DDDD
  • lordjanek
    mert ratyi vagy, ha van unlock használd :D
  • kBagyula #70076
    Muhaha. Ruf an!
  • Kovács legény
    én speciel nem használok unlockot soha, válaszd szentem a snipát